Şimdi Ara

HUAWEi IDEOS X5 HD ANDROID PDA -- 569,00 TL-- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
1
Favori
24.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: RaptorXXL

şuan hangi sitenin hangi bankaya indirimi var telefona 569 bayılmayalım :D

HB = YKB

HB dışında bir seçenek yok mu ya hocam millet 1 ay gelmiyor diyor
  • HDMI kablo aldım gelmez / gitmez dediler , kargo süresi içinde sournsuz geldi hatta son 5 yılda AKSAYAN hiç kargom olmadı. iade / değişin ve para iadesi çek / puan sorunu yaşamadım. ev HB - HIZLIAL ürünü doldu yetmiyor çevreme de 2 kat rüün sipariş ediyorum.
  • hb bu hafta beni de şaşırttı,perşembe verilen siparişler cumartesi geldi,huawei de bunlardan biri :))
    satabilirim esasen zira puan için almıştık :))
  • Çarşamba gece verdim siparişi cumartesi geldi. %10 W.Puan la aldım. Cihaz güzel...
  • X5 teknosa da satiliyor mu ?
    ah ah insallah bayramdan sonra Allah nasip ederse alcam dualariniza muhtacim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15KisiyeSaldirdim -- 28 Ağustos 2011; 1:15:58 >
  • Teknosa da yok sanırım. Darty'de bazı TİM'ler de ve HB-Hizlial'da var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Teknosa da yok sanırım. Darty'de bazı TİM'ler de ve HB-Hizlial'da var...

Bunlara ek olarak KVK'nın sitesinde var.

http://www.kvk.com.tr/SanalMarket/59/Cep-Telefonlari/378/Huawei/1729/CTHW8800/Huawei-U8800-IDEOS-X5

Edit : Link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 28 Ağustos 2011; 1:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

ayın 11 inde aldım ayın yaklasık 9 gün kullandım 19 da sarjı bitti sarja taktım ekran gitti :)

bugün kvk servise gönderdim bakalım ne diyecekkler biranda soğudum telden inanın eğer değisim yapmazlarsa hır çıkartacam

arkadaslar ürünü bugün kvk dan elden gittim teslim aldım beklediğiminden erken oldu bende sasırdım ama gidince öğrendim normalde 20 gün sürecek demişleerdi neyse ürüne bir çalısma yapmmaıslar tamir görmemiş yani peki neden açılmadı dedim verdikleri tamir raporunda sarjı bitmiş şekilde fazla kullanılmış gibisinden bier yazı var yani sarjı tümüyle bitirmeden sarj etmeye bakın dediler telefon bunun için kilitlenmiş bizde sadece yeni sürüm attık o kadar dediler aslında sevidim daha 10 günlük telefonun tamir görmesine daayanamazdım :)

• quote:

quote:

quote:

şuan hangi sitenin hangi bankaya indirimi var telefona 569 bayılmayalım :D

HB = YKB

HB dışında bir seçenek yok mu ya hocam millet 1 ay gelmiyor diyor

DH 2 ci elde 2 adet satılıyor , bir tanesi 20 günlük ve full ürün = 450 tl bence bakmaya değer ,

ancak YKB ve = HB ile sıfır / taksitle alma durumun ben olsam kaçırmam.

HB sitesi içinse her şey şans , sanırım taşınma olaylarıda bitmiştir.

• quote:

HB sitesi içinse her şey şans , sanırım taşınma olaylarıda bitmiştir.

HB'den bir tane sipariş ettim, hadi hayırlısı...
  • bende hb dan aldım c.tesi akşam sipariş verdim salı öğlen geldi. yüzde 10 world puan verecekler bakalım eğer doğruysa :)telefon beklediğimden iyi çıktı dokunmatiği çok iyi igo gps programı yükledim oda güzel çalışıyor , şimdilik bir sorun yok öyle kasa açıklığı falan görmedim tlf kvk garantili bu arada...
  • bu hafta içi , HB den 2 hafta önce bu üründen alan bir arkadaşım geldi. ( kampanyasız almışlar )

cihaz kalın - ağır geldi. ( SE ARC kullanan arkadaşımda var ve bende ipod touch 4 var ) . ancak ekran büyüklüğü ve donanımı ANDROİD için yeterli.

inşallah 2012 başında ( bir arkadaş bilgi verdi ) LG SOUL ve HUWAEİ VİSİON gelirse bu cihaz ucuzlar ve iyice gözden düşüer sanırım.

LG de DLNA - 2 kamera - amoled ekran var

vision ise hem 1gb hemde daha zarif durmakta. arayüzüde 3D ve muhteşen.
  • Arkadaşlar %10 word puan kampanyası bittimi acaba şuan en ucuz ne kadara alabiliriz
  • Şu anda almak için en mantıklı site ve kampanya hangisidir?
  • Su anda almak için en mantiklisi puan kazanmak için alan arkadaslardan almanız olacaktır. Tahminim 500 520 liraya bulabilirsiniz
  • Neden sadece bu iki sitede satildiginida anlamis degilim onca internet sitesi var
  • Of neden world de tek puan var ailede kimsede yapikredi yok 2 3 ay etti cikali indirim yapan yok be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15KisiyeSaldirdim -- 2 Eylül 2011; 17:19:59 >
  • quote:

Of neden world de tek puan var ailede kimsede yapikredi yok 2 3 ay etti cikali indirim yapan yok be

Hızlıal'da Bonus Card'a Ocak 2012'ye erteleme var.

http://www.hizlial.com/Land/bonus/erteleme_193.htm
  • quote:

Of neden world de tek puan var ailede kimsede yapikredi yok 2 3 ay etti cikali indirim yapan yok be

Wordpuan kampanyasida bitti
  • Ben kampanya için bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.