Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
71
Favori
670.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Orijinalden alıntı: slackerm

hboot versiyonun nedir soff mu cihazın full wipe yaptın mı?

sanırım anlatım yada yönergeler vermiyeceksiniz, romu denemek istedim ama htcye ilk rom kuruşum olacak.
    o yüzden teyit edip denemek istedim ama cevap gelmedi..

dostum öncelikle ilk sayfadaki yönergeleri vs izlemen lazım soff hboot recovery yukleme bunları öğrenmelisin önce

quote:

FuXiN

güle güle kullan dostum fm radyoya bakıcam bi ara rom stabilken ugrasmak ıstemedim biraz telefonu kullanıyım dedim rom değiştir değiştir nereye kadar :D

quote:

hasan_k_o

en son firimware yuklumu cok sacma açılmaması sende soff ve hboot uyumlu :S 4ext recoveryden dene yada dostum romu tekrar ındır dev-host linki koydum belki zip hatalı inmiştir
    quote:

mutimuti

yarım gun kadarmı ne kadar ayıp girip napıyorsun şebeke ayarlarına bi kere gir apn ekle yeter sonra kullan gitsin ne telefon zırta pırta yenıden baslar ne video acması yerıne reset atar nede ses kalitesi dandiktir konuşma ve muzik sırasında hissedersin bunu 3d filminide izle romda hızlı ve stabil daha ne istiyorsun vicdansız! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slackerm -- 5 Ocak 2013; 5:20:06 >

• quote:

quote:

hasan_k_o

en son firimware yuklumu cok sacma açılmaması sende soff ve hboot uyumlu :S 4ext recoveryden dene yada dostum romu tekrar ındır dev-host linki koydum belki zip hatalı inmiştir

En son ICS firmware yüklü olması lazım. 4ext kurdum. Şuan rom kuruyor. Sonucu buraya yazarım. Bu arada 4ext recovery i ilk defa kullanıyorum. Full wipe için hangi seçenekleri seçmem lazım ? Bir de sizin kullandığınız firmware linkini verirseniz sevinirim.

Edit : Çok şükür açıldı. Recovery sıkıntıymış. Deneyeyim bakalım

Edit 2 : Hocam eline sağlık. Rom güzelmiş. Fakat her zaman olduğu gibi ben gene ısınamadım Sense 4'e bugları yüzünden. Tekrar 3.6 ya geçtim. Umarım kendinizi daha da geliştirerek XDA da kendinizden söz ettirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_k_o -- 5 Ocak 2013; 9:31:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

hboot versiyonun nedir soff mu cihazın full wipe yaptın mı?

sanırım anlatım yada yönergeler vermiyeceksiniz, romu denemek istedim ama htcye ilk rom kuruşum olacak.
    o yüzden teyit edip denemek istedim ama cevap gelmedi..

dostum öncelikle ilk sayfadaki yönergeleri vs izlemen lazım soff hboot recovery yukleme bunları öğrenmelisin önce

quote:

FuXiN

güle güle kullan dostum fm radyoya bakıcam bi ara rom stabilken ugrasmak ıstemedim biraz telefonu kullanıyım dedim rom değiştir değiştir nereye kadar :D

quote:

hasan_k_o

quote:

mutimuti

yarım gun kadarmı ne kadar ayıp girip napıyorsun şebeke ayarlarına bi kere gir apn ekle yeter sonra kullan gitsin ne telefon zırta pırta yenıden baslar ne video acması yerıne reset atar nede ses kalitesi dandiktir konuşma ve muzik sırasında hissedersin bunu 3d filminide izle romda hızlı ve stabil daha ne istiyorsun vicdansız! :D

