Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su+toz koruma, güncelleme desteği ve ikinci el piyasasının max.düzeyde koruması gibi artılarını da eklemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Kişileştirme derseniz p10 olarak noktayı koyarız. Çünkü elinizdeki cihaz jb olmadan dokunamayacağınız bir cihaz. FH çözünürlükte i7 den sonra sizi aman aman etkilemez çünkü i7 nin çözünürlüğü düşük olsa da ekran teknolojisi güzel.

cevabınız için teşekkür ederim, ikilemde kaldım bilmiyorum ios bana göre çok sıkıcı+ biraz da maliyetli geliyor nedense storedaki herşeye para gözüyle bakıyorum, misal androiddeki ücretsiz kulladıgım uygulama burada, trialden sonra 10-15 tl civarlarında ücretler talep ediyor. evet güvenlik bir yana ama huaweininde güvenlik konusunda illaki adımları vardır. toz+su önemli değil, telefonunu güzel kullan her türlü götürür seni, şu cihaz yaklaşık 1 yıl olcak elimde 1 kere bile suya sokmamışımdır. insanoğluyuz nede olsa teknoloji işi deyip kıyamıyoruz. :)

• TGrdL kullanıcısına yanıt
    Ben p10 kullanıyorum ve Bluetooth sürekli açık mi band var ona bağlı internet aktif kullanırım instagram facebook WhatsApp 1 2 saat de oyun oynarım ağır oyunlar ama ve bana nerden baksan 5.30 saat ile 6 saat ekran süresi veriyor... Eğer ki sen daha hafif kullanır isen daha fazla ekran süresi alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim acil telefon almam lazım p10 Plus almak istiyorum ama kullanan arkadaşlardan rica etsem pil durumu nasıldır ekran süresi olarak kaç saat veriyor ve çok ısınıyor deniliyor varmı böyle bişey hali hazırda p9 kullanıyorum almışken plus olsun istiyorum lütfen kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    P9'unuz var ve yeni sayılır... Özel değilse neden değiştirmek istiyorsunuz...?

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Hocam p9 dan memnunum p9 zu oğlana vereceğim bu yüzden p10 yada p10 plus almayı düşünüyorum

Merhaba.

Yoğun olarak kullansam bile 1 günü çok rahat biçimde çıkarıyor. 6 saat ekran süresi alabiliyorum. normalde de 5-6 saat arasında değişiyor. Kullanım detayı vermem gerekirse 5-10 fotoğraf çekimi, bunların düzenlenmesi, bazı basit oyunlar(grafik detayı yüksek olmayan zeka oyunu tarzı oyunlar) instagram ve twitter kullanımı. İş ve kişisel mail senkronizasyonu açık ki mail trafiği iş dolayısıyla çok oluyor. Bende Samsung gear s3 var ve bluetooth üzerinden telefona bağlı. Toplam 1-1,5 saat arası spotify kullanımı. Kısa süreli telefon görüşmeleri ve bunun yanında whatsapp üzerinden mesajlaşma. Chrome ile internette gezinme.

bu kullanımla 28-29 saat toplam kullanımda 5 saatten aşağı bir ekran süresi aldığımı hatırlamıyorum. Her gün de bugün acaba ne kadar ekran süresi aldım diye kontrol etmiyorum ama o günlerde de 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde olduğunu düşünüyorum.

Isınma konusuna gelirsem, kapalı alanda kullandığımda çok fazla ısındığını görmedim. Evet ısınıyor ancak çok değil, ancak malum havalar çok sıcak, dışarda kullandığımda telefon cayır cayır ısınıyor.

genel olarak telefondan çok memnum, performans konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Arayüz gayet akıcı. Telefonun kasası sağlam hissini çok iyi veriyor ve tipi de baya hoşuma gidiyor. Ben saks mavisi olarak geçenini aldım. Tavsiye ederim.

