Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Partition.zip ile hafıza arttırrırken telefon öldü yedekte yok şimdi 512mblık bi kart buldum orjinal yazılımı kurmaya çalışıcam

Kas yapayim derken goz cikarmissiniz

Görmüyor hafıza kartını şimide deli olacam

Şuan görü Firmware Update yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 5 Kasım 2011; 20:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

ya beyler sadece bende mi bu uçak modu sorunu ya Bir bu eksikti. Son iki miui rom'da aynı sorun. En baştan attım romu tüm işlemleri yaparak yine olmadı...

Beyler şu işi çözen yok mu yav. Sürekli rom atıp deniyorum.
  • Ben 1.10.28 e geri dönüyorum ya bu 1.11.4 sıkıntılı çıktı sabah gaza geldik iyi hoş dedik de şebeke gitti gelmek bilmedi .. Kamera versiyondan kaynaklımıdır bilmiyorum da bugün aydınlık ortamda leeşş gibi çekti 40 yılda bir kamera ile işim oldu ondada burnumdan getirdi .. Abuk subuk zamanlarda telefon donmaya başladı hatta az önce ekran kilidini açtım navi tuşları açıldı ekran gelmedi telefon reset attı .. Birde kesinlikle 1.10.28 in ses kalitesi daha iyi ..

Şu durumda en iyisi 1.10.28 nasıl olsa fazla değişen birşey de yok 1.11.4 de ..

Bu arada ağ bildirimi açık olduğu zaman şebeke sorunu yapıyor işin garibi ağ bildirimi ve wifi kapalı olmasına rağmen telefon kafasına göre wifi ye bağlandı oda güzel millet bağlanmıyor diye isyan eder bizimki kafasına göre bağlanır :)
  • @Özgür Y. hocam dün yayınladığın 1.10.28 dil paketinde sorun yok değilmi bu sefer 1.10.28 i dil paketiyle kuracağım çünkü ..
  • en iyi 1.10.7 bnde reset atmadi 1 ay icerisinde sadece 1 kez.dondu o kdr. offical gingerbread gelene kdar guncellemicem. ztn fazla bur degisiklik yok sizde 2 de bir rom atip tlefronlarinizi yormayin
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar şuan telefonumda pes 2011 yükle çok memnumum çok zevkli ama grafik kalitesi çok iyi değil işlemci 700 mhz deyken bile rahat çalışabiliyor acaba pes 2012 ne zaman çıkar ? araştırdım bulamadım çıkmadı di mi?
  • bizim telefon için fifa 11 yok mu beyler?
  • beyler bende bu son sürümü yüklemiştim sabah. 1.11.4 ü. fakat mesaj atmada sıkıntı yaşamaya başladım. mesajların bazıları gitmedi sabah beri. bazıları gitti. romdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. biraz daha deneyeceğim bakalım ne olacak.
  • Bugün GEN-PA genel müdürü komşu iş yerine geldi eline samsung galaxy note ile, herkez baka kaldı cihaza, o arada BJK nın maçındaki son 25 saniyeyi izlemek istedik, Samsungtan açtı, yalnız 3g çekmediği için görüntü çok kalitesizdi, o an bende ideosumu cıkardım cebimden ve aynı videoyu youtube dan bende açtım, bende 3g full çekiyorudu. Dolayısı ile görüntüde HD kalitesindeydi, Adamcağızın tepkisi; "Bu telefonu satıyoruz bizde ama bu kadar iyi olabileceği hiç aklımdan geçmezdi, iyiymiş." Koltuklarım kabarmış şekilde kendi iş yerime dönerken telefonumla birkez daha gurur duydum. Tabi ki iki cihazı karşılaştırmıyorum ama şebeke problemi var diyen arkadaşlara fikir vermesi babında anlatmak istedim... en son rom ve @Özgür Y. nin tr pakedi yüklü, stock kernel ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 5 Kasım 2011; 22:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Ben 1.10.28 e geri dönüyorum ya bu 1.11.4 sıkıntılı çıktı sabah gaza geldik iyi hoş dedik de şebeke gitti gelmek bilmedi .. Kamera versiyondan kaynaklımıdır bilmiyorum da bugün aydınlık ortamda leeşş gibi çekti 40 yılda bir kamera ile işim oldu ondada burnumdan getirdi .. Abuk subuk zamanlarda telefon donmaya başladı hatta az önce ekran kilidini açtım navi tuşları açıldı ekran gelmedi telefon reset attı .. Birde kesinlikle 1.10.28 in ses kalitesi daha iyi ..

