Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI] (1124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.866
Cevap
154
Favori
719.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taha0194


    quote:

    Orijinalden alıntı: geryeon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taha0194


    quote:

    Orijinalden alıntı: geryeon


    quote:

    Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

    Kurdan dolayı bize yansımaz o ucuzlama. Hocam git direk p9 al lite falan kasma

    2000 + tl beni bozar hocam. lite 1400 e gelsin canimi yesin :d

    P10 lite 1600'den aşağı girmez bence Nova Satışda şuan

    gr5 2017 aldım hocam. Gayet memnun kaldım şimdilik.

    Gr5 2017 güzel bir tercih alıp azda olsa incelemiştim.

    Almama ramak kalmıştı ki işlemcisi kırın oluşundan vazgeçmiştim.

    İlk tercihm snapdragon işlemci keza costum romlar açısından tercihim snap işlemci

    Benim icin onemli degildi islemci . Yalniz g7 ile arasinda inanilmaz derecede ses farkı var. Gr5 resmen hayal kirilkigi oldu benim icin. G7 gibisini gormedim gerci simdiye kadar. Kamera gunduz cok cok iyi. Fakat ikinci kamera oylesine konmus gibi. Tamam bokeh cok iyi ama cok yapmacik. İphone gibi degil yani. Ucuncu parti yazilimlarla parmakla bokeh verilmis gibi netlenen objenin kenarlari da haddinden fazla yumusak oluyor.

    Cihaz çok çok akici. Tek oynadigim oyun strike of kings. Onda da gayet yeterli .

    Kisacasi ses harici memnunum. Yani p9 lite alsam 1200 tl ye birsey kaybetmis olmazmisim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://m.n11.com/huawei-ascend-g7-batarya-3000-mah-100-orijinalmontaj-seti-P174443882#



    telefon 2 seneyi devirdi bataryası da haliyle perte çıktı gibi gün çıkarmaz oldu. bu linkteki bataryayı alıp kendim takabilir miyim deneyen var mı zor bi işlem ise hiç bulaşmayayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XuQa X kullanıcısına yanıt
    Alıp takabilirsiniz. Çok basit. Arkadaki kapakları söktükten sonra vidaları sökeceksiniz. Daha sonra dış kasayı ekrandan ayırın, kolayca ayrılacaktır.Batarya karşınızda. Bataryanın altında sağlam bir yapışkan var ama. Kullanmadığınız bir kartla ( kredi kartı vs) yada aynı işlevi göreceğini düşündüğünüz bir nesneyle bataryanın yanlarından altına doğru kuvvetlice itin. Yapışkanı ayırcaksınız bu sayede. Tabi bunları yapmadan önce bataryanın flex kablosunu anakarttan ayırmayı unutmayın. Yapışkanı ayırmak için sivri bir nesne kullanmayın. Yeni bataryayının arka yüzünde yapışkanı yoksa ince bir çift taraflı bant satın alın ve onunla yapıştırın. Daha sonra tekrar topayın. Kapaklar geri yapışmayabilir, İster bali yardımıyla ( çok fazla sürmeyin ) ister çift taraflı bant yardımıyla geri yapıştırın. İşlem çok basit.

    Ama benim önerim bu linkteki bataryayı satın almamanız yönünde. Orjinal batarya değil. Satıcı istediği kadar orjinal desin. Değil. Aldığınız batarya şuankinden daha kalitesiz olacak. Belki ilk seferde belki üç, beş şarj döngüsünden sonra dediğimi anlayacaksınız. Eğer imkanınız varsa yetkili servisten bataryayı temin edin, yoksa ve cihazı daha bir süre kullanmayı düşünüyorsanız yetkili serviste değiştirin.




  • egowest kullanıcısına yanıt
    gerçekten batarya ilaç gibi gelir bana telefonu çok temiz kullandım 0 çizik bi batarya ile 2 sene daha kullanırım



    servis ile görüşeyim işçilik falan sorarım olmadı isterim kendim takarım cevap için teşekkür ederim.bu beyaz anten bantları yapışkan ile yapıştırılır değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben custom rom kullanıyodum orjinal roma dönmek istiyorum nasıl yapıcam ?
  • XuQa X kullanıcısına yanıt
    Tabi yapıltırılır. Çıkarırken dikkat edin ama çok ince olduğu için formu bozulabilir yada kırılabilir. Bir ucunu biraz kaldırdıktan sonra yine bir kart yardımıyla altından geçerek çıkarın.
  • G7'den sonra nasıldır bilemem ama Lenovo P2'ye geçiş yaptım ben
  • İyi forumlar,

    G7 cihazında daha önce kitkat yüklü iken cihazı bilgisayara taktığımda şarj için mi usb olarak mı diye bir ileti geliyordu ekrana. 5.1.1 lolipop olduktan sonra bilgisayar cihazımı sadece şarj işlemi için kabul ediyor. Usb hata ayıklama modunu da etkinleştirmiş olduğum halde olmuyor.

