|
| _____________________________ |

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 23 Eylül 2011; 23:17:17 > |
|
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
|
|
|
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 27 Eylül 2011; 10:54:00 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 30 Eylül 2011; 9:53:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 30 Eylül 2011; 16:39:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 1 Ekim 2011; 2:02:52 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 1 Ekim 2011; 10:58:03 > |
|