Şimdi Ara

HUAWEI P60 PRO hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
8
Favori
12.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonu aldım bende, yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Çok memnunum, Gbox ile ilgili düşüncelerim için ayrı bir konu açtım. Ek olarak Huawei Freebuds Pro 3 kulaklıkta satın aldım, 2 gün önce teslim edildi. Oda muhteşem.


    Böylelikle ekosistem tamamlanmış oldu; Laptop, telefon, tablet, kulaklık ve saat. Şuan sırıtan yok, hepsi birbiriyle güzel uyumlu ve sıkıntısız.


    Ek olarak herhangi bir bildirim sorunu yok. Hem App Galery hem Gbox üzerinden olsun. Ama App Galery üzerinden güncellemeler Play Store'a göre geç geliyor yada gelmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 17 Ekim 2023; 18:6:4 >
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapp instagrma bildirimleri geliyor mu? Pil çabuk bitme durumu var mı? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Açıkçası 15 Pro kullanıyorum ve p60 Pro kullanmayı düşünüyorum, bildirim sorunu, pil sorunu yaşar mıyım? Bir de İPhone’dan Huaweiye fotoğrafların atılması kolay olur mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben iphona 7 plu dan geçtim her iki telofona Phone Clone uygulamasını kurdum kişiler ve fotoğraları sorunsuz aktardım wahatsapp dan bildirim alıyorum hatta saatim ultimate den de bildirimleri okuyup kısa cevaplar yazabiliyorum. Pil için bir şey diyemiyorum daha yeni kullanıcıyım.

  • alabeir A kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu işini ne yaptınız hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    Bildirim sorunu hiç yaşamadım o konuda en ufak düşünceniz olmasın. Hem Instagram hem WhatsApp çok aktif kullanan biriyim. Spark mail uygulamasını kullanıyorum 6 mailim kurulu ondanda en ufak problem yok anlık geliyor mailler. Kısaca bildirim problemi yok.

    Pil ve akran süresi olarak yanlış yönledirebilirim. Çünkü mirror özelliği var ve notebook yada tablete yansıtarak kullanıyorum. Telefon birebir yansıyor. Mesela şuan %54 şarjım 3,5 saat ekran süresi almışım ama dediğim gibi gün boyu kablosuz olarak laptop ekranından kullandım. Oyun oynamayan biriyim onu da belirteyim. Pil tüketiminde sıkıntı yaşayacağınızı pek sanmıyorum.

    Phone Clone uygulaması ile eski telefondan geçiş çok çok rahat. Fakat gene aynı konuda Gbox ilgili bir konum var onu okumanızı öneririm ve Gbox I araştırın. Kafanıza yatıyorsa Iphone satılıp bu telefona geçilebilir. Hem cebinizde para kalır hem de Iphone u aratacağını pek sanmıyorum. Hele birde ekosistem içinde kullanıyorsanız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cji kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam detaylı açıklama için teşekkür ederim ekran koruyucu işini nasıl hallettiniz? Bu kavisli ekranlarda koruma biraz zor oluyor o yüzden de biraz endişeliyim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran koruyucu almadım. Zaten kutudan ekranda ince film ile çıkıyor. O şekilde kullanıyorum. Sadece güzel bir kapak aldım ondanda memnunum. Hissi dokusu güzel tam uyumlu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cji kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yanıtınız için çok sağ olun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cji kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba. Cesaret edip kullanamadığım bir telefon maalesef. Çünkü Google fotoğraflar, keep uygulaması, dahası rehberim dahil çoğu yedeğimin Google hesabımda olması bu telefon almamam için bir neden gibi görünüyor. Bildirim sorunu olmaması ile birlikte olası bir P60 Pro geçişinde Gmail adresimi girdiğimde senkronize olan kişilerim telefona geliyor mu acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 18 Ekim 2023; 9:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Bende aynı düşüncedeydim hatta whatsapp yedeği için değişik videolar kaydetmiştim. Telefonu aldığımda Google kişilerimdeki 2058 kişi Phone Clone uygulamasıyla direk eksiksiz geldi. Whastapp da ilginç şekilde hiç bir şey yapmadan son yedeği gördü fotograf video dahil hepsi yüklü şekilde yüklendi. Şuan ben aktif olarak Google fotoğraflar kullanıyorum. Aynı şekilde Google keep de sorunsuz. Bir de Google fotoğraflar için şöyle diyim; Tabletim de Huawei onda da kullanıyorum, mesela telefondan çektiğim bir fotoğraf hemen tablete de düşüyor, yedekleme de geçikme de yok anlayacağınız. Ama dediğim gibi Gbox ile ilgili bir konu daha açmıştım linki aşağıda onu mutlaka okuyun. Kısacası telefonla ilgili tek düşünceniz aşağıdaki konu olsun. Onun harici Android Auto yu denemedim ama kullanılamıyormuş, bu harici hiç bir sıkıntı görmedim yaşamadım.


    https://forum.donanimhaber.com/gbox-tecrubem-inceleme--157110097




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 18 Ekim 2023; 10:42:1 >




  • Cji kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevabınız için. Kişileri Phone clone uygulaması ile yükledim yazdınız ama gmail hesabını direkt telefona kurduğumuzda gelir mi acaba? Yani belki yedekleyeceğimiz telefon yanımızda olmayabilir gerçi cevabıda bilemeyebilirsiniz ama o yine de sormak istedim.


