Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grandeamore

Benim en aklımın almadığı nokta bu cihazdan çok daha düşük seviye donanımlı kirin 6xx işlemcili telefonlar bile oreo alıp rahat çalıştırırken p9 hala canavar gibi işlemcisiyle ne mantıkla ne izahla oreo verilmez anlamış değilim. Huawei bu telefonla isim yaptı hala satış rekoru bu telefona ait. Sırf eskidi diye de yapılmaz ki böyle
    Çin cersiyonlarına geldi Oreo. Xda da nasıl yapılacağı anlatılıyor. Ancak bana uzun ve karışık geldiği için bulaşmadım.
  • Merhaba, ekrani degistirdikten sonra isaret parmaginin mafsaliyla cift tiklama ile alinan ekran goruntusu alma ozelligi kayboldu, telefoncu tekrar yuklenebilecegini soyledi, nasil yapiliyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boraxas kullanıcısına yanıt
    Huawei p9 modelinde o isi yazilimla yapiyor. Ayarlar bolumunde kapaliyla o ozelligi acin.

• Huawei P9'un tasarımını çok beğendim. Annem ve babam için almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı, sıfır olarak bulabileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Huawei P9'un tasarımını çok beğendim. Annem ve babam için almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı, sıfır olarak bulabileceğim bir yer var mı?
    Yok gibi hocam maalesef fiyatlar düşeceği yerde artmış durumda, Normal telefoncularda durum nasıl bilmiyorum aramak lazım, Mate 10 lite'da güzel model tavsiye ederim bütçe uygun ise.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim lakin lite modellere sıcak bakmıyorum :)

Cihazda ilk aradığım şey tasarım. Lite cihazların arka kameraları çok çirkin duruyor. Mate 10'u beğendim lakin bütçemi şimdilik aşıyor. Şimdilik P9 bakınacağım. Bulursam iki tane kapalı kutu olarak almak isterim :)

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Kişisel zevkler tabi P9 en iyi tasarımlardan birine sahip özellikle arka tasarımı şuan bile en iyi cihazlardan, Bana göre en iyisi tabi ama ön kısım eski usul önemli değilse ve en güncel cihaz takıntısı yok ise alınabilir uygun fiyatlı olmak kaydı ile.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Tasarım konusunda gerçekten iyi. Özellikleri fena değil. İş görür. Gidip de 5000'ler, 6000'ler vermeye gerek yok :) Arayacağım. İnş bulurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Ocak 2019; 9:37:9 >
  • Güncelleme gelecek mi arkadaslar oreo mudur nedir beklemekten unuttum adını

Cihazin garantisi bitecek yakinda ona gore root vs atayim diyorum gelmeyecekse

• smart tvmde miracast bir türlü bağlanmıyor sizde durum nedir
  • Arkadaslar huawei de samsung benzeri manuel rom atma olayi varmi acaba Odin benzeri programla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

Arkadaslar huawei de samsung benzeri manuel rom atma olayi varmi acaba Odin benzeri programla ?
    İlk sayfada olan anlatimi gordum. Sorumu su sekilde degistireyim. Bu anlatim tum huawei modellerinde gecerlimidir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

smart tvmde miracast bir türlü bağlanmıyor sizde durum nedir
    Cihaziniz plus modelimi. Bende plus modeli var. Bi ara baglaniyodum sonradan baglaniyor ama ekranin yarisi gozukmuyor. Bir cozum bulamadim

• sezadem S kullanıcısına yanıt
    Düz p9 modeli

• Arkadaslar oreo guncellemesi geldimi bizim cihazlara ozellikle plus modeline ? Yukleyip kullanan varmi ?

• quote:

Arkadaslar oreo guncellemesi geldimi bizim cihazlara ozellikle plus modeline ? Yukleyip kullanan varmi ?
    Plus modeli kullanip 395 uzeri surum kullanan varmi arkadaslar? Benim surum suan 395 ff ilede en son bu gozukuyor. Forum bildigin olmus kimse yazmiyor hic

• arkadaşlar selam aleykum ben yeni aldım p9 şebeke 4g de kalmıyor 3g ye düşüyor bazen 2g oluyor format attım 4g de durdu biraz sonra tekrar 3g ye düştü sıkıntı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: keles1234

arkadaşlar selam aleykum ben yeni aldım p9 şebeke 4g de kalmıyor 3g ye düşüyor bazen 2g oluyor format attım 4g de durdu biraz sonra tekrar 3g ye düştü sıkıntı nedir
    Cihaz 3 antenli 4g sebekeyi yakalayamasi sacma bi servise gonderin derim anakart sıkıntısı vardır

• quote:

Plus modeli kullanip 395 uzeri surum kullanan varmi arkadaslar? Benim surum suan 395 ff ilede en son bu gozukuyor. Forum bildigin olmus kimse yazmiyor hic

Alıntıları Göster
    Guncelleme var ama huawei turkiye vermiyor guncelleme icin çin romuna geçip deneyebilirsiniz.

• annieste A kullanıcısına yanıt
    avea da çalışıyor vodafone de olmuyor ne kadar saçma
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.