Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
654.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2080068
    sense 4.1 solidrom port deneyin gençler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slackerm

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2080068

Ellerine sağlık Boş bi vaktimde deneyeceğim.

Hangi kerneli kullandınız ?

Sweep2wake özelliğini kullanabileceğimiz uyumlu bir kernel var mı ?

Edit : Bu arada indirme linki çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_k_o -- 3 Ocak 2013; 15:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan_k_o

quote:

File owner's public traffic exhausted. ne ara yüklenmişler bukadar :D başka yere upload ediyorum şimdi
    dostum bence direk dene pişman olmazsın orijinal kerneli kullanadım batarya konusunda sıkıntıların varsa orjinalden şaşma yağ gibi akıyor diğer kernelleri denemedim bu yüzden bilmiyorum ben orijinal taraftarıyım :)

• quote:

quote:

quote:

File owner's public traffic exhausted. ne ara yüklenmişler bukadar :D başka yere upload ediyorum şimdi
    dostum bence direk dene pişman olmazsın orijinal kerneli kullanadım batarya konusunda sıkıntıların varsa orjinalden şaşma yağ gibi akıyor diğer kernelleri denemedim bu yüzden bilmiyorum ben orijinal taraftarıyım :)

Yarın deneyeceğim. Fakat sweep2wake e o kadar alıştım ki olmadan yapamıyorum. CoolzEvo3d kernelini denerim üstüne.

• @slackerm ben seni şimdi hatırladım sen habidat22 nin konusuna türkçe lan bunlr nasıl devaloper filan yazansın degilmi

Ne yalan söyleyeyim ilk yazdıgında maytap geçiyor bu dedim ama harbi doğru çıktı helal olsun portlamışsın bu port işinden anlıyorsan jb li romlarıda portlasana misal cmda da güzel herşeyi bitmiş romlar var gibi gördüm..

@hasan_k_o restore yapmadan önce full wipe yapıyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

@hasan_k_o restore yapmadan önce full wipe yapıyormusun ?

hayır yapmıyorum.

Edit : Pardon yanlış hatırladım. Evet yapıyorum restoreden önce data - cache - battery stats - dalvik cache wipe yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_k_o -- 3 Ocak 2013; 22:03:24 >
  • Arkadaşlar evo için cihaza zarar vermeyecek tavsiye edebileceğiniz yedek batarya var mı?
  • hasan_k_o deneyip bizimlede paylaşırsan sevinirim :)
    FuXiN evet oyum :D uyuz oldum bildiğin b*k gibi rom yapıyolar adama diyorum kulaklık takılınca aramada sadece cızırtı duyuluyor biri cıkıyo diyo hersey güzel ben gıbı kac kışı yazmış bu sorunu takmadı habitat22 bıde takılıyordu rom akmıyordu virusdede ole video acıyorum reset atıyordu ses kalitesi dandikdi telefondan soğudum resmen dedm olmaz bu böle gaza geldm keşke önceden gelseymişim şimdi sense 4+ portlamıştım :D final haftası bitsin dediğin romlara bakıcam :)
  • @ hasan_k_o ben daha önce öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım belki backup sırasında sıkıntı olmuştur.

@ slackerm yalan yok o konuda o yorumu görünce çok gülmüştüm o degilde xda bizi kesin banlayacaklar Türkçe konuştugumuz için zaten admlar kıllandı iyice neyse romu indirmeye başladım 468 mb romun boyutu degilmi ? o uyuz e2d de geldi konuya upload kırılmış filan dedi ama ben aldırmadım indiriyorum

Daha iyi romları bekliyoruz zaten beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor :)

eklemek istedim AmeriCanAndroid AOSP Shooteru JB4.1.2 CM10 son updatesi ile çok güzel olmuş gibi pil ömrüde gayet iyi takılma filanda görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 3 Ocak 2013; 22:38:41 >

• ed2 tam uyuz zaten gerçek hayatta böleyse cukerdım ben onu :D sazan.avi die editlicem edin yorumunu :D
  • Yarın romun üzerine kernel kurunca sonucu buraya yazarım.

Mesaj gelme sorunu için yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sense 4 te yapamazsam tekrar coolics ye dönerken restore değil de temiz bi kurulum yapacağım. İnşallah düzelir o zaman.
  • quote:

Hacım eline emeğine sağlık. Hemen deniyecem ama ilk rom kurusum olacak.
    Sana zahmet neler yapacaz bir anlatsan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cdma dsn arakladihin rom gsm port edilmismi ki ? Sen yuklrdin kullandin mı ?

