A

Yüzbaşı
25 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
deezer soundcloud gibi uygulamalari kilit ekrani bildirim ekraninda ileri durdur devam et butonlari islemiyor. huawei p9 icin yaziyorum nasil ayarlayabilirim?
2 ay içinde 1800 civarı bir para ile telefon almak istiyorum zenfone3-p9(o fiyata bir türlüdüşmüyor) veya a5-2017 arasında kaldım tavsiyede bulunabilir misiniz? çıkabilceğim maximum limit 1800-1900tl
izmir içi film banyo+ tarama işini nerede kaça yaptırabiirim bilgilendirirseniz sevinirim:)
max 250 tlye analog fotoğraf makinesi tavsiye eder misiniz voigtlander rollei olympus gibi
bir de tavsiyenize ait link filan bulursanız süper olur.
şimdiden teşekkürler
MERHABALAR
yakın zamanda pikap almayı düşünmekteyim. elimde bekonun 5620 model müzik seti var kaset çalarlı radyolu. line in girişi mevcut. pikaptan line in girişine bağlantı nasıldır, preamfi ye gerek var mı? yeni bir amfi almadan bu işin bağlantıs nasıldır açıklarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
windows group ilkesi istemcisi hizmetine bağlanılamadı hatası alıyordum hkey local machine>sofware>microsoft>windows nt>current version >svchostta yeni çok dizeli değer açtığımda değere GPSvcGroup adını verdiğimde değer verisi olarak "GPSvc" yazıyorum oka tıklıyorum REG_MULTI_SZ türünün verisi boş dize içeremez.kayıt defteri düzenleyici bulunan bütün boş dizeleri kaldıracak uyarısı alıyorum. ben yeni bir boş dize(\n) oluşturmamama rağmen windowscuğum kendi kendine o GPSvcGroup adlı çok dize değerinin "GPSvc" ve ardından bir boş dize oluşturuyor. o boş dizeyi silmeme rağmen kendi kendie bir boş dize oluşturuyor bu hatadan ötürü GPSvcGroup adlı bir key oluşturma bu keye Dword değerleri girmeme rağmen bu hatanın düzeltilememesine neden oluyor.
kısacası ben bilgisayarın kendi kendine boş dize oluşturmasını nasıl önleyebilirim.
Windows grup ilkesi istemcisi hizmetine bağlanılamadı.. diye başlayan sarı kilit sembolü hatası almaya başladım. daha önceden de bu hatayı almaya başlamıştım.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SVCHOSTde gerekli işemleri apmıştm önceden, yaptığım o işlemleri sildim yeniden gerçekleştirdim.hala hata almaktayım.google chrome virüs programım gibi bazı programlar tıkladıktan 15-20 dakka sonra açılmakta format olmadan bu sorunun çözümüvar mıdr ayrıca böyle bir hatanın olmasının sebebi nedir?
anneannemlerde plak dinleyeleim dedik yaklaşık 12 yıldır çalıştıran yoktu. grundig ps3500 marka direct drive motorlu plağı çalıştıramıyorum. nolmalde start stop tuşuna basınca motoru yanda ışığı yanar(evet yanıyor) üzerine konan plak dönmeye başlar(dönmüyor.) bu sebeple de iğne plağın üzerine konmuyor. bu konularda acemiyim. ama plağın yarattığı sesteki o derinliği dinlemek istiyorum. plak+anfi+radyo seti hiç yerinden kıpırdatılmadı.
yardımcı olursanız sevinirim. eğer tamire verirsem ne kadar öderim.
10gb kotalı vınnım var vınnı taktıktan yaklaşık bie dakka sonra deli gibi internetimin gidişi başadı kaynak izleyiciden takip ettiğimde svchost.exe dosyasının sebeb olduğunu anladım internette yapılan herşeyi denedim ama hala hiçbirşey değişmedi. manuel olarak svchostu durdurmama rağmen beş dakka geçmeden yeniden yükleme yapmaya başladı.napayım yarımcı olun çok çaresiz durumdayım.
ben elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim okulumda c yi detaylı bir şekilde öğrendim(pointerlar dosya açma kapama bit-wise stack queue linked list)
mesleğimde programlama ne kadar fazla lazım olur bilmiyorum ama javayı da öğrenmek istiyorum. fakat java kodlarını inceledğimde c ile aralarında uçurumlar var
javayı kendi başıma okuyup öğrenebilceğim bir kitap sitefilan önerirmisiniz teşekkürler
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Notebook
Acer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 372
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.926 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 103 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.