    Bu arada diğer gbox konunuza da göz atacağım. Teşekkür ederim tekrar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Sizin kullandığınız Android telefonda Kişiler uygulaması direk google kişiler uygulamasıdır büyük ihtimal, veya telefona google hesabı tanımlıyorsunuz (Ayarlar'a girince aşağıda Google diye sekme vardır) oradan çekiyor. Phone Clone uygulaması ile sekronize etmediğiniz sürece kişiler gelmez ne yazıkki. İlk telefon kurulumunda Phone Clone çıkıyor bu arada. Veya sonradan Gbox üzerinden Google Kişiler uygulamasını yükleyip de kişiler aktarılabilir. Kurulum sonrası tabi yeni eklenen kişiler Huawei kişilere eklenecek eskilerinin üstüne.


    Bu arada P60 Pro kullanımı gerçekten çok iyi hissettiriyor. Kamerasına zaten söylenecek birşey yokta genel olarak gerek ekosistemi gerek hissiyatı, ses, hızı, ekran, renkler çok başarılı.

  • Cji kullanıcısına yanıt

    Alsam mı bilemedim :) Gbox konunuza baktım. Uygulama kurulumunda farklı telefonlara bildirimler gittiğini belirtmişsiniz. Bu durumu nasıl aştınız, tam olarak anlayamadım.

    Bir de YouTube uygulamasında premium üyeliğim var sıkıntı yaşar mıyım acaba? Ya da premium üyeliğim olan herhangi bir uygulamada diye sorayım size, Spotify vs gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 18 Ekim 2023; 18:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Şimdi o konuyada yazdım o durum sanırım bu yüzden oluşuyor...


    Başka telefonlar üzerinden görünmesinin sebebi P60 Pro yasaklı olduğu için destekleyen rastgele bir telefonmuş gibi algılanması, Aynı durumu P40 Pro kullanırken yaşamıştım Gspace üzerinden, Google play P40 Pro üzerinden açılmadığı için kendisi rastgele bir android model telefonmuş gibi görünüyor banada eski bir Huawei model denk gelmişti.

  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Şu şekilde aştım, App Galery de olmayan uygulama 1 tane vardı oda oğlumun oynadığı oyun "Empires Puzzle". Onun harici Google Fotograflar, Authenticator, Haritalar ve Youtube olmak üzere toplam 5 uygulamayı Gbox üzerinden kullanıyorum. Bunlar da uygulama uygulama izin verildiği için sadece o uygulamalarda gözüküyor Samsung A54 ve Oppo'nun bir modeli. Uygulama bazlı olduğu için "bendim", "onaylıyorum" gibi gelen bildirimler onlara gitmiyor.

    Google'ın kendi uygulamasınıda sildim bu arada bana da gelmiyor artık :) Sürekli notebook, tablet yanımda olduğu için kendim manuel onay verebiliyorum zaten diye sildim. Hatta bu gbox daki uygulamaların bildirimine ihtiyacım olmadığı için gbox izinlerinide kaldırdım. Uygulamaya girince normalden farksız gecikmesiz çalışıyor zaten bildirim ihtiyacım olan bir durum yok hiçbirinde.


    Not olarak şunu da belirteyim; Gbox ilk yüklediğimde google hesabımı girdikten sonra indirdiğim herşey full geldi. Mesela haritalar kayıtlı yerlerle, favorilerle birlikte yüklendi. Authenticator aynı şekilde kayıtlı herşeyle birlikte geldi.





  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Evet mantıken bakıldığında düşüncenizin doğru olma ihtimali çok yüksek. Teşekkür ederim bilgilendirme için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cji kullanıcısına yanıt

    Yani biraz uğraş söz konusu. Gülü seven dikenine katlanır diyoruz öyleyse :) Detaylı açıklamanız için ayrıca teşekkür ederim. Almayı gerçekten istiyorum bence her yanıyla neredeyse 4/4 lük telefon olmuş ancak zahmetsiz android deneyimi sunan bir çok telefon varken gerçekten bu zahmetlere değer mi acaba diye düşünmeden de edemiyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    "..zahmetsiz android deneyimi sunan bir çok telefon varken gerçekten bu zahmetlere değer mi acaba.." Çok doğru bir cümle olmuş, tamamen özet bu bence de.

    Dün ilk sıkıntı mı yaşadım :) Kullandığım google accountunda hiç sıkıntı yok fakat youtube premium hesabım farklı. Evdeki TV'de Youtube ile login olmaya çalışırken telefonu Oppo gördüğü için bir türlü bildirim alıp login olamadım. Tabi farklı yolları da var da uğraştım uğraştım 2. google hesabıma bir türlü bildirim gelmedi. Sonra başka yöntem dene diyerek telefona kod alıp giriş yaptım. Sıkıntı mı değil tabiki ama zahmet işte. :)

  • Cji kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Her şeyin bir çözümü var ama arkadan dolaşmak gerekiyor. Keşke şu cihazın bootloaderını huawei açmaya izin verseydi de rahat rahat içine play storeu gömseydik. Ama nerdee


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun asistanı Türkçe den anlamıyor galiba?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.