• couldi C kullanıcısına yanıt
    Hocam p10 plus mu sizinki bu kullanımlarımızda güç tasarrufu açıkmı kapalımı acaba ben oyun oynamam sadece günde 2 saat konuşma ve internet ben 7 saati geçer diye bekliyordum ekran süresini peki hocam ekran çözünürlüğünü düşürme varmı yani 1080 p ye ve 720 p ye düşürebilirmiyiz buda tasarruf için bir seçenek ayrıca hoparlör sesi yani müzik sesi nasıldır

• sau054 S kullanıcısına yanıt
    Ön kamerada malesef ışık çok büyük problem. Arka plan eğer ışık yanlış açıdan geliyorsa bembeyaz çıkıyor

• Gezegengsm firmasından delta ithalatçı garantili p10 plus 128gb almayı düşünüyorum. Güncellemelerle ilgili sıkıntı yaşar mıyım?

Bir de mate9 ile arasında kaldım, 500TL kadar fark var yaklaşık. Fiyat farkına değer mi ?

• Selamlar,

Şu an LG G4 kullanıyorum, bende LG G4'ün tek sorunu, yoğun kullanımdan dolayı bataryası yeterli gelmiyor. yeni bir telefon almayı planlıyorum.

Her ikisini de çok beğendiğim şu iki telefon arasında kaldım: LG G6 64GB vs Huawei P10 Plus 64GB

Fiyatları birbirine çok yakın, aranızda her iki telefon hakkında bilgi sahibi olan birileri varsa yorumlarını almayı çok isterim. Cidden çok fena arada kaldım, bir türlü karar veremiyorum.
    Teşekkürler
  • G6nin tasarimi iyi olsa da bataryasi sizi üzebilir. P10 plusta kafanız rahat olur

• G6 ekran parlaklığı çok düşük sarımtırak hatta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    P10 plus evet. Güç tasarrufu açık değil. Çözünürlüğü düşürebiliyoruz. Ayarlarda pil kısmında güç tasarrufu için düşük çözünürlükte kullan diye bir yer var, öyle yapınca full HD'ye alıyor. 720p gibi bir seçenek yok.

Hoparlör sesini ben gayet tatmin edici buldum. Ses seviyesi gayet yüksek ve berrak. Kulaklık derseniz, içinden çıkanı hiç kullanmadım. Benim kafa üstü Sony kulaklığım var ve gayet keyifli müzik dinliyorum. Takacağınız kulaklığa göre alacağınız sonuç elbette ki farklı olacaktır ancak beni tatmin etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil tasarrufu için düşük çözünürlük modu hala çalışmıyor, yani B151 sürümde bile. Sizde bi kontrol edin isterseniz, emin olalım. Ses kısma+güç tuşu ile ekran görüntüsü alın, aldığınız görüntünün detaylarına bakın, hala 2560x1440 çözünürlük yazıyor bende.

• edacsac kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü alma ile çözünürlük fark etmiyor yani düşük de olsa yüksek de olsa Huawei de aynı ilk çözünürlüğü yazıyor.. Bi deneyim bence açıkken şarj ne kadar gidiyor kapalı iken şarj ne kadar gidiyor diye böylece öğrenmiş oluruz

• Bende çözemedim gitti. Batarya performans denemesi yaptım, bi farkta göremedim gibi. Bi de siz deneyin bakalım hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Pil tasarrufu için düşük çözünürlük modu hala çalışmıyor, yani B151 sürümde bile. Sizde bi kontrol edin isterseniz, emin olalım. Ses kısma+güç tuşu ile ekran görüntüsü alın, aldığınız görüntünün detaylarına bakın, hala 2560x1440 çözünürlük yazıyor bende.

Nougat güncellemesinden sonra bu özellik p9'da da çalışmıyor.
  • arkadaşlar p10 Plus kullanan arkadaşlar ekran süresi görüntülerini paylaşabilirmi ve herhangi bir sıkıntı yaşayan varmı biraz bilgilendirirseniz sevinirim

• @cepport ben hala stoklarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.