Şimdi Ara

Hüda-par’lı terörist: “Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
4
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokak röportajında dehşet veren sözler:

"Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere, dinsizlere oy vermem"

"Biz Hizbullahcıyız. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz"

"Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir"

"Herkesin burada rahat dolaşmasına az kaldı"

Odatvtwitter
    “Sokak röportajında dehşet veren sözler: "Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere, dinsizlere oy vermem" "Biz Hizbullahcıyız. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz" "Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir" "Herkesin burada rahat dolaşmasına az kaldı"”
    https://twitter.com/odatv/status/1641006045219758080?s=46&t=xJ104AmIEAoPZ4JqV9JerA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 29 Mart 2023; 13:7:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hala daha sandığa gitmem,oy vermem,ikinci turda KK'ya destek veririm arkadaşlar bu videoyu iyi izlesin.Bu seçimler ne 2018 ne 2015 ne 2011 seçimlerine benziyor.Adamlar alenen Türkiye'yi Afganistan'a çevirmek istiyorlar ve artık bunu saklama gereği bile duymuyorlar.

Eğer 2028'de seçimler olsun diyorsanız,Türkiye laik yapısını korusun istiyorsanız,özgürce yaşamak istiyorsanız seçimlerde CB olarak KK'ya oy vermek zorundayız.Parti seçiminde ise CHP yerine İYİ Partiye oy vererek KK'ya tepkinizi böyle gösterebilirsiniz.

• Bu sacma ulkeden gitmek en iyisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Gitmek öyle kolay değill.

para çok değersiz 5milyon tl bozsan 250 bin euro yapıyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 29 Mart 2023; 13:31:35 >
    Hiç insan sıfatı var mı.

Senin o özgüvenini yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 29 Mart 2023; 13:33:19 >

Ne güzel bir Türkiye gerçekten böylesini hayal etmemiştik.

Aklı sütlaç olmuş morukları boş verelim de gençler aklınızı başınıza alın bu işin şakası kalmadı.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• Davutoğlu'nun öfkeli gençleriyle vs atsınlar. Kazananı biz mancınıkla fırlatırız.

Edit: Yerli ve Milli diye ben demiyorum sayın cumhurbaşkanımız diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 29 Mart 2023; 14:29:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp sayesinde artık T.C. de hizbullahcı olduğunu gururla söylüyorlar.

• Kafa keseceğiz diye konuşan marjinallerin sayısı 300-500'ü geçmez ama Türk milletinde son ana kadar sesini çıkarmayıp o olaya yeltendiklerinde bunların anasını belleyecek milyonların olduğunu ancak o gün geldiğinde idrak ederler...  

AMD Ryzen 9 9950X - ARCTIC Liquid Freezer III 420 - Asus Rog Strix X670E-E Gaming - 4x16GB G.Skill Trident Z5 RGB 6000MHZ F5-6000U3636E16GX2-TZ5RS - XFX RX 7900XT SPEEDSTER MERC310 - Samsung 990 PRO NVMe 1TB + Samsung 990 PRO NVMe 2TB - Samsung PM9A1 Gen4 2TB - Dell 32" G3223Q 4K 144Hz - FSP Hydro PTM PRO 1200W 80+ Platinum ATX 3.0 PCIe5.0 - Razer Basilisk V3 Pro + Dock Pro - SteelSeries Apex Pro TKL Wireless (2023) - SteelSeries Arctis 7+ - Lian Li PC-O11 Dynamic XL EVO
  • Ohooo her manyağın sözünü buraya taşırsanız işimiz var

Adam sizden oldugu icin isinize gelmeyince manyak oluyor.

sunu yapan chpli olsa hepiniz troll ordusu gibi toplanirdiniz aksamada ahaberde izlerdiniz 

adama suc duyurusunda bulununmasi gerekir, kafa kesmekle tehdit ediyor hizbullahciyim diyor videoyu elbet bir savci gorur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 29 Mart 2023; 14:41:21 >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    İsmini anmayım bir tanesi tetikte bekliyor anında açardı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.