Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Merhabalar konuyu takip ediyorum ve bu telefondan almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir yer varmı ? Manisa‘da oturuyorm, pm atabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMino

Telefonun karşıya giden sesiyle ilgili şikayeti olanlara, benden bayram hediyesi:
    (Özellikle, yaşadığı sorunlar nedeniyle Özgür arkadaşımıza gönderiyorum.)

Aşağıdaki linkte yer alan ROM'u veriyorum.
    Performans ROM değildir. Son yayınlanan 4 Kasım tarihli standart MIUI'nin ses konusunda düzeltilmiş halidir.
    Ayrıca ROM'un içine Özgür arkadaşımızın hazırladığı son Türkçe paket de gömülüdür. Kurduktan sonra dil ayarları bölümünden Türkçe'yi seçerek telefonu Türkçe menülerle kullanabilirsiniz.
    Kernel vs. diğer şeyleri kendi tercihlerinize göre kurun.

ROM'un ses haricinde hiçbir ayarıyla oynanmamıştır. Çıkabilecek sorunlar standart MIUI ile çıkanlar olabilir. Bu ROM ile ekstra sorun gelmemektedir. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
    (Kurulumdan sonraki ilk açılışta şebeke sorunu yapıp uçak moduna geçebiliyor. Tekrar başlatınca düzeliyor.)

ROM'un adı MIUI Super Audio
    Telefonun mikrofonundan karşıya giden ses yükseltildi. (Aradığınız kişilere sorup test edin.)
    Telefonla gelen kulaklık setindeki mikrofonun düşük ses alma problemi giderildi. (Mutlaka kendi kulaklığı ile deneyin)
    Bluetooth kulaklıklara yollanan ses yükseltildi.
    Müzik dinlerken kulaklığa yollanan sesin kalitesi artırıldı ve müzikteki detayları daha iyi iletmesi sağlandı. (Bundaki farkı duymamanız imkansız)

Kurulumdan sonra telefondaki X5 settings programında yer alan Audio settings kısmındaki değeri 100'ün üstüne ayarlamayın. Sesi bozarsınız.
    Ayrıca MIUI ile gelen DSP Manager programıyla Ekolayzer ya da diğer herhangi bir ayarı kullanmayın. Programı aktif ederseniz ayarlar bozulur.

Bu ROM için kurulum prosedürü farklı.
    Normal ROM yüklemeye göre bir aşama fazla işlem gerektiriyor.
    - Wipe data/factory reset
    - Wipe Cache partition
    - Wipe Dalvik Cache (Bu üç işlem standart işlemler zaten)

Son olarak (Bunu mutlaka yapın. ClockworkMod bazı durumlarda daha önce yüklenmiş romların tüm dosyalarını silmeyebiliyor. Bu işlemle, olası kilitlenme sorunlarını ortadan kaldırıyoruz.)
    - Mount and Storage bölümüne girip format system seçeneğini seçin. (Diğer format seçeneklerine sakın dokunmayın.)

Sonra install zip seçeneği ile ROM'u kurun.

Link:
    http://www.wupload.com/file/1931646302/MIUI.us_u8800_1.11.04_TerraMino_Super-Audio-Fix.zip

Ben son sürümü attığımda uçak moduna alıyordu telefonu. Bir de bunu deneyim bakalım. İnş sorun düzelir. Eline sağlık bu arada...

• Herkese hayırlı, mutlu bayramlar dilerim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

Arkadaşlar merhaba ;

Tavsiyelerinize ihtiyacım var .
    antiglare nedir necidir
    öncelikle bu koruyucu ekran filmini alsam ekran matlaşması pixel görünmesi varmıdır ?
    Yada parlak olsun garantili olsun derseniz verebiliceğiniz link varmı .
    Tşk.

Buradan bi arkadaşın verdiği link ; @Chemxxx di galiba
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-huawei-ideos-x5-icin-ekran-koruyucu-film-62668202/detay/ İçinde kaç tane var nasıldır kullanan varsa bildirirseniz sevinirim.
    3 kişi yardım etse yeter

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/3-adet-huawei-u8800-ideos-x5-ekran-koruyucu-film-47338250
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/huawei-u8800-ideos-x5-ekran-koruyucu-film-3-adet-46867239
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/3-adet-huawei-u8800-ideos-x5-erkan-kargo-bedava-47308118

Bende X5 siparişi verdim ekran filmi arıyorum :D Antiglare ile gün ışığında ekran parlamıyor ama görüntü berbat oluyor. Çok bulanıklaştırıyor ama vadettiği gibi parlama olmuyor :)

Elimde 2 adet beyaz, 2 adet siyah kılıf kaldı. Ekran koruyuculardan da 5-6 tane var sanırım. Sipariş edecekseniz kargoların açık olduğu ilk gün yollayabilirim. Bunların son olduğunu bir daha x5 için kılıf getirmeyeceğimi belirtmek isterim.

Daha önce yazmıştım Çindeyim, Huawei Honor alıcam diye. Ne yazık ki daha burada da çıkmamış Honor... :) Çinlilerin karakteristik sakinliği Huawei'nin çalışma stiline yansıyo. Biz daha çok bekleriz 2.3 ü diye düşünüyorum... :)

@danriamo, ürün hakkındaki görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim....

Az sonra Şangay-İstanbul uçağına binicem. Herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim...

Sayın cemks su ptt kargoyla yollasamizda bir tane de ben kılıf alsam. Ekran koruyucusu almıştim 20 liraya denk gelmişti tek bir tanesi. Simdi lilifta 30gelecek olursa 50 lira vermiş olucam 2ekran koruyucu bir kilifa

PTT kargo ile göndereyim de o da 5 TL. Ayrica birde depozit ödemem gerekiyor. Oyle olacağına siz bana 25 tl havale edin, ben size kargo odeyerek göndereyeyim.

