Şimdi Ara

HUAWEi IDEOS X5 HD ANDROID PDA -- 569,00 TL-- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
1
Favori
24.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu telefon bozuldu, ben de bunu almak istiyorum, bir kampanya falan vardır dedim ama yokmuş. Yok mu hiç bir yerde şöyle 500 liranın üstündeki alışverişlerde indirim falan?
  • World Puan kampanyası devam ediyor beyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

World Puan kampanyası devam ediyor beyler...

darty deki mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

World Puan kampanyası devam ediyor beyler...

darty deki mi ???

Hepsiburada'da

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=1325
  • quote:

Teknosa da yok sanırım. Darty'de bazı TİM'ler de ve HB-Hizlial'da var...

Ben Gold Bilgisayardan Aldım KVK Garantili bonus 12 Taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: stornado

dartyden bende sipariş verdim
    1.parapuanların belirli zaman aralığında kullanılması gerekiyormu?
    2. uçak bileti alımında kullanılabilir mi?

o kadar da sormuştum ayıp ettiniz bir cevap vermediniz . bugünkü kampanya koşullarını gördüğümde parapuanların4 gün içerisinde kullanılması gerekiyormuş. benim satın aldığım kampanyada da vardır büyük ihtimalle bu kısa sürede kullanma şartı. ben o zaman internetten aradım bulamadım buradan da sormuştum kimse cevaplamadı.
    arkadaşlar bu form sitesi ne için var lütfen yani... üç beş kuruş ucuza bulabilirmiyiz derken alıyoruz indirimli aldığımızı sanıyoruz ama nerdee haberdar olmadan parapuanlar yüklendi ve geri silindi sanırım çünkü extreme bakıyorum 14 tl lik bir para puan var. ayıp ettiniz gerçekten benim sorumu cevaplamadığınız için.

• Alsam mı acaba ,s
  • almak isteyen varsa peşin paraya 450 tl ye alırım... pm atın
  • arkadaşlar kulaklıkla deneyen oldu mu?soyle guzel bır kulakıcı kulaklıklar muzık performansı ne derecede bu telefonun?
  • arkadaşlar bende alacağım bu telefondan ama yapıkredi word olmadığı için kampanyalardan yararlanamıyorum yardımcı olabilebilecek biri varmı?
  • Bu telefonun ucuz oluşunu görünce, gps'i falan eksik sanıyordum, eksiği falan yokmuş yahu.
  • 2 gün önce hızlıaldan 530 tl ye aldım, kafamı duvarlara vuruyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar kulaklıkla deneyen oldu mu?soyle guzel bır kulakıcı kulaklıklar muzık performansı ne derecede bu telefonun?

soru güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

2 gün önce hızlıaldan 530 tl ye aldım, kafamı duvarlara vuruyorum şimdi

iade talep edin, sanırım 1 hafta içinde iade hakkınız var. cihizı kullanmamaış olmanız lazım galiba ama tam net bilmiyorum.

bu arada bende siparişimi verdim hbden. hem 50+50 çekler hem %10 world puanla uygun fiyata geliyor. çekleride zaten hafıza kartı vs için kullanacağım. işallah çok geciktirmeden temiz bir cihaz gönderirler de başımız ağrımaz.
  • Vakıfbank World card var. Hepsiburadadan taksitle mi almalıyım ki 100 tl çek ve %10 worl puan kazanayım.
  • farketmez ,ben 12 taksitle aldım oldu
  • ben Turkcell Tim'den buldum 6 taksit 595'e geliyor.HB'den alsam şuanda daha avantajlı olucak ama internete güvenemiyorum işte.HB'den almak dahamı mantıklı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironicix35

ben Turkcell Tim'den buldum 6 taksit 595'e geliyor.HB'den alsam şuanda daha avantajlı olucak ama internete güvenemiyorum işte.HB'den almak dahamı mantıklı sizce ?

Çek falan uğraşmayın. Darty başlığında uygun fiyata satan arkadaşlar var. Ben de ürün gelince aldığım fiyatın civarına satacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: ironicix35

ben Turkcell Tim'den buldum 6 taksit 595'e geliyor.HB'den alsam şuanda daha avantajlı olucak ama internete güvenemiyorum işte.HB'den almak dahamı mantıklı sizce ?

Çek falan uğraşmayın. Darty başlığında uygun fiyata satan arkadaşlar var. Ben de ürün gelince aldığım fiyatın civarına satacağım.

doğru dedin hocam uygun fıyata satıolar ama bn ancak kredı kartıyla ödeme yapacağım için sordum
  • bana 413 e geldi daha uygununu kimse nin satması zor sıfır paket olarak, zaten hb den araca lastik alacaktım kayıpsız alışveriş oldu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.