Şimdi Ara

HUAWEi IDEOS X5 HD ANDROID PDA -- 569,00 TL-- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
1
Favori
24.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enemy1980

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@enemy1980 ; ama 440-450 TL ile almak isteeyenlerde vardı sizle irtibat kuramadılar galiba. Ben eksi 80.000 puanda olmama rağmen riskli olduğundan yanaşamadım açıkçası..

herkesten bahsetmiyorum tabi sen al ben sana verirken öderim gibi yaklaşımda olanlarda vardı , öyle bir riski kim alır zaten bende almadım. her zaman için para yatar ürün alınır alıcı kişinin adresi girilir benim için alışveriş bu şekilde yoksa sen hele bi al ben senden gelim alıyım gibi süreçlere girmem ben.

kesinlikle haklısın , zaten puan kazanıyorsun , mesela beleş çek gelse ve kampanya ile alıp satsan yine neyse derim,

ayrıca YKB / HB ile bu cihaz iyice yayıldı ve paylaşım güzel olacka DH de. kısmet ise 2012 ilk aylarında 2ci el satışlarda başlar ve 1,5 yıl garantili uygun 2 ci el ürün olur piyasada

• bende açılmamış kutu olmak şartıyla alabilirim.450tl verebilirim.satmayı düşünen varsa pm atabilir
  • adiosçular pek ilgi göstermedi, gösteren de telfonu çoktan sahibine ulaştırdı...

450 ye verip cihazın 2. elini öldürmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: spygame

bende açılmamış kutu olmak şartıyla alabilirim.450tl verebilirim.satmayı düşünen varsa pm atabilir

dh de 490 tl ye satan var , 450 tl ye pek görmedim . ama kısa kullanmış birisi 400tl ye satıyor, takıntın yoksa al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

quote:

Orijinalden alıntı: spygame

bende açılmamış kutu olmak şartıyla alabilirim.450tl verebilirim.satmayı düşünen varsa pm atabilir

dh de 490 tl ye satan var , 450 tl ye pek görmedim . ama kısa kullanmış birisi 400tl ye satıyor, takıntın yoksa al bence

sahibindende de var.şu an arıyorum bakalım.ib den alcaktım 540 a ama değmez niye fazla vereyim demi

• @ spygame

1 ay akadar kullanılmış + temiz ve full ürüne 400tl bence çok iyi fiyat ( ykb / hb den alamayanlar için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izomer -- 19 Eylül 2011; 23:52:58 >
  • quote:

@ spygame

1 ay akadar kullanılmış + temiz ve full ürüne 400tl bence çok iyi fiyat ( ykb / hb den alamayanlar için )

ikinci el düşünmüyorum,takıntılarım var
  • 420-440 tl ye alanlar aldı, darty ve hepsiburadayı takip edin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

420-440 tl ye alanlar aldı, darty ve hepsiburadayı takip edin arkadaşlar

vision dalgası ile belki sonradan ucuzlar ve fiyat belki düşer, takrardan bir kampanya yakın zamanda görmüyorum.

ayrıca 50+50 tl çek mesela bana cazip gelmedi , ykb = puan daha aktif bir alış veriş oluyor.
  • quote:

quote:

vision dalgası ile belki sonradan ucuzlar ve fiyat belki düşer, takrardan bir kampanya yakın zamanda görmüyorum.

ayrıca 50+50 tl çek mesela bana cazip gelmedi , ykb = puan daha aktif bir alış veriş oluyor.

ykb bugün sona erdi.oda %10 hediye veriyodu.ztn world mü kapatmıştım.ama zmanında haberim olsaydı çıkarırdım bi tane.vision ne zaamn çıkar.x6 içiçn 2012 başları deniliyor

• @ spygame

ben çift kamera isteği ve 1ghz olsun diye almadım huwaei X5 i zaten ucuzlama eğrisi olan bir cihaz oldu bir anda HB yüzünden ( darty de bal + şeker oldu )

vision hem dizayn hemde donanım olarak daha iyi ve aynı rakamlarda satılır yakın zamanda , ben kasım / aralık diyorum. Lg soul var ve en büyük rakip pahalı gibi gözüksede Lg X2 optimus,

ancak sıfır ürün alma durumunuz varsa, ydışı vision bakmanız ve +150 kadar esnek olmak yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izomer -- 20 Eylül 2011; 1:17:42 >
  • quote:

quote:

ben de senin gibi düşündüm en başta,

ama dartyde 455'e geliyodu.
    HB de 413 arada 42 TL yani neredeyse bir çeklik fark var. hani 1 çeki hakkını vererek kullansak (ki bunu mecburen hafıza kartı almak için yapıcaz)

aradaki 42 tl ile alacağımız şey bize haybeden gelmiş olacak.