Bu arada ağ bildirimi açık olduğu zaman şebeke sorunu yapıyor işin garibi ağ bildirimi ve wifi kapalı olmasına rağmen telefon kafasına göre wifi ye bağlandı oda güzel millet bağlanmıyor diye isyan eder bizimki kafasına göre bağlanır :)

Hocam bu yorumlarinizi okuyunca sanki bana olaganustu bir telefon gelmis gibi hissediyorum kendimi,musait bir anda video cekip anlaticam herseyi..Anlattiginiz sorunlarin hicbiri bende olmadi vallaha 2g-3g gecisleri sorunsuz,sebeke benim gittigim cafede hic cekmiyor x isareti geliyor ama nedense o arada beni annem aradi :S nasil caldiysa hic cekmeyen yerde.Sonra vodafone tr yazisi geldi kullanmaya basladim sizdeki gibi kapanmaya zorla hatasi cikmadi.Butun miui serilerinde bu dediklerinizin hicbiri olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Bugün GEN-PA genel müdürü komşu iş yerine geldi eline samsung galaxy note ile, herkez baka kaldı cihaza, o arada BJK nın maçındaki son 25 saniyeyi izlemek istedik, Samsungtan açtı, yalnız 3g çekmediği için görüntü çok kalitesizdi, o an bende ideosumu cıkardım cebimden ve aynı videoyu youtube dan bende açtım, bende 3g full çekiyorudu. Dolayısı ile görüntüde HD kalitesindeydi, Adamcağızın tepkisi; "Bu telefonu satıyoruz bizde ama bu kadar iyi olabileceği hiç aklımdan geçmezdi, iyiymiş." Koltuklarım kabarmış şekilde kendi iş yerime dönerken telefonumla birkez daha gurur duydum. Tabi ki iki cihazı karşılaştırmıyorum ama şebeke problemi var diyen arkadaşlara fikir vermesi babında anlatmak istedim... en son rom ve @Özgür Y. nin tr pakedi yüklü, stock kernel ile...

Müdür Dr.Zeynel abidin erdem miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: ileyzer

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE=

arkadaşlar 2.3 güncelleme çıkmıs dıe duydum baska forumdan androide hakim arkadaslar bilgi verebilirmi bu guncellemeyi yapalımmı yaparsak nasıl yapmalıyız gibi sorularım var ilgilenenlere cok tesekkur ederım

u8800 pro için o herhalde bizim telefonlar için değil kurmaya falan çalışmayın.

kurdumda telefon ideos yazısından sonra gelmiyo :S

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Ben 1.10.28 e geri dönüyorum ya bu 1.11.4 sıkıntılı çıktı sabah gaza geldik iyi hoş dedik de şebeke gitti gelmek bilmedi .. Kamera versiyondan kaynaklımıdır bilmiyorum da bugün aydınlık ortamda leeşş gibi çekti 40 yılda bir kamera ile işim oldu ondada burnumdan getirdi .. Abuk subuk zamanlarda telefon donmaya başladı hatta az önce ekran kilidini açtım navi tuşları açıldı ekran gelmedi telefon reset attı .. Birde kesinlikle 1.10.28 in ses kalitesi daha iyi ..