Alıntıları Göster
    quote:

mutimuti

ya bikaç kez telefon ayarına girdim aynı şey olunca dedim tam lazımken bi sorun çıkar korktum değiştim romu. bide yerel yayınlarıda ekranda gösterip duruyordu. 3d videoları hangi programla gösteriyorsun. ben kendi çalıcısında denedim ama 3d ye geçemedim. son olarak wifi tether de de sorun var tabi daha yeni bi yazılım sanırım. onunda çözülmesi lazım onu da kullanıyorum. orjinal kernele de sweep2sleep eklersen yarım günden çok kullanacağım söz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutimuti -- 5 Ocak 2013; 11:46:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan_k_o

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasan_k_o

Peki o zaman bekliyorum. Evo 3D GSM Android Development bölümünde mi ?

evet dostum burayada link atarım :) beats audio sağlam çalışıyor sadın yaptığı sense 4.1 surumunde ses kalitesi dandik kulaklık takılıyken arama gelince cızırtı yapıyor karşıdakinin sesi anlaşılmıyordu adam bi düzeltmedi onu zorla port ettirdi bu cdma daki herif sağlam yapmış romu taktir ettim :)

Ne zaman hazır olur ? Buglar neler ? Şarj süresi nasıl ? Merak ettim doğrusu romu.

Alıntıları Göster
    Selamlar,bayadır burayı takip ediyordum fakat hiç mesaj atmamıştım.Mart 2012 de htc evo almıştım ben de.Şöyle bir sıkıntım var.Telefon menüsünde dolaşırken, dokunmatik kendi kendine menülere giriyor.Anlayacağınız sapıtıyor.Sorun donanımsal mıdır? garantiye vermek mi lazım? teşekkürler.

• 3D film nerde bulabilirim acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyzmr -- 5 Ocak 2013; 16:46:55 >

Orijinalden alıntı: Cheyenne Warriors

Selamlar,bayadır burayı takip ediyordum fakat hiç mesaj atmamıştım.Mart 2012 de htc evo almıştım ben de.Şöyle bir sıkıntım var.Telefon menüsünde dolaşırken, dokunmatik kendi kendine menülere giriyor.Anlayacağınız sapıtıyor.Sorun donanımsal mıdır? garantiye vermek mi lazım? teşekkürler.

benimde öyle olmuştu ben gönderdim ekranı değiştirdiler.
    fakat 3d/2d tuşunda bir sıkıntı var. geçiş yapmıyor p.tesi yeniden göndericem.
    bildiğim kadarı ile bir kaç kişide daha böyle oldu.
    sebebi sanırım ekrana ıslak dokunmak ve telefonu sıcak kullanmak.
    telefonsuz kalmak kötü oluyor.

Orijinalden alıntı: yagiz123

quote:

Orijinalden alıntı: Cheyenne Warriors

benimde öyle olmuştu ben gönderdim ekranı değiştirdiler.
    fakat 3d/2d tuşunda bir sıkıntı var. geçiş yapmıyor p.tesi yeniden göndericem.
    bildiğim kadarı ile bir kaç kişide daha böyle oldu.
    sebebi sanırım ekrana ıslak dokunmak ve telefonu sıcak kullanmak.
    telefonsuz kalmak kötü oluyor.

Alıntıları Göster
    bu gün avrupa ics sürümüne geçtim ama cid değiştirmeme rağmen Türkiye güncellemesini alamadım ama MoreLocale 2 ile tamamen Türkçe oldu. bence servis elemanları bile ayırt edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Google yeni nexus telefonunu tahminen 5-6 ay sonra tanıtır. Ben o telefonu bekliyorum. Bence siz de onu bekleyin.

Nexus 4 alın işte, gayet güzel telefon daha yeni değil mi o? onu beğenmediniz mi?

not:hemen üsteki soruma cevap verecek yok mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi sorum olucak acil yardım lazım normal 2d filmi 3d formatında izlemeye kalktıgımızda ekranda çift görüntüü veriyor ve pek verimli değil yani daha doğrusu izlenmiyor diyebilirim bunu nasıl düzgün bi şekilde 3d olarak izleyebiliriz ? bide 3d film indirebileceğimiz siteler nereler hangi filmleri öneriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn3d

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Google yeni nexus telefonunu tahminen 5-6 ay sonra tanıtır. Ben o telefonu bekliyorum. Bence siz de onu bekleyin.

