Çavuş
19 Temmuz 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Eski telefonum nexus 5 i kaybettim, yeni Huawei P9 a gecince, tekrar whatsapp i yukledim, eski 420 mb. yedegi yuklemeden yeni yedek aldim,ben eski yedekle birlestirecegini dusunurken, yedek boyutu 2 mb. a dustu, eski 420 mb.lik yedegi tekrar geri getirebilir miyim. Yedekler google drive a yedekleniyordu. Tesekkurler.
HD 980 ve 990 modelleri hiçbir yerde yok, bir satıcı artık üretilmeme kararı aldıklarını söyledi, sizce doğru olabilir mi, zira cd üretimi ve satışının biteceğini zannetmiyorum.
LG HXF1 500 gb hd'yi usb'ye takınca "Bu aygıt daha hızlı çalışabilir, Bu USB aygıtı, Yüksek Hızlı USB 2.0 bağlantı noktasına bağlanırsa daha hızlı çalışabilir" uyarısı alıyorum, oysa aynı porta başka bir 320 gb lık harici HD taktığımda sorun yok, data aktarımı USB 2.0 hızında..

LG HXF1 i Vista yüklü başka bir laptop'a taktığımda da sorun yok, dakata aktarımı USB 2.0 hızında..
FIFA 2005 oynarken sistem bazen restart ediyor, bazen de desktop'a atiyor. Ekran kartının son driveri guncellendi, yeni FIFA 2005 CD si alındı, ekran kartı slotundan çıkartılıp temizlendi ve takıldı, temporary files silindi, işlemci fanı temizlendi, başka yapabilecegimiz ne var? Yardimlariniz icin tesekkurler...
Yeniden yazılabilir bir CD ye yazdığım dataları evdeki PC de göremiyorum, nasıl görebilirim. 45 mb'i dolu gozukuyor, ama d:\ 'nin icinde hic dosya yok gozukuyor...
Anlamadim, birden farkli bir karakter oldu tekrar eski haline getirebilirmiyim?
Xp de kullanıcıları sildikten sonra login olmamaya başladı. Passwordde problem yok ama sanki yanlış password girmişim gibi yapiyor..
Son zamanlarda internetde birkac resim açınca ekran kararıyor, renkler kayıyor ve ekran kartı çöküyor. TNT2 32 mb ekran karti var. Son driverini yukledim. Directx'i guncelledim. Neden acaba?
Şimdiden teşekkürler...
Sanırım bir virus partisyonlari bozdu. Fat32 olarkda isletim sistemi kurmamı engelliyor, tam olarak ne oldugunu cozemedim. Formatlamak zorunda kaldim. Yine FAT32 de problem gosteriyor scandisk ve sadece NTFS kuruluyor isletim sistemi bu arada 20 GB veride gitti. Yardım Lütfen..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.677 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.