Şimdi Ara

HUAWEI P60 PRO hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
8
Favori
12.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Huawei P60 ana konu & kullanıcı kulübü tarzı bir konu neden yok. Almayı düşünenler yada merak edenler illaki arıyordur.


    Edit: Düşünene kadar 12gb versiyonu tükendiği için 8gb versiyonunu satın aldım. Ek olarak Lexar 256gb nm kart siparişi de verdim. Almamda ki en büyük etken aktarmalı yurtdışı ziyaretimde 17 saat Panama da bulunan havaalanında beklerken Samsung S23 Ultra, Iphone 14 pro max ve Huawei P60 pro nun yanyana durması ve 3 ünü de detaylı inceleyerek karar vermemdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 29 Eylül 2023; 3:36:34 >



  • pazartesi günü amazondan 35 küsüre aldığım cihazı bu sabah iade işlemini başlattım.
    kamera konusunda tartışmasız bir cihaz fakat gerçekten Google desteğinin olmamasını her uygulamada hissediyorsunuz. gbox falan çok işe yarar durumda değil çünkü sadece gbox ile istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz ama o uygulamanın uyumlu ve sorunsuz çalışmasını sağlayamıyorsunuz. huawei storedaki uygulamalar da ayrıca çok verimli çalışmıyor. en basit örneği WhatsApp doğru konum atmıyor. ve bu tip sorunların ne zaman giderileceği muamma. şimdiden böyle ise yarın öbür gün ne olur bilemiyorum. bunları göz önünde bulundurarak satın almanızı öneririm.
    Huawei macerama nerdeyse 10 sene olmuş olan huawei mate 8 ile başladı. Bu telefonu incelerken alım aşamasında dünyanın en iyi markası olacak demiştim ve haklı çıktım. Mate 8 i kullanırken kardeşime ilk leicalı huawei mate 9 aldım canavar gibi telefon hala sapa sağlam şuan bile hala amiral gemi seviyesinde bir donanıma sahip. Sonra bu telefonların pahalılığından ve nerdeyse %50 si vergi olmasından dolayı kaçak olarak xioami redmi note 10 pro aldım. 2, 3 yıl kullandım, hala sağlam maşallağı var. Bir telefona normal şartlarda 5, 10 binden fazla para vermenin aptallık olduğunu savunurken ve düşünürken arkadaşlarımın gazı ile çalıştığım firmanın indirimiyle birlikte 29 a aldığım ilk gözbebeğim olan huawei markasına p60 pro ile dönüş sağladım. Foto kalitesi dışında hala bir telefona 5-10 dan fazla para verilmez görüşündeyim. Son sözüm ise huawei candır gerisi heyacandır😉



  • Ben de mate 50 pro kullanıyorum hocam. Bir telegram grubu ya da kullanıcı grubu bulamadım hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey B kullanıcısına yanıt

    Ortalamanın çok üstündeki bu modeller için üzücü :)

  • Cji kullanıcısına yanıt

    Bunları alanlar genellikle işlerini bilenlerdir. Ondan konular az veya sessiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Huawei Tepe Modellerini Kullanıyorum ,Şuan Mate 50 Pro . Google dan sonra çoğu insan vazgeçti biz devam edenlerdeniz 🙏😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende P60 Pro kullanıyorum, Telefonda herhangi bir google uygulaması veya Gbox, Gspace tarzı uygulama yok hepsini kaldırdım herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar çok fazla Google servislerine bağlı uygulamalar kullanmıyorum zaten.


    Lakin fiyatları Bizim gibi Kur oranı yüksek ülkelerde özel fiyat uygulamasını isterdim şuan için çok fazla fiyatlar evet rakiplerinden üstün olduğu çok konu var lakin kullanıcı sayısını arttırmak için sadece reklamlara bütçe ayırmak olmuyor.

  • youtube'un çaresi yok yoksa güzel telefon, ben kullanırım. google'a beni bağlayan tek uygulama youtube.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt

    Nasıl yok hocam kullanılıyor gayet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt

    Direkt olarak kendi uygulaması üzerinden giriş yaparak kullanılamıyor lakin giriş yapmadan veya Gbox veya Gspace üzerinden giriş yapılarak kullanılabiliyor aynı şekilde veya tarayıcı üzerinden veya yine Youtube Vanced uygulaması ile aynı şekilde kullanılabiliyor, Yazdığım gibi sadece kendi resmi uygulaması üzerinden hesabına giriş yapamıyorsun onun dışında bir sorun yok.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Peki WhatsApp? Çoğu kullanıcı mesajların geç gelmesinden veya gelmemesinden şikayetçi. Var mı öyle sorun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Bu güne kadar P9, P40 Pro ve Şuan P60 Pro olmak üzere 3 Huawei kullandım hiçbirinde Whatsapp konusunda bir şikayetim olmadı, Bildirim geç gelmesi durumu instgram'da olabilir bir nebze ama Whatsappda hiç yaşamadım bu durumu.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Hocam vala kullanan çoğu kişi aynı dertten muzdaripmiş. Bilmiyorum ya onların cihazda sıkıntı var ya da sizin telefon sorunsuz. Güvenebilsem yarın gider alırım P60 Pro


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P60 Pro nasıl bir cihaz, sorun yaratır mı? Bildirim sorunu, haritalar sorunu var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Valla bilmiyorum hocam ben P9 kullanırken bazı kullanıcılar bildirim gelmediğini söylüyordu lakin ben hiç yaşamadım bu sorunu, P40 Pro kullanırken İnstgram üzerinden geç deldiği oluyordu bildirimlerin ama şuan bu durumda düzeltilmiş herhangi bir sorun yok.

  • Bende p60 proyu 5 gündür kullanıyorum uygulamalarda herhangi bir sıkıntı çekmiyorum bu kadar güzel fotoğraf çekeceğini hayal edemiyordum.

  • Konu var madem fotoğrafsız kalmasınHUAWEI P60 PRO hk. 


    HUAWEI P60 PRO hk.


    HUAWEI P60 PRO hk.


    HUAWEI P60 PRO hk.


    HUAWEI P60 PRO hk.


    HUAWEI P60 PRO hk.




  • HUAWEI P60 PRO hk.
    Sadece Bas çek.. Uzun Yıllarıdır Huawei kullanıyorum ,bütün telefonları alıp satıyorum ama huaweinin verdiği tadı vermiyor. Huawei Mate 60 Pro geldiğinde ona geçeceğim. P60 Pro da çok alıp sattım ,en son geçen hafta verdim bir cihaz,gerçekten Kamera anlamında mükemmel..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei samsung s23 boyutunda bir amiral gemisi çıkarsa hemen alacağım. S23 aldım Huawei den sonra boyutundan ötürü. Her ne kadar memnun olsam da aklım Huawei de kalıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt

    En son P40 vardı çok güzel bir boyuta sahipti oda aslında ambargolar olmasa devam ederdi aynı şekilde sanırım.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    En son p30 kullandım. Bakın o cihaz şu andaki bir çok amiral gemisine bence taş çıkartır. Maks ekran boyutu 6.1 olan Huawei cihaz rica ediyorum yetkililerden :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.