Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (970. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

Selam arkadaşlar bende bugün aldım telefonumu ve kurcalama aşamasındayım neler öneriyorsunuz ...

ilk sayfayı okumanızı...
  • herhangi bir siteden video oynatırken donanım haberdeki incelemedeki videodaki gibi takılmalar oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

quote:

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

Selam arkadaşlar bende bugün aldım telefonumu ve kurcalama aşamasındayım neler öneriyorsunuz ...

ilk sayfayı okumanızı...

başladım 5. sayfadayım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: ileyzer

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA3MzE=

arkadaşlar 2.3 güncelleme çıkmıs dıe duydum baska forumdan androide hakim arkadaslar bilgi verebilirmi bu guncellemeyi yapalımmı yaparsak nasıl yapmalıyız gibi sorularım var ilgilenenlere cok tesekkur ederım

u8800 pro için o herhalde bizim telefonlar için değil kurmaya falan çalışmayın.

kurdumda telefon ideos yazısından sonra gelmiyo :S

ah hocam niye oyle bisey yaptiniz.1-2 gun once asil genc nickli burdaki bir uye ordaki romu denedi simdi servise vermisti telefonu.ordaki rom u8800 pro icin cikan rom.

kurtuluşu yok mu hocam :D

• arkadaşlar full powerAMP linki yok mu kimsede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anunbar

Merhaba,

kullanmadığım zamanlar interneti kapatıyordum, dünden beri açsam da bağlanmıyor cihaz internete..

ayarlar > Kablosuz ve ağ ayarları > mobil ağlar içerisinde veri etkin'i açıp kapatıyordum bunun için.. şimdi açsam da bağlanmıyor, 3G'yi açıp kapadım, telefonu yeniden başlattım, APN'i varsayılana sıfırladım olmadı..

telefonda orijinal ROM yüklü ve Avea hattım var..

Yardımcı olursanız sevinirim =)

Güme mi gitti sorum, çok mu basit anlamadım.. Forum da inanılmaz hızlı hani, 10 saatte 1 sayfa atlıyor
  • ya miui yükledikten sonra usb ile telefonu görmüyor bir yardım ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Bugün GEN-PA genel müdürü komşu iş yerine geldi eline samsung galaxy note ile, herkez baka kaldı cihaza, o arada BJK nın maçındaki son 25 saniyeyi izlemek istedik, Samsungtan açtı, yalnız 3g çekmediği için görüntü çok kalitesizdi, o an bende ideosumu cıkardım cebimden ve aynı videoyu youtube dan bende açtım, bende 3g full çekiyorudu. Dolayısı ile görüntüde HD kalitesindeydi, Adamcağızın tepkisi; "Bu telefonu satıyoruz bizde ama bu kadar iyi olabileceği hiç aklımdan geçmezdi, iyiymiş." Koltuklarım kabarmış şekilde kendi iş yerime dönerken telefonumla birkez daha gurur duydum. Tabi ki iki cihazı karşılaştırmıyorum ama şebeke problemi var diyen arkadaşlara fikir vermesi babında anlatmak istedim... en son rom ve @Özgür Y. nin tr pakedi yüklü, stock kernel ile...

Müdür Dr.Zeynel abidin erdem miydi?

isim istiyorsan vereyim Fatih ERDEM. Sanırım oğlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 5 Kasım 2011; 23:52:46 >

• Beyler cümleten iyi bayramlar herkese ve hayırlı geceler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 5 Kasım 2011; 23:53:46 >
  • herhangi bir siteden video oynatırken donanım haberdeki incelemedeki videodaki gibi takılmalar oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

herhangi bir siteden video oynatırken donanım haberdeki incelemedeki videodaki gibi takılmalar oluyormu ?

siteye bağlı,çok fazla flash içerik varsa yapabiliyormuş...ben denk gelmedim henüz
  • Arkadaşlar kendi çapımda bir ikon seti yaptım, umarım beğenirsiniz(elexogic'e teşekkürler)
    Müzik, e-mail ve bir kaç tane ikon Athena'dan; Kamera ve Ayrlar İphone'dan, geri kalanlar ise 2-3 taneden karma.

http://www.multiupload.com/R97JDUH5YG
  • 4 ay sonunda dün mıuı yükledim hep bi korkum vardı ve izlenimlerimi paylaşayım menüler gayet hızlı ve ses sorunu farkedilecek düzeyde düzeltilmiş konuşken karşı tarafı daha rahat duyuyorum aynı şekilde karşı tarafta beni ... bana gayet stabil geldi bu rom...tek sorun wifi geç bağlanıyor ...orjinal romda da geç bağlanıyordu demekki telefonun wifi sorunu donanımsal belli oldu :) mıuı görselliği gerçekten çok hoş herkese tavsiye etmeden kendimi alıkoyamıyorum....