Nexus 4 alın işte, gayet güzel telefon daha yeni değil mi o? onu beğenmediniz mi?

not:hemen üsteki soruma cevap verecek yok mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi sorum olucak acil yardım lazım normal 2d filmi 3d formatında izlemeye kalktıgımızda ekranda çift görüntüü veriyor ve pek verimli değil yani daha doğrusu izlenmiyor diyebilirim bunu nasıl düzgün bi şekilde 3d olarak izleyebiliriz ? bide 3d film indirebileceğimiz siteler nereler hangi filmleri öneriyorsunuz?birde telefona uygulanması gereken önemli ayrıcalıklar nelerdir bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahcr

arkadaşlar bi sorum olucak acil yardım lazım normal 2d filmi 3d formatında izlemeye kalktıgımızda ekranda çift görüntüü veriyor ve pek verimli değil yani daha doğrusu izlenmiyor diyebilirim bunu nasıl düzgün bi şekilde 3d olarak izleyebiliriz ? bide 3d film indirebileceğimiz siteler nereler hangi filmleri öneriyorsunuz?birde telefona uygulanması gereken önemli ayrıcalıklar nelerdir bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR UĞRAŞTIĞIM AMA ÇÖZEMEDİĞİM BİR SORU VAR..

örnegin 3d avatarı indirdm gecen gün ama ingilizce.

türkçe altyazı indirdim ama oynatmadı.

mvideoplayer diye bir program buldum ama oda işe yaramadı.

bu sorunu nasıl cözerim şimdiden tesekkür ederim ..

İyi forumlar..
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

İyi forumlar..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5teHRlY2gudmlkZW9wbGF5ZXIuYWQiXQ..

bir de bu programı denermisiniz.

indirdiğiniz altyazı bilgisayarda sorunsuz çalışıyor mu ?

• quote:

İyi forumlar..

şu adresden 3dv player ı indir.
    http://3dv.cn/ThreeDVplayer/index.html

arkadaşlar bi sorum olucak acil yardım lazım normal 2d filmi 3d formatında izlemeye kalktıgımızda ekranda çift görüntüü veriyor ve pek verimli değil yani daha doğrusu izlenmiyor diyebilirim bunu nasıl düzgün bi şekilde 3d olarak izleyebiliriz ? bide 3d film indirebileceğimiz siteler nereler hangi filmleri öneriyorsunuz?

Bende de aynı sorun var yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum birkaç hafta sonra servise vereceğim.

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Bende de aynı sorun var yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum birkaç hafta sonra servise vereceğim.

Alıntıları Göster
    Normal 2D videoyu 3D ye sağlıklı şekilde çevirebiliyor mu bizim telefon ? Açarken bile söylüyor. Yan yana iki görüntü verir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_k_o -- 6 Ocak 2013; 15:33:16 >

• hboot 1.49.007 ana sayfa linkindeki zıp dosyası arızalı nereden indirebilirim.

Orijinalden alıntı: alainn

hboot 1.49.007 ana sayfa linkindeki zıp dosyası arızalı nereden indirebilirim.
    Benide gruba ekleyebilirsiniz sali gunu aliyorum bu telefondan,almak icin biraz gec ama olsun

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Hboot hotfile dosyası arizali başka link varmı

İyi forumlar..

Google Play'den dice playeri indir. Telefonun kendi oynatıcısının bazı filmlere gücü yetmiyor.

Orijinalden alıntı: virus18

3D film nerde bulabilirim acaba??

İnternetteki siteler daha fazla para kazanmak için 30 - 40 parça halinde filmleri paylaşıyorlar. Utorrent kur. Ktunnel'den piratebay.se sitesine gir ve istediğn filmi torrent olarak indir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.