Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

@cepport ben hala stoklarınızı bekliyorum

Biz de bekliyoruz efendim ancak ürün gerçekten tedarik olarak problemli bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

@cepport ben hala stoklarınızı bekliyorum

Biz de bekliyoruz efendim ancak ürün gerçekten tedarik olarak problemli bir ürün

Anladım, olsun ben hala beklerim sağolun cevap için

• Merhabalar, p10 plus teknosada 4200 tl, n11 de 2800 tl. Neden bu kadar çok fiyat farkı var ? Birde teknosada tek sim, n11 de çift sim olarak yazılmış, acaba farklı ürünler mi ?
  • AngelDust! kullanıcısına yanıt
    4200₺ olan resmi garantili , 2800₺ olan ıthalatçı firma garantili ;)

Resmi garanti = Huawei servis noktaları

Ithalat = Hangi firma edıyorsa o bu urün için genelde Delta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 1400 tl farkın sırf garanti için olacağını düşünmemiştim.

• Huawei honor 7 kullanıcısı olarak iki telefonda kararsız kaldım. P10 Plus ve mate 9 pro. İki telefonuda eline alıp kullanmış kişiler hangisini tavsiye eder? Fiyat olarak aynı sayılır. İthalatçı garantili alacam. Hangisinin artısı daha fazla?bu arada p10 plusın ısınma sorunun devam ediyor mu?

• Ben ıkı cıhazıda ınceledım hocam soyle soylıyım sıze edge ekran basta guzel ve etkıleyıcı olsada kullandıktan sonra benı pek memnun etmedı Prıv kullanıyorum.

Youtube da bır kullanıcı bu ıkı cıhazı hemen hemen her konuda karsılastırmıs parmak ızı okuma hızlarından hoparlor sesıne kadar onları ızle ıstersen.

Benım tavsıyem P10 Plus daha ınce hafıf daha guncel ve kıbar bır cıhaz ısınma sorunuda her cıhaz bıraz ısınır cok aman aman bır ısınma olacagını düşünmüyorum androıd 8 guncellemesıyle emuı 6 gelıcek ve huawei bu sorunu kesın cozucektır yazılımsal olan kısmını

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    Stereo hoparlörlü telefon hiç kullanmadım, dinlemedimde. Nasıl bir şey?

• Ben BlackBerry Z30 da kullandım stereo hoparlor cok güzeldi Privde yok baslarda cok tuhaf geldı aradım eksıklıgını P10 Plus da stereo olması almak ısteme sebeplerınden bırı bu arada P10 Plus suya dayanıklı Mate 9 Pro ya gore buda cok onemlı bır artı bence

• benim huawei p10 plusda şarj soketi sıkıntısı çıktı usb tam oturmuyor acaba neden çıkmıştır
    telefonun şarj soketinin için kağıt gibi bir şey kaçmış ondan olmuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan3888 -- 15 Temmuz 2017; 22:54:50 >
  • Arkadaşlar Vodafone alma p10 var 2 ayı henüz dolmadı ekran kırıldı garantiden yaptırabilir Miyim?

• KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    Vıp servis garantısı olabılır Huawei müşteri hizmetlerinı arayın yurtıcı kargoyla gondermenızı isteyebilirler yada kendınız goturebılırsınız mecidiyekoy taraflarındaydı sanırım servisi ucretsız degısım olur tahmınımce

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Merhabalar, p10 plus teknosada 4200 tl, n11 de 2800 tl. Neden bu kadar çok fiyat farkı var ? Birde teknosada tek sim, n11 de çift sim olarak yazılmış, acaba farklı ürünler mi ?

Bildiğim kadarıyla p10 plusun tek simli olanı yok.Tam emin değilim ama aklımda öyle kalmış.
  • AngelDust! kullanıcısına yanıt
    Teknosa, Huawei Türkiye garantili cihaz satar.

N11'deki cihazlar da ağırlıklı olarak paralel ithalattır.

P10 ile P10 Plus'un tek ve çift simli versiyonları var.

Huawei Türkiye, P9'da olduğu gibi P10 ve P10 Plus için tek simli versiyonu ithal etmeyi tercih etmiş.

Paralel ithalat cihazlar genelde ortadoğu menşeili ve çift simli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Vıp servis garantısı olabılır Huawei müşteri hizmetlerinı arayın yurtıcı kargoyla gondermenızı isteyebilirler yada kendınız goturebılırsınız mecidiyekoy taraflarındaydı sanırım servisi ucretsız degısım olur tahmınımce

güngörende bir servis var orası değil midir?
  • Çektiğimiz fotoğrafları tam ekran nasıl görebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★
    uzun pozlama denemesi yaptım... tatmin oldum doğrusu...

Hocam ayarları da yazar mısınız? İso pozlama vs vs. Foto çok mütkiş çıkmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTHOR -- 16 Temmuz 2017; 1:13:57 >

• Beyler sizce ithalatci garantili p10 plus alinir mi p10 resmi garantili ile ayni fiyattalar

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Nerde aynı fiyatta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.