ben hobarın paylaştığı fermuarlı ekran kilidini yaptım fakat ekrandaki resim yerine farklı bir resim koyamıyorum bu mümkün değilmi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  • Öncelikle kusura bakmayın sorun çok basit olabilir..Ancak ben bluetooth ile pc den bir şarkı attım fakat daha sonra ne atmak için uğraştıysam bağlı gözüküor ama istek onaylanamadı die uyarı penceresi geliyor gönderilmiyor çözümü nedir acaba yardımcı olursanız sevinirm..teşekkürler..
  • WPA1 şifrelemeli networklere bağlanamıyor bu miui. ama wpa2 ve diğer tüm şifrelemelerde sorun yok. aslında wpa2 ye bağlanırken sorun çıkması gerekmiyo muydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

herhangi bir siteden video oynatırken donanım haberdeki incelemedeki videodaki gibi takılmalar oluyormu ?

siteye bağlı,çok fazla flash içerik varsa yapabiliyormuş...ben denk gelmedim henüz

teşekkürler kardeşim 5800 i satabilirsem ikinci el ideos x5 alıyom hemen
  • bende wpa 2 sorunu var wep den bağlanıyorum :S
  • Arkadaşlar ilginç bir sorunum var.Biri beni arayıp açtığımda telefon direk sesi hoparlörden veriyor :S nasıl kapatıcaz bilen biri varmı acaba? stock rom yüklü.
  • Telefonun karşıya giden sesiyle ilgili şikayeti olanlara, benden bayram hediyesi:
    (Özellikle, yaşadığı sorunlar nedeniyle Özgür arkadaşımıza gönderiyorum.)

Aşağıdaki linkte yer alan ROM'u veriyorum.
    Performans ROM değildir. Son yayınlanan 4 Kasım tarihli standart MIUI'nin ses konusunda düzeltilmiş halidir.
    Ayrıca ROM'un içine Özgür arkadaşımızın hazırladığı son Türkçe paket de gömülüdür. Kurduktan sonra dil ayarları bölümünden Türkçe'yi seçerek telefonu Türkçe menülerle kullanabilirsiniz.
    Kernel vs. diğer şeyleri kendi tercihlerinize göre kurun.

ROM'un ses haricinde hiçbir ayarıyla oynanmamıştır. Çıkabilecek sorunlar standart MIUI ile çıkanlar olabilir. Bu ROM ile ekstra sorun gelmemektedir. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
    (Kurulumdan sonraki ilk açılışta şebeke sorunu yapıp uçak moduna geçebiliyor. Tekrar başlatınca düzeliyor.)

ROM'un adı MIUI Super Audio
    Telefonun mikrofonundan karşıya giden ses yükseltildi. (Aradığınız kişilere sorup test edin.)
    Telefonla gelen kulaklık setindeki mikrofonun düşük ses alma problemi giderildi. (Mutlaka kendi kulaklığı ile deneyin)
    Bluetooth kulaklıklara yollanan ses yükseltildi.
    Müzik dinlerken kulaklığa yollanan sesin kalitesi artırıldı ve müzikteki detayları daha iyi iletmesi sağlandı. (Bundaki farkı duymamanız imkansız)

Kurulumdan sonra telefondaki X5 settings programında yer alan Audio settings kısmındaki değeri 100'ün üstüne ayarlamayın. Sesi bozarsınız.
    Ayrıca MIUI ile gelen DSP Manager programıyla Ekolayzer ya da diğer herhangi bir ayarı kullanmayın. Programı aktif ederseniz ayarlar bozulur.

Bu ROM için kurulum prosedürü farklı.
    Normal ROM yüklemeye göre bir aşama fazla işlem gerektiriyor.
    - Wipe data/factory reset
    - Wipe Cache partition
    - Wipe Dalvik Cache (Bu üç işlem standart işlemler zaten)

Son olarak (Bunu mutlaka yapın. ClockworkMod bazı durumlarda daha önce yüklenmiş romların tüm dosyalarını silmeyebiliyor. Bu işlemle, olası kilitlenme sorunlarını ortadan kaldırıyoruz.)
    - Mount and Storage bölümüne girip format system seçeneğini seçin. (Diğer format seçeneklerine sakın dokunmayın.)

Sonra install zip seçeneği ile ROM'u kurun.

Link:
    http://www.wupload.com/file/1931646302/MIUI.us_u8800_1.11.04_TerraMino_Super-Audio-Fix.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

Miui 1.11.4 Dil paketini her zaman ki gibi miui.mnyk.net/dilpaketleri adresinden indirebilirsiniz. 15dakikadan hazır olucak.

Sevgili @Özgür Y.
    Emeklerin için özellikle teşekkürlerimi iletiyorum. Yaptığın bu güzel ve kaliteli çeviriler hepimiz için çok faydalı oluyor.
    İnan ki senin dil paketin çıktığı zaman gönül rahatlığıyla kuruyorum.
    Biliyorum ki kendin test ediyorsun ve sorunsuz olduğu zaman bizlerle paylaşıyorsun.
    Tekrardan eline ve emeğine sağlık, iyi ki aramızdasın

• 
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.