Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: takatuka15

ya miui yükledikten sonra usb ile telefonu görmüyor bir yardım ya :(

x5 settings e gir internal external storage selection a tıkla ordan external tıkla res at düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Oncelikle o icon seti YouEye icons googlede aratirsaniz bulursunuz ama ordaki arkaplan resmi ve muzik iconunu begendim onlari mtz olarak atabilirmisin?

BU ARADA BUGUN DOĞUM GUNUM

Arkaplan bende var. Buyrun;

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

• quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

Arkadaşlar ilginç bir sorunum var.Biri beni arayıp açtığımda telefon direk sesi hoparlörden veriyor :S nasıl kapatıcaz bilen biri varmı acaba? stock rom yüklü.

Ses kaydı programı yüklüyse ondan oluyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar ikon setinden bir görüntü:(Daha bitmedi, değiştirilmesini ve eklenmesini isteyebilirsiniz ikonların)

Güzel olmuş deniyorum eline sağlık
  • Arkadaşlar miui de bildirim çubuğunun soluna isim yazma ve saati ortaya almayı nasıl yapıcaz bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Oncelikle o icon seti YouEye icons googlede aratirsaniz bulursunuz ama ordaki arkaplan resmi ve muzik iconunu begendim onlari mtz olarak atabilirmisin?

BU ARADA BUGUN DOĞUM GUNUM

Arkaplan bende var. Buyrun;

Sağol

• Arkadaşlar telefonun kendi romunu nasıl dönebilirim . Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerraMino

Telefonun karşıya giden sesiyle ilgili şikayeti olanlara, benden bayram hediyesi:
    (Özellikle, yaşadığı sorunlar nedeniyle Özgür arkadaşımıza gönderiyorum.)

Aşağıdaki linkte yer alan ROM'u veriyorum.
    Performans ROM değildir. Son yayınlanan 4 Kasım tarihli standart MIUI'nin ses konusunda düzeltilmiş halidir.
    Ayrıca ROM'un içine Özgür arkadaşımızın hazırladığı son Türkçe paket de gömülüdür. Kurduktan sonra dil ayarları bölümünden Türkçe'yi seçerek telefonu Türkçe menülerle kullanabilirsiniz.
    Kernel vs. diğer şeyleri kendi tercihlerinize göre kurun.

ROM'un ses haricinde hiçbir ayarıyla oynanmamıştır. Çıkabilecek sorunlar standart MIUI ile çıkanlar olabilir. Bu ROM ile ekstra sorun gelmemektedir. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
    (Kurulumdan sonraki ilk açılışta şebeke sorunu yapıp uçak moduna geçebiliyor. Tekrar başlatınca düzeliyor.)

ROM'un adı MIUI Super Audio
    Telefonun mikrofonundan karşıya giden ses yükseltildi. (Aradığınız kişilere sorup test edin.)
    Telefonla gelen kulaklık setindeki mikrofonun düşük ses alma problemi giderildi. (Mutlaka kendi kulaklığı ile deneyin)
    Bluetooth kulaklıklara yollanan ses yükseltildi.
    Müzik dinlerken kulaklığa yollanan sesin kalitesi artırıldı ve müzikteki detayları daha iyi iletmesi sağlandı. (Bundaki farkı duymamanız imkansız)

Kurulumdan sonra telefondaki X5 settings programında yer alan Audio settings kısmındaki değeri 100'ün üstüne ayarlamayın. Sesi bozarsınız.
    Ayrıca MIUI ile gelen DSP Manager programıyla Ekolayzer ya da diğer herhangi bir ayarı kullanmayın. Programı aktif ederseniz ayarlar bozulur.

Bu ROM için kurulum prosedürü farklı.
    Normal ROM yüklemeye göre bir aşama fazla işlem gerektiriyor.
    - Wipe data/factory reset
    - Wipe Cache partition
    - Wipe Dalvik Cache (Bu üç işlem standart işlemler zaten)

Son olarak (Bunu mutlaka yapın. ClockworkMod bazı durumlarda daha önce yüklenmiş romların tüm dosyalarını silmeyebiliyor. Bu işlemle, olası kilitlenme sorunlarını ortadan kaldırıyoruz.)
    - Mount and Storage bölümüne girip format system seçeneğini seçin. (Diğer format seçeneklerine sakın dokunmayın.)

Sonra install zip seçeneği ile ROM'u kurun.

Link:
    http://www.wupload.com/file/1931646302/MIUI.us_u8800_1.11.04_TerraMino_Super-Audio-Fix.zip

Hocam yine olmadı ya. Benim telefonda bir sorun var galiba. Uçak moduna alıyor her açtığımda

• Kamera ve Opera Mobile düzenlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 6 Kasım 2011; 11:47:41 >
  • arkadaşlar orjinal mui nin sitesinde 1.10.28 için fix paketi vardı kaldırmışlar sizde varsa verebiliirmisiniz linkini.acaba fix paketini içine mi gömmüşler ?
  • uygun 9mm apk verebilir misiniz bendekinde pembe oluyor
  • quote:

Kamera ve Opera Mobile düzenlenecek

Hocam kallandiginiz temanin linkini verebilirmisiniz?
  • @Frobisher
    Hocam geçen sayfalarda paylaşılmıştı, linki yok bende. Rd's dark orange diye aratırsanız bulursunuz belki, ancak tema böyle gelmeyecek. Bunlar benim ikonlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

beyler telefon brick oldu bizim yapacağımız birşey kalmadımı yani?

?
  • quote:

@Frobisher
    Hocam geçen sayfalarda paylaşılmıştı, linki yok bende. Rd's dark orange diye aratırsanız bulursunuz belki, ancak tema böyle gelmeyecek. Bunlar benim ikonlarım

O ikonlari verseniz sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

U8800+ yani U8800 pro için resmi olarak 2.3 çıkmış. Bunu U8800'de deneyen oldu mu?

salagil diye bir arkadaş denedi teli brick oldu

bende denedim sonuç hüsran :D
  • quote:

quote:

?

Tüm X5 camiasına hayırlı bayramlar diliyorum ilk olarak. Telefonu brick olan bir kaç arkadaş uğraşınca IMEI numaralarını sıfırladılar. En güzeli telefonu servise vermek, ama biraz beklemeniz gerekecek.
  • quote:

quote:

@Frobisher

O ikonlari verseniz sadece?

İkon seti henüz bitmedi hocam Yüklenirken bazı hatalar oluyor, onları düzelttim. Biraz daha ikon ekleyip paket halinde vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: djemr

quote:

quote:

?

Tüm X5 camiasına hayırlı bayramlar diliyorum ilk olarak. Telefonu brick olan bir kaç arkadaş uğraşınca IMEI numaralarını sıfırladılar. En güzeli telefonu servise vermek, ama biraz beklemeniz gerekecek.

servisle uğraşmak istemiyorum.serviste %90 kullanıcı hatası diyecek o yüzden kendim yapmaya çalışıyorum.
  • selam arkadaşlar hayırlı bayramlar benim sorum şudur şimdi yeni mıuı ile telefon bikere çalıyor ve canın paylaştığı bişey vardı onu nasıl yapıyoruz o kodları nasıl ve nereye yazıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.