Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.793
Cevap
71
Favori
670.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inuh hocam Sense 4.1 Android 4.0.4 Solidrom port bu rom da 3d çalışıyor mu? ben de çalışmadı da

Orijinalden alıntı: nefsim

hboot versyonu yanında s-off yazıyor, daha önceden dikkat etmedim ama s-off olduğu oradanmı belli oluyordu ?

S-off yazıyorsa tamam sıkıntı yok.

@backwall hocam o romla ilgilenmiyorum.

Portlamak isteyene ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445607

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 6 Ocak 2013; 22:41:08 >

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • bana da oyle geldi peki bildiğiniz stabil 3d foto video çalışan rom var mı?

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

hboot versyonu yanında s-off yazıyor, daha önceden dikkat etmedim ama s-off olduğu oradanmı belli oluyordu ?

S-off yazıyorsa tamam sıkıntı yok.

@backwall hocam o romla ilgilenmiyorum.

Portlamak isteyene ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445607

hocam ben hala neden 2.3 e geçtiğimizin mantığını anlamadım :)
    hboot 1.49.007 ye geçmek için google den baktımda 400 kb lik dosya mevcut acaba o sadece hboot versiyonumu düşürüyo ?
    mantık olarak ics den gb ye geçmekmi gerekiyor custom romları denemek için ?
    ics firmwareden gb ye geçiş yaptık ics üzerine custom rom kurulmuyormu ?

• quote:

hboot 1.49.007 ye geçmek için google den baktımda 400 kb lik dosya mevcut acaba o sadece hboot versiyonumu düşürüyo ?

Yaptığımız uygulamada amaç 2.3 e geçmek değil ki amaç h-boot versiyonunu düşürmek.400 kb lik dosya muhtemelen img dosyası flashlıyor zaten b adımıda o dosyanın manuel olarak editlenmesi ben tercih etmedim isteyen varsa deneyebilir:)
    Custom Rom için GB veya ICS olmak gibi bir durum yok.Tek fark Gb romlar için boot.img yazmak yeterli olurken ICS romlar için S-off olmak gerekiyor.
    Edit Ek: ICS ye update yapıp 1.53-1.58 S-off metoduyla da custom rom kullanabilirsiniz.
    Edit 2: @backwall Cool ICS de sorun yok gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 6 Ocak 2013; 22:53:21 >

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb

• Hava durumu efektlerini bekleme ekraninda goremiyorum.ICS'de yok mu bu efektler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KOMANDO
  • quote:

quote:

Yaptığımız uygulamada amaç 2.3 e geçmek değil ki amaç h-boot versiyonunu düşürmek.400 kb lik dosya muhtemelen img dosyası flashlıyor zaten b adımıda o dosyanın manuel olarak editlenmesi ben tercih etmedim isteyen varsa deneyebilir:)
    Custom Rom için GB veya ICS olmak gibi bir durum yok.Tek fark Gb romlar için boot.img yazmak yeterli olurken ICS romlar için S-off olmak gerekiyor.
    Edit Ek: ICS ye update yapıp 1.53-1.58 S-off metoduyla da custom rom kullanabilirsiniz.
    Edit 2: @backwall Cool ICS de sorun yok gibi gözüküyor.

hboot 1.50 veya aşağısı olmalı yazıyor romlarda, o yüzden bu adımları yaptım aslında..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2080068

benim orjinal hboot 1.53.0007 bu durumda kuramazdım..

• quote:

hboot 1.50 veya aşağısı olmalı yazıyor romlarda, o yüzden bu adımları yaptım aslında..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2080068

benim orjinal hboot 1.53.0007 bu durumda kuramazdım..

İlgili romla ilgilenmediğimi üstteki mesajımda belirttim.

• quote:

tavsiye ettiğiniz custom rom varmı ?

quote:

tavsiye ettiğiniz custom rom varmı ?

Cool ICS iyidir Virtuous dan ses cıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

ARKADAŞLAR NE ZAMANDIR UĞRAŞTIĞIM AMA ÇÖZEMEDİĞİM BİR SORU VAR..

örnegin 3d avatarı indirdm gecen gün ama ingilizce.

türkçe altyazı indirdim ama oynatmadı.

mvideoplayer diye bir program buldum ama oda işe yaramadı.

bu sorunu nasıl cözerim şimdiden tesekkür ederim ..

İyi forumlar..

Google Play'den dice playeri indir. Telefonun kendi oynatıcısının bazı filmlere gücü yetmiyor.

kardeşim 3d video yürütüyor mu bu program ben yürütemedimde
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro

• quote:

Orijinalden alıntı: monster99

Beyler allah arttırsın muhabbeti, başlığı çoktandır popüler konular kısmında görmüyordum, birden görünce aha dedim konu patlamış kesin jelibon geldi, tabi sonra hüsran....

Custom rom bilgi paylaşımları ile aslında popüler olabilir, baya jb li romlar çıkmış deneyen arkadaşlar bilgi vererek konuyu canlı tutabiliriz.

Orijinalden alıntı: burActive

Hava durumu efektlerini bekleme ekraninda goremiyorum.ICS'de yok mu bu efektler ?

ekrandaki hava durumu widgetini kaldır sonra tekrar yükle sana soruyor "tam ekran animasyonlu göster" diye ona tıklıyorsun eskisi gibi oluyor ..

Hava durumu efektlerini bekleme ekraninda goremiyorum.ICS'de yok mu bu efektler ?

orjinal ics de var, arkadaşın xda da paylaştığı sense 4 lü romu kullanıyorum şuan onda efektler nedense yok..

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

ekrandaki hava durumu widgetini kaldır sonra tekrar yükle sana soruyor "tam ekran animasyonlu göster" diye ona tıklıyorsun eskisi gibi oluyor ..

işe yaradı :) kilid ekranında çıkmıyor ama, ayrıca kilidi kaldırdığında efetkle ana menü geliyordu o yoktur,
    kilidi açtıkdan sonra kar yağıyosa ana menü karla doluyo güzelmiş :)

edit : kişiselleştirden kilid ekranınıda değiştim acemi gibi davranıyorum resmen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 7 Ocak 2013; 11:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: backwall

3d kamera çalışmadı video da ben de mi soru var?

youtubedan 3d video izleyerek görebilirsin normal videoda sorun yasayanlar için 3dvplayerı roma ekledim fm radio fuxin için eklendi camera birazdaha iyi oldu wifi tetring sorunuda cozuldumü ne :D bide yarım gun kullanan arkadaş beni gıcık ettiği için com android phone hatası giderildi mobil şebekeye girince :)
    upload bitince yeni romu ekleyeceğim :)

Orijinalden alıntı: slackerm

quote:

Orijinalden alıntı: backwall

3d kamera çalışmadı video da ben de mi soru var?

youtubedan 3d video izleyerek görebilirsin normal videoda sorun yasayanlar için 3dvplayerı roma ekledim fm radio fuxin için eklendi camera birazdaha iyi oldu wifi tetring sorunuda cozuldumü ne :D bide yarım gun kullanan arkadaş beni gıcık ettiği için com android phone hatası giderildi mobil şebekeye girince :)
    upload bitince yeni romu ekleyeceğim :)

hocam jb + sense 4.1 + beats olsa...
    çok şeymi istedim :) harika ötesi olur..

Orijinalden alıntı: ktyzmr

"3dfilmindir.org" veya "3dindir.net" sitelerini dene.
    Gruba beni de ekleyin.

karşim ben 3dindirden indirdim film sbs formatında ama 2 tane görüntü çıkıyor yan yana birde acayip donuyor. sen ordan hiç indirdinmi ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.