Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından gelme m8 i benim çocuk 6.0 a güncellemiş şu an telefon açılmıyor. Açılınca aşağıdaki resimde görünen ekran geliyor ve orada kalıyor telefon. Ne yapmalıyım acaba_?
    https://store.donanimhaber.com/2a/b0/7b/2ab07b30ab638b078a96458fc5f6b02e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeoq -- 2 Şubat 2016; 8:56:41 >
  • Sizlerin sektörde dudakları acayip kırmızı pembe gibi sorunu yok değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Sizlerin sektörde dudakları acayip kırmızı pembe gibi sorunu yok değil mi

Canlı makyaj kapalı iken abartılı bir şey yok. Bir de günışığında deneyin. Az ışıkta daha çok efekt yapıyor kamera.

• Dışarıda iyi çekimler yapiyo çok net harika kamera ancak evde fena efekt uyguluyomus yeni yazılımla ınş düzelir

• Arkadaşlar telefonda 2k ekran yok, 5'' ekran var,arayüzüde en stabil olan telefon olmasına ve 2840 mah amperi olmasına rağmen neden şarjı çabuk bitiyor? Ayrıca diğer telefonlara 5.5" lere 2k lara 3000 mah koymasına rağmen bizden daha az şikayetçiler.3g ile kullanırken telefon yanıyor resmen,hele hele 3g de online oyun oynarken Örn:Sims City,bu oyunda ısınmanın yanısıra kasmalar oluyor,fps düşüklükleri oluyor.Nedir bu durum?
  • Telefonun bildirim ledi kısık geldi bana,sizde nasıl bu durum? Telefonu kapatıp şarj kablosunu takınca ışık güçlü yanıyor ve sonrasında düşüyor ışıgın şiddeti,deneyecek olan arkadaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Pil normal kullanımda 3g açıkken arada internet kullanımı dahil 1günü zor çıkarır. Daha fazla bişey beklemeyin.

3g genelde dışarıda kullanıyorum evde 2g alıyorum
    pil durumu kaça gelince şarj ediyorsun %15 temi %5 temi yoksa telefon tamamen kapanınca veyahut kafana göre istediğin zaman hatta bir arkadaşımın lg3 var şarja takdığımda uçak konumuna alıyorum yada kapalı şarj ediyorum şarjım 2 gün gidiyor diyor ben 24 saati anca çıkarıyorum ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8s lere sense 7 geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

m8s lere sense 7 geldi mi ?

bekliyoruz

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Bende var m8s de yukarda biri geldi yazmış heyecanladındım
  • quote:

Bende var m8s de yukarda biri geldi yazmış heyecanladındım

m8 olanlarda takılıyor buraya

m8s konusunda işleri ne
  • htc soruyoruz ne zaman m8s android 6.0 ve sense7 alacak adamlar sakız gibi aynı cevap

HTC One M8s [ANA KONU]

• quote:

m8s konusunda işleri ne

m8s aynı zanediyorlar
    dışı aynı aman içi farklı

dışı onları içi bizi yakar
  • quote:

dışı onları içi bizi yakar

• bu cihaz için power bank almaya karar verdim şarj sıkıntısı için dışarıda lazım olabiliyo 2 amper desteklemiyor diye biliyorum şarj aleti 1.5 amper hangi powerbanklar buna uyumludur bilgisi olan varmı bataryaya zararı olurmu birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

arkadaşlar son güncellemeden sonra mesaj yada mail geldiğinde ve okumadığımda her 10 saniyede bir tekrar bildirim geliyor..taaki ben onu okuyana yada silene kadar.haliyle insanı rahatsız ediyor.nerden baktıysam bulamadım. bu bildirimleri nereden kapatabilirim.teşekkürler..

Ayarlar-Erişebilirlik-Bildirin Hatırlatıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Pil normal kullanımda 3g açıkken arada internet kullanımı dahil 1günü zor çıkarır. Daha fazla bişey beklemeyin.

3g genelde dışarıda kullanıyorum evde 2g alıyorum
    pil durumu kaça gelince şarj ediyorsun %15 temi %5 temi yoksa telefon tamamen kapanınca veyahut kafana göre istediğin zaman hatta bir arkadaşımın lg3 var şarja takdığımda uçak konumuna alıyorum yada kapalı şarj ediyorum şarjım 2 gün gidiyor diyor ben 24 saati anca çıkarıyorum ...

%15 %5 hatta %1 de şarja taktığım çok oldu bazen de tamamen bitti. Yani belli bir düzen yok. 24 saati çıkarması çok zor ben yoğun şekilde internet kullanıyorum. Hava durumu haber facebook fotoğraf vs. Görüşmem az sabah şarjdan çıkarırım gece yatarken takarım. LG g3 ün daha uzun gitmesi normal. M8s 8 çekirdek işlemci var 64 bit. 2 gün gitmesi mümkün ama 2g standby moduna anca. 3g internet kullanmayacaksam akıllı telefon almazdım.

• ön kameradaki pembeleşme sorunu yüzünden kvk ya verdim ana ekranda siyah rengi kırmızıyla karışık gösteriyodu acaba normali mi bu belirgin derece kırmızı ve pembeleşme sorunu vardı bakalım maksimum 20 güne teslim edicekler
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.