Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit89

Fabrika ayarlarina geri donsek peki

Boşuna kasma :P
  • aslında yazılımla garanti dışı kalınmıyor diye biliyorum. çünkü windowslu telefonu ekranı gitti diye servise götürdüğümde hali hazırda karttan android çalıştırmaktaydı. SPL, cid hepsi kırık vaziyetteydi. arvatoda çalışan elemana da sordum yok yazılımla garanti dışı kalmıyor hatta stock romla kullanıyorsan ayıp zaten dedi
  • Evet bencede kalmaz
  • Zaten hangi yazılım donanımsal çökmelere yol açabilirki. Düşünsenize cumtom rom yükledim board yandı saçma. Belki overclock tarzı programlarla işlemci ısınıp arıza verebilir. O da şu ana kadar öyle bir yazıda okumadım. Yani bence telefonu özgür bırakacaksanız garantiyi düşünmeyin.
  • Resmi olarak garanti dışı kalıyor arkadaşlar HTC bile bunu söylüyor. Sizin tecrübelerinizin ya da "bencede" lerin hiç bir anlamı yok.

Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen.

İki gün sonra birisi gelip e hani kalmıyordu dediğin de ne olacak?

Resmi olarak ne ise ben bu konuda uyarımı yaparım risk sadece sahibine aittir.

edit:
    mgunak dostum adamlar sen bunu düşürmüşsün ya da su kaçırmışsın diyip durduk yere bile garanti dışı bırakıyor. Sen servislerimizi süper bilgili ya da dost canlısı mı sanıyorsun. Telefonu sağlam verip bozuk alanlar var. Ben şu anda öyle korkuyorum ki telefon bana ne halde gelecek diye. Bence şöyle bölye demenizin hiç bir anlamı yok.

HTC GARANTİ DIŞI KALIR DİYOR arkadaşlar ötesi mi var? Ve adam sonuna kadar haklı yahu. Kendinizi kandırmayın. Yazılımla herşeyi becermek mümkün adam ne diye riske girsin?

Yanlış anlamayın ben HTC iyi yapıyor demiyorum ama ticaret bu ve sende bir ürün yapsan modifiye etseler garanti dışı bırakırsın bu kadar basit.

Ama buna karşın Cyanogen ile servise verip gayet sorunsuz geri alanlar var avrupa da okuduk forumlarda. Ama bu gibi örneklere dayanarak iş yapmayın güvenmeyin diyorum ben.

Benim şahsi fikrim ise konuyla alakasız olarak: bir android telefon rootsuz kullanılmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 3 Ekim 2011; 21:02:00 >

• Telefon Recovery moduna girmez oldu.GoogleApps'i tam olarak yüklememiştim , devamını yüklerim belki diye Recovery'ye girecektim.
    Güç tuşuna basıp recovery seçtim.Beyaz ekranlı HTC yazısı kaldı 5 dakika boyunca.Pili çıkardım.
    Sonra ROM Manager üzerinden Clockwork Recovery'ye gir dedim.Yine aynı şekilde HTC yazısı kalıyor.Pili çıkartıyorum mecburen.
    Çözümü yada en azından sorunu bilen var mı?

Ekleme : ClockWork'ün 5.xx sürümleri sorunluymuş.Benim gibi sorun yaşayanlar varmış.
    3.x sürümüne geçince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 3 Ekim 2011; 22:17:33 >
  • @pea
    bi kaç mesaj önce yazdık ya yaw

mgunak kardeşimizinde senle aynı problem oldu. 4EXT recovery de deneyebilirsin mesela o da güzel diyorlar. Telefonum