• Herlese hayirli bayramlar arkadaslar
  • Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar Bayram hediyesi olarak profesyonel bir ikon seti hazırlayacağım
  • İyi bayramlar dh halkı...
  • Go SMS programı kullanıyorum. Gelen mesajlar farklı isimler altında toplanıyor. Özellikle reklam içerikli mesajlarda karışıklık oluyor.

Yani vodafone mesaj gonderdiyse, gelen kutusunda Akbank yazıyor tıklayıp mesajı okurken vodofonedan geldiğini gorebiliyorum. Veya Aynı grup içinde 3 mesaj bir firmadan1 mesaj diğer firmadan oluyor. Neye göre mesajları grupluyor değiştirmenin yolu var mıdır?

İlk başta sorun yollmuyordu ama şimdi gelen mesajlar çoğalınca arşivden bulmamı zorlaştırıyor.

bu arada tüm forumun bayramı kutlu olsun.
    iyi bayramlar
  • Arkadaşlar, Miui'de ikonunu beğenmediğiniz uygulamaların isimlerini yazarsanız ikon setinde değiştiririm. Hatta beğendiğiniz ikonları koyarsanız onları da ekleyebilirim ikon setine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar, Miui'de ikonunu beğenmediğiniz uygulamaların isimlerini yazarsanız ikon setinde değiştiririm. Hatta beğendiğiniz ikonları koyarsanız onları da ekleyebilirim ikon setine.

Eren bırak şimdi iconları falan tahminlerim doğru çıktı aşağıdaki linkte karşına çıkan ilk telefona bir bak ve tabiki resmin yanında yazan 3 özellikten 2. sırada olana bak yeterli :) coming soon

http://shop.vodafone.co.uk/shop/coming-soon/mobile-phones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 6 Kasım 2011; 9:45:46 >

• beyler telefon brick oldu bizim yapacağımız birşey kalmadımı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Arkadaşlar, Miui'de ikonunu beğenmediğiniz uygulamaların isimlerini yazarsanız ikon setinde değiştiririm. Hatta beğendiğiniz ikonları koyarsanız onları da ekleyebilirim ikon setine.

Eren bırak şimdi iconları falan tahminlerim doğru çıktı aşağıdaki linkte karşına çıkan ilk telefona bir bak ve tabiki resmin yanında yazan 3 özellikten 2. sırada olana bak yeterli :) coming soon

Sen de co.uk yazısına bak o da yeterli İngiltere için çıkıyor, bize gelen bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

Sen de co.uk yazısına bak o da yeterli İngiltere için çıkıyor, bize gelen bir şey yok.

Ya olsun fark edermi onlara 1 ay içerisinde gelirse bize 2 ay sonra gelir hadi 3 ay sonra gelsin daha ics yayınlanmadı zaten hangi telefonlara geleceği bile belli değil ama nexus banko aceleye hiç gerek yok gelsinde geç gelsin nasıl olsa bu telefon elime geçtimi 3 sene rahat götürür beni 3 ay da gelmesini bekleriz :) valla nasıl rahatladım öyle böyle değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya olsun fark edermi onlara 1 ay içerisinde gelirse bize 2 ay sonra gelir hadi 3 ay sonra gelsin daha ics yayınlanmadı zaten hangi telefonlara geleceği bile belli değil ama nexus banko aceleye hiç gerek yok gelsinde geç gelsin nasıl olsa bu telefon elime geçtimi 3 sene rahat götürür beni 3 ay da gelmesini bekleriz :) valla nasıl rahatladım öyle böyle değil

İkon setini kurdun mu? Beğenmediğin ikon var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İkon setini kurdun mu? Beğenmediğin ikon var mı?

daha yeni baştan kuruyorum 1.11.4 ü francosuz icon setini de attım karta 15 dakika içinde kurmuş olurum geri bildirim yapıcam sana

• eskiden telefonu usb baglayınca hem sd kartı hemde dahili kartı goruyordu bilgisyar simdi sadece sd kartı goruyor?
    yeniden başlattım gordu x5 setting le alakalı sanırım. 2 hafızayı birden gorememesi sacmalık çözümü ise root explorer kullanmak dahili hafızayıda kullanabilirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghector22 -- 6 Kasım 2011; 10:10:20 >
  • Arkadaşlar ikon setinden bir görüntü:(Daha bitmedi, değiştirilmesini ve eklenmesini isteyebilirsiniz ikonların)

• quote:

Arkadaşlar ikon setinden bir görüntü:(Daha bitmedi, değiştirilmesini ve eklenmesini isteyebilirsiniz ikonların)

Oncelikle o icon seti YouEye icons googlede aratirsaniz bulursunuz ama ordaki arkaplan resmi ve muzik iconunu begendim onlari mtz olarak atabilirmisin?

BU ARADA BUGUN DOĞUM GUNUM

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Arkadaşlar ikon setinden bir görüntü:(Daha bitmedi, değiştirilmesini ve eklenmesini isteyebilirsiniz ikonların)

Oncelikle o icon seti YouEye icons googlede aratirsaniz bulursunuz ama ordaki arkaplan resmi ve muzik iconunu begendim onlari mtz olarak atabilirmisin?

BU ARADA BUGUN DOĞUM GUNUM

You Eye olduğunu bende biliyorum Üzerine ekleme yapıyorum Doğum günün ve bayramın kutlu olsun

• bayraminiz kutlu olsun beyler. .
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.