• @ SPaCeLoRD

bende şöyle bir durum var 1 ayda 500 tl lik EK limitim varsa + 50 tl kazanıyorum. sadece limiti bağlamak istemedim. 2ci elede sıcak bakan birisiyim ve 3/5 ayda sadece kampanya ve puanla 200/300 tl kazanıp cihazı dolaylı yolla ve teoride bedava da alabilirim.

şuanda almanya dan huwaei x3 - vision getirtme arifesindeyim alıp satarak LG X2 yi ücretsiz kullancam diye düşünüyorum.
  • quote:

@ spygame

ben çift kamera isteği ve 1ghz olsun diye almadım huwaei X5 i zaten ucuzlama eğrisi olan bir cihaz oldu bir anda HB yüzünden ( darty de bal + şeker oldu )

vision hem dizayn hemde donanım olarak daha iyi ve aynı rakamlarda satılır yakın zamanda , ben kasım / aralık diyorum. Lg soul var ve en büyük rakip pahalı gibi gözüksede Lg X2 optimus,

ancak sıfır ürün alma durumunuz varsa, ydışı vision bakmanız ve +150 kadar esnek olmak yeterli.

aynı rakamlarla satılcağını düşünmüyorum.bi yerden baktım 400 dolar deniliyor(700lira) .aynı sitede x5 570 liraydı.gerçi biraz daha verilir alınır diyebiliriz.tasarımı cidden çok iyiymiş.ama şuan 480-500 liraya alabiliyorum x5 i.türkiyeye gelmesinide beklicez de ohh uzun iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spygame -- 20 Eylül 2011; 4:19:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

Darty puan kampanyasından sipariş ettiğim X5'i kutusu, jelatini açılmadan faturasıyla beraber nakit 456 TL'ye satıyorum. . İstanbul içi (bostancı civarı) elden teslim tercihimdir. İlgilenenler PM lütfen. Talep çok olursa kaporasız ayırma yapamayacağım.

Arkadaşlar cihaz jelatini kapalı olarak geldi. ilgilenen varsa hala 456TL nakit satılık.
  • quote:

quote:

Darty puan kampanyasından sipariş ettiğim X5'i kutusu, jelatini açılmadan faturasıyla beraber nakit 456 TL'ye satıyorum. . İstanbul içi (bostancı civarı) elden teslim tercihimdir. İlgilenenler PM lütfen. Talep çok olursa kaporasız ayırma yapamayacağım.

Arkadaşlar cihaz jelatini kapalı olarak geldi. ilgilenen varsa hala 456TL nakit satılık.

2 saat önce aldım hocam ist içi.475 liraya.keşke daha önce verseydin ilanı

• quote:

quote:

Alsam mı acaba.
  • Hepsiburada kampanyası devam ediyormu
  • bende bu telefonu almayı düşünüyordum ama sağda solda kronik sorunlarını duyunca soğudum... bundan 5-6 yıl önce siemens SX1 vardı ve özelliklerine göre fiyatı çok uygundu ama o da sorunlu bir makineydi, o zamanlar onu almıştım ve sonradan çok pişman olmuştum...satmaya kalkınca da sorunlarından dolayı 2. elde para etmiyordu...biraz daha fazla vereyim ama doğru düzgün sorunsuz bir cihaz alayım düşüncesine girdim,onun için almaktan vazgeçtim bu makineyi.
  • Bende de SX1 vardı. 1.5 sene Kullandım KVK 2. Arızadan C72 gibi garip bir model ile değiştirdi. Kardeşime vermiştim.

Ses iletmeme sorunu yüzünden almaktan vazgeçtim. Telefona da ihtiyacım var aslında Samsung i550w ses iletmemeye başladı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.