### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###
(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
Orijinalden alıntı: nadircan1994
quote:
Orijinalden alıntı: djemr
quote:
quote:
beyler telefon brick oldu bizim yapacağımız birşey kalmadımı yani?
?
Tüm X5 camiasına hayırlı bayramlar diliyorum ilk olarak. Telefonu brick olan bir kaç arkadaş uğraşınca IMEI numaralarını sıfırladılar. En güzeli telefonu servise vermek, ama biraz beklemeniz gerekecek.
servisle uğraşmak istemiyorum.serviste %90 kullanıcı hatası diyecek o yüzden kendim yapmaya çalışıyorum.
update ederken bozuldu de bişey diyemezler sonuçta huawei nin resmi sitesinde o güncelleme.
quote:
Orijinalden alıntı: Baterist
quote:
quote:
quote:
quote:
?
Tüm X5 camiasına hayırlı bayramlar diliyorum ilk olarak. Telefonu brick olan bir kaç arkadaş uğraşınca IMEI numaralarını sıfırladılar. En güzeli telefonu servise vermek, ama biraz beklemeniz gerekecek.
servisle uğraşmak istemiyorum.serviste %90 kullanıcı hatası diyecek o yüzden kendim yapmaya çalışıyorum.
update ederken bozuldu de bişey diyemezler sonuçta huawei nin resmi sitesinde o güncelleme.
hocam telefon kvk güvencesinde istediğim kvk bayisine gidip verebilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Baterist
quote:
quote:
quote:
quote:
?
Yok isterlerse derler. Yanlış telefonun güncellenmesi. Yuklemeyi seçmenden sensin.
İkon seti yavaş yavaş bitme aşamasına geldi İlk aşamada beta olarak yayınlayacağım, sonra sizin isteklerinizle daha güzel bir şey olacak. Yeni resim birazdan geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
İkon seti yavaş yavaş bitme aşamasına geldi İlk aşamada beta olarak yayınlayacağım, sonra sizin isteklerinizle daha güzel bir şey olacak. Yeni resim birazdan geliyor
Ah be güzel abicim biraz da CM7 için birşeyler yapsan olmaz mı? Kimse mı kullanmıyor arkadaş hiç sohbeti, paylaşımı, tartışması olmuyor:-(
Arkadaşlar Kablolu netimizi kablosuz yapıp telefondan girmek için wifi rooter alacağım.Önerebileceğin bir rooter varmı fiyat aralıgı 40-70 Tl arası.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-589
quote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
Ah be güzel abicim biraz da CM7 için birşeyler yapsan olmaz mı? Kimse mı kullanmıyor arkadaş hiç sohbeti, paylaşımı, tartışması olmuyor:-(
Hangi romu kullanıyorsunuz anketinde %10'dan fazla alamayan romlar için paylaşım yapılmıyor genelde
Kurulum: İndirdiğiniz dosyayı sd kartta her hangi bir yere atın ve üstüne tıklayın. Sizden dönüştürmek için izin isteyecek, onay verin. Sonra keyfini çıkarın
Not: Dönüştürme ilk seferde hata verebilir, tekrar deneyince oluyor
hocam linklerin bazıalrı ölmüş
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastViking
Biri aradığında telefonun 1 kere çalma sorununu yine build.prop editlemesi ile çözebiliyoruz bilginize ..
dediklerinin hepsini yaptım :) fakat reboot dediğin şeyi anlayamadım hocam ?
telefonu yeniden başlatmaktan bahsediyor
Telefonu overclock yapıp 1ghz de kullanmanın ileriye dönük işlemci üzerine bir zararı olur mu?
türkçe yazsana hocam saolsın oldu :)
İkon setini birazdan deneyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: FroBisher
İkon setini birazdan deneyeceğim
Beğenmediklerini ya da değiştirilmesini istediklerini söyle, akşama güncelleyeceğim
arkadaşlar benim bir kaç sorum olcak telefon kendiliğinden hazıfa kartını görmemeye başlıyor.uykuan uyandırınca hafıza kartı hazırlanıyor diyor.vede 1 dk önce galeriden resimleri gösterirken 1 dk sonra sd kart çıkarılmış veya hazır değil diye uyarı veriyor.birde igo navigasyon kurdum rota girince gps sinyali aranıyor diye uzun süre bekletiyor.gps alıcısından başka bi şeymi açmam gerekiyor.birde sd karttaki uygulamalar oyunlar kendiliğinden sd kart yokmuş gibi hata veriyor tel. aç kapa yapınca düzeliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: onurgunay35
Arkadaşlar miui de bildirim çubuğunun soluna isim yazma ve saati ortaya almayı nasıl yapıcaz bilen varmı
Extended Settings'i deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar telefonun kendi romunu nasıl dönebilirim . Yardım ederseniz sevinirim. Çok kez sordum fakat cevaplayan olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: upower
Arkadaşlar telefonun kendi romunu nasıl dönebilirim . Yardım ederseniz sevinirim. Çok kez sordum fakat cevaplayan olmadı
neden soruyosunuz hep söylüyoruz burda ilk sayfaya bakın bütün herşey orda anlatılıyor.1. sayfada 2 mesajda F- huaweı orjinal yazılımları yazan yerdeki anlatılanları yap orjinal rom kurulur.