A

Binbaşı
27 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
10000 tl yi kısa sürede nasıl 20000 bin yaparım

iddaa hariç beyler
Merhaba Arkadaşlar

Yaşım 30 Bekarım yaşımı gösterdiğim sayılmaz kendimi bildim bileli hep çalışırım kendi evimi de aldım kredi ödüyorum malesef

Nedense Girdiğim işyerlerinde hiçbir zaman yalakalık yapmadığım için hep çıkarılmışımdır şuan çalışmiyorum issizlik alıyorum

Bu yaşıma kadar hiçbir zaman kendi istediğim doğrultuda yaşamadım misal kıyafet alırsın karışırlar uzak bir yere gidersin nerdesin diye sorarlar

1aydır işsizim zaten çalışmaya alışkın olduğum için sıkılıyorum bir de aile baskısı da eklenince iş bul iş bul diye iyice kafayı yediriyolar insana

Babamın bi lafı zoruma gitti: Ne iş arıcan ekmek elden su gölden otur evde demesi beni çıldırttı neyse ki sakin bir yapıya sahibim...

Siz olsaydınız ne yapardınız???
Gearbest'ten bu akıllı saati almış bulunmaktayım son zamanlarda akıllı saat gönderilmiyor diye bahseden olmuş varmı sıkıntı yaşayan?
Bol 750 Paketi
Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenler aylık her yöne 750 dakika konuşma veren BOL 750 Paketi'ni alabilirler. Ayrıca Paketine İnternet Bizden Kampanyası ile 1 GB internet hediye. Hazır Kart' a geldikten sonra 1 yıl boyunca sadece 35 TL’ye aylık Her Yöne 750 dakika ve 1GB internet alabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın!
Bol 750 Paketi
Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenler aylık her yöne 750 dakika konuşma veren BOL 750 Paketi'ni alabilirler. Ayrıca Paketine İnternet Bizden Kampanyası ile 1 GB internet hediye. Hazır Kart' a geldikten sonra 1 yıl boyunca sadece 35 TL’ye aylık Her Yöne 750 dakika ve 1GB internet alabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın!

BOL 750DK +1GB=35TL
 Zombie Derby Wp8

Zombie Derby Wp8

Android ve iosta severek oynanan oyun şimdi windows phone platformunda...

Oyun motoru dünyaca ünlü oyun yapımcısı unity firması tarafından desteklenmiş ve her hafta mutlaka oyun güncelleniyor...

Oyunda arabanızı seçip oyuna başlıyosunuz kazandığınız paralarla araç geliştirme yaparak böylece levelleri tamamlıyosunuz...

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/zombie-derby/b37542bc-9881-4dd2-903b-a356fd0d090b

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/zombie-derby/b37542bc-9881-4dd2-903b-a356fd0d090b
Hattını Yıldız 19paket'e taşıyanlara
hazırkart sadece 23tl
yeni kampanyamız

devamı gelicek...
iyi geceler arkadaşlar turkcelin kendi bünyesinde stand aktivite ekibi olarak çalışmaktayız...
İŞİmiz insanları uygun tarifelere yönlendirmek kısaca hat taşımak
NE YAPARSAK DAHA İLGİ ÇEKER. Müşterinin dikkatini çekmek gibi
sabahtan akşama kadar BAĞırıyoruz 5-10tane yapıyoruz
 Tabletler için şarj depolama cihazı

Tabletlerimizin şarjı bitti diye artık üzülmücez sanırım işe yarar bi cihaz

http://www.coolicool.com/en/6800mah-world-s-most-power-bank-for-ipad-viewpad-or-tablet-pc-cell-phone-black-p4499.html
Hyundai T7 Dört Çekirdekli Tablet PC 7 inç IPS Ekran Exynos 4412 Android 4.0 8GB GPS Bluetooth Çift Kamera HDMI

Hyundai T7 Dört Çekirdekli Tablet PC 7 inç IPS Ekran Exynos 4412 Android 4.0 8GB GPS Bluetooth Çift

Model Hyundai T7 Dört Çekirdekli Tablet PC
CPU Samsung Exynos 4412, 1.4GHz, Cortex A9 dört çekirdekli; GPU: Mali 400 MP4
İşletim Sistemi Android 4.0.4
RAM 1GB (DDR 3)
ROM (Bellek) 8GB NAND Flash
Shell Malzeme Plastik
Ekran Boyut 7 inç
Tip Kapasitif Ekran, IPS
Göstermek LCD
Karar 1280 x 800px
Görünür Açısı 178 °

Kart uzatın 32GB genişletilmiş TF kartı kadar destekler
Kamera Çift kamera, ön 0,3 megapiksel ve geri bir el feneri ile 2.0 megapiksel olduğu
Yerçekimi Sensörü Evet
Multi-Touch Evet, 5 puan dokunmatik
GPS
Evet
Mağaza oyna
Evet
Bluetooth Evet

Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV ...
Müzik MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2 ...
Skype Evet
OTG
Evet
E-posta ve Tarayıcı Evet, yerleşik
WIFI Evet, 802.11 b / g / n
3G E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W: yerleşik değil, harici 3G dongle destek
Kulaklık Arabirimi 3.5mm
Çalışma Süresi 5 saate kadar
Pil
3300mAh

Dil Japon Çek, Dansk, Almanca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Norveççe, Hollandaca, İtalyanca, Fransızca, Rusça Polski, Yunanca, Portekizce, Svenska, Türkiye, Korece, Çince, Geleneksel Çince Basitleştirilmiş
Diğer Uygulamalar Dosya Yöneticisi, OfficeSuite, Google Arama, Görev Yöneticisi, Tarayıcı, Galeri, Android WebKit, Saat, Hesap makinesi, Takvim, iReader, Gmail ...
Ürün Boyutu 196 x 118 x 10.9mm
Ürün Ağırlığı 303g
Liman uzatın 1 x TF kart yuvası, 1 x HDMI bağlantı noktası
1 x Micro USB bağlantı noktası
1 x 3.5mm Kulaklık bağlantı noktası

Paket dahil 1 x Şarj
1 x USB kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu (İngilizce, Rusça, Almanca, İspanyolca)
Hakkında
İlgi Alanları: a2 Modified
Forum İmzası:
LG G3 32GB
Hakkımda:
AD8F82FD412A4A82876B9B11BBBCA09D.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.557
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 9.430 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.