    Bunu özellikle arabamın lcd ekranından dosyaları görebilmek için istiyorum. Araç Opel mokka x. Bunu usb den nasıl yapabilirim? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminço -- 26 Nisan 2017; 22:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G7 kulanıcıları merhaba

    2 yılı bir ay gecer gecmez aniden telefonum şar tutmaz ve şarz olmaz oldu bir anda.piyasadaki tamirviye götürdüm 70 tl ye batarya değişti.
    sorun aynen devam ediyor 70 tl ye olan oldu .sorun ne olabilir bilen varmıdır bşına gelen varmıdır.
  • Selamun aleyküm beyler. Huawei g7 kullanıyorum. Android 5.1.1e geçtikten sonra şarkı listemdeki parçaların isimlerindeki özel karakterlerde bozulma oluyor. İşte ı, ?, ü gibi karakterler bozuluyor Çinceye dönüşüyor yani. :) bu durumu yaşayıp da çözüm bulan var mı? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefonum cebimde iken kendi kendine kapandı. Bir daha açılmıyor. Garantisi bittiği için tamirciye götürdüm. Anakartta kısa devre var batarya aşırı akım çekiyor dediler. Yani uzun lafın kısası anakart değişmesi gerekiyor. Telefonumdan çok memnundum. İlk defa arıza yaptı onu da tam yaptı. Anakart nerden temin edebilirim. Bu halde servise gönderirsem cihaz açılıp kurcalandığı için fazla masraf çıkarırlar mı. Tamir edip kullanmaya devam etmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumun ekranında sağ-sol köşelerinde sararma oldu ve servise göndermeden önce yedeğini almak için Huawei Suite programının güncel versiyonunu indirdim.(sürüm 5.0.1.300) Program üzerinden telefonu yedeklemek istediğim zaman telefondan verileri alamıyor ve yedekleme işlemini başlatamıyorum. Çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 27 Nisan 2017; 15:4:19 >
  • thorin93 T kullanıcısına yanıt
    Türkçe karakter kullanmazsanız düzelir hocam büyük ihtimalle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • showtime3737 S kullanıcısına yanıt
    anakartın gerçekten yandı ise telefonu unut . Telefon zaten anakarttır . Başka bir tamirciye sor bence . Servis , garantisi devam etse bile açılmış cihaza garantili işlem yapmaz ki anakartı yanan telefonun çaresi yok .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: showtime3737

    Arkadaşlar benim telefonum cebimde iken kendi kendine kapandı. Bir daha açılmıyor. Garantisi bittiği için tamirciye götürdüm. Anakartta kısa devre var batarya aşırı akım çekiyor dediler. Yani uzun lafın kısası anakart değişmesi gerekiyor. Telefonumdan çok memnundum. İlk defa arıza yaptı onu da tam yaptı. Anakart nerden temin edebilirim. Bu halde servise gönderirsem cihaz açılıp kurcalandığı için fazla masraf çıkarırlar mı. Tamir edip kullanmaya devam etmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz.

    servise göndereceğinize, yeni telefon alıp yolunuza devam edin, çünkü servis bir telefon parası kadar daha para isteyecek.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    O yöntemi biliyorum sağolasın ama 4.4.4te özel karakterleri kabul ederken 5.1.1de sıkıntı oldu o yüzden sordum. Bundan sonra özel karakterleri kullanamayacağız anlaşılan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thorin93 T kullanıcısına yanıt
    Bazen oluyor bazen olmuyor dün gece fark ettim. Music Editor uygulamalarından biriyle yaparsan hocam belki daha iyi olur. Bende bazısı normal bazısı özel karaktersiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bende şuan 4.4 yüklü ama bazı oyunlar falan sürümden dolayı yüklenmiyor sizce 5.1 mi daha iyi yoksa 6.0 mı ona göre geçiş yapıcam
  • cleven12 C kullanıcısına yanıt
    5.1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android 6 fan 5.1.1 e dönüş yaptım . depolama toplam 1.19gb bos. 156 mb yaziyor neden boyle oldu yardımcı olursanız sevinirim . 16 gb olmasi gerekiyordu ????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dafh -- 30 Nisan 2017; 10:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.