Su an jb 4.2.1 li romfan yaziyorum stok kernel oldugu halde inanilmaz hizli ve harbi harbi yag gibi kayiyor.. Kamera ve mic sorunu giderilmis hizlica biter bu rom insAllah. Biterse cok baba bi rom olacak

Ortak hangi rom o link atarmisin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Romu yükledim. Fakat boot ekranında kaldı. Bi türlü açılmıyor. Reset de atmıyor. Öyle açılırmış gibi animasyon sürekli tekrar ediyor. 30 dk oldu hala aynı.
    Sorun nedir acaba ?
  • quote:

quote:

Romu yükledim. Fakat boot ekranında kaldı. Bi türlü açılmıyor. Reset de atmıyor. Öyle açılırmış gibi animasyon sürekli tekrar ediyor. 30 dk oldu hala aynı.
    Sorun nedir acaba ?

hboot versiyonun nedir soff mu cihazın full wipe yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slackerm -- 4 Ocak 2013; 20:48:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Sorun nedir acaba ?

Hboot versiyonum 1.49.1107 versiyonunda. cihaz s-off. full wipe yaptım. 2 kez kurdum ve 1 saat bekledim açılmasını fakat gene açılmadı.
  • quote:

eklemek istedim AmeriCanAndroid AOSP Shooteru JB4.1.2 CM10 son updatesi ile çok güzel olmuş gibi pil ömrüde gayet iyi takılma filanda görmedim

FuXiN kardeşim bu romda 3D dışında başka buglar var mı? 3D dışında sorunu kalmadıysa s-off olmak farz olacak galiba :D
  • quote:

sanırım anlatım yada yönergeler vermiyeceksiniz, romu denemek istedim ama htcye ilk rom kuruşum olacak.
    o yüzden teyit edip denemek istedim ama cevap gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Cdma dsn arakladihin rom gsm port edilmismi ki ? Sen yuklrdin kullandin mı ?

Su an jb 4.2.1 li romfan yaziyorum stok kernel oldugu halde inanilmaz hizli ve harbi harbi yag gibi kayiyor.. Kamera ve mic sorunu giderilmis hizlica biter bu rom insAllah. Biterse cok baba bi rom olacak

Ortak hangi rom o link atarmisin...

rom budur kardeşhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2073403 gece linkleri bak her gün güncelleniyor hemen hemen

quote:

Orijinalden alıntı: ozdenor

quote:

FuXiN kardeşim bu romda 3D dışında başka buglar var mı? 3D dışında sorunu kalmadıysa s-off olmak farz olacak galiba :D

Video kayıtta sorun vardı hatta konusunda yazmıştım jb li romlatrda buglar var en iyisi kendin deneyip görmen bir çok rom denedim aklımda kalmadı neler var neler yok :D Şimdi @slackerm kardeşimizin portladıgı sense 4.1 romu kurdum onu kullanıyorum sttabil ve düzgün bir rom olmuş beğendim :)

S-off en güzeli bir kez yap kurtul hbotuda düşür bütün romlar senin keyfine bak Yedegimi alıyorum sonra yeni çıkan güncellmeleri yükle sil tekrar restore can sıkıntısına bire bir

quote:

Kardeşim emegine tekrardan sağlık güzel çalışma olmuş bazı buglar var ama kullanım açısından engel değil. Sesd olayı muazzam olmuş ben şaştım kaldım bu kadar iyi bir ses beklemiyordum Fm radyo olayını hallede bilirse çok güzel olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 4 Ocak 2013; 23:35:03 >

• quote:

denedim bu romu yarım gün kadar. ayarlarda telefon kısmına girince telefon programı kapatıyor kendini tekrar açılıyor. hoş bi rom olmuş umarım daha da gelişir. ayrıca bende sweeptosleep hastalarındanım. kernele eklense fena olmaz. coolics kerneli denedim. telefon uykumodunda açıyor sweeptosleep ama açıkken kapatmıyor ekran görüntüsü alıp duruyor. ekran görüntüsüne böyle bi kısayol yapmanın alemin nedirki millet akşama kadar ekran görüntüsü alıyor :D kırkyılda bi lazım olacak bişey. telefon entegrasyonu düzeltilir ise kullanılablir. sense 4.1 de hoşmuş. umarım dahada geliştirilebilir.

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.