Hocam bu yorumlarinizi okuyunca sanki bana olaganustu bir telefon gelmis gibi hissediyorum kendimi,musait bir anda video cekip anlaticam herseyi..Anlattiginiz sorunlarin hicbiri bende olmadi vallaha 2g-3g gecisleri sorunsuz,sebeke benim gittigim cafede hic cekmiyor x isareti geliyor ama nedense o arada beni annem aradi :S nasil caldiysa hic cekmeyen yerde.Sonra vodafone tr yazisi geldi kullanmaya basladim sizdeki gibi kapanmaya zorla hatasi cikmadi.Butun miui serilerinde bu dediklerinizin hicbiri olmadi

valla ben anlamadım bu önceki versiyonlarda millet yıkılıyordu sorunlu diye o sorunlarda bende yoktu sesimi çıkarmıyordum hiç :) romlar telefonlarda farklı tepkilere sebep oluyor bu nasıl oluyor anlamadım ama .. Belki benimde şebeke gittiğinde biri arasa çalardı denemek lazım aslında ama bu franco kernelden şüphelenmeye başladım kamera kalitesinide bu bozuyor sanırım

• Merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum sorularımı biriktirip geldim cevaplarsanız sevinirim

1) Az önce miui 1.10.28 sürümünden 1.11.4 sürümüne geçtim. Fakat sıfırdan rom kurar gibi wipe factory reset işlemlerinin hepsini yaparak kurdum. Bazı arkadaşlar rom yüklemeden önce B162 romunu yüklememizi önermişler. Yeni sürümü kurmadan B162 kurmanın faydası nedir?

2) Miui 1.11.4 ingilizce sürümünü kurdum. Dil paketini ayrı olarak indirdim nasıl kurabilirim?

3) Yine bazı arkadaşlar miui yükledikten sonra kernel yüklememizi önermişler. Kernel yükleyince ne değişir, Miui 1.11.4 üzerine hangi kerneli nasıl kurmalıyım

4) Telefonda kulaklıktan düzgün ses alamıyorum. Hoparlörde problem yok fakat kulaklığı takınca video veya müziklerde ses berbat geliyor. Rom değiştirdim ama değişen bir şey olmadı. Ne yapabilirim?

5) Son olarak Miui 1.11.4 de Asphalt 6, Brother in arms gibi oyunları sorunsuz oynayabilen birisi build.prop dosyasını paylaşabilirse çok makbule geçer

• herhangi bir siteden video oynatırken donanım haberdeki incelemedeki videodaki gibi takılmalar oluyormu ?
  • arkadaşlar, ben 1.11.4 de wifi sıkıntısı ve pek çok mesajın gönderilmemesi sıkıntısı yaşadım. 1.10.28 e geri dönüyorum. başka sıkıntı yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: ileyzer

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE=

arkadaşlar 2.3 güncelleme çıkmıs dıe duydum baska forumdan androide hakim arkadaslar bilgi verebilirmi bu guncellemeyi yapalımmı yaparsak nasıl yapmalıyız gibi sorularım var ilgilenenlere cok tesekkur ederım

u8800 pro için o herhalde bizim telefonlar için değil kurmaya falan çalışmayın.

kurdumda telefon ideos yazısından sonra gelmiyo :S

ah hocam niye oyle bisey yaptiniz.1-2 gun once asil genc nickli burdaki bir uye ordaki romu denedi simdi servise vermisti telefonu.ordaki rom u8800 pro icin cikan rom.

• Beyler miui rom kurmadan önce Dolphin HD'den facebook.com'a girdiğimde m.facebook.com'a girmiyordu güzelce takılıyorum :) Resim felan ekliyordum ancak şimdi direk mobile yönlendiriyor.Ne yapmalıyım ?
  • Telefona orjinal update yaparak tekrar kavuştum baya terledim vallahi :)

çalışan powerAMP linki verecek olan varmı
  • Selam arkadaşlar bende bugün aldım telefonumu ve kurcalama aşamasındayım neler öneriyorsunuz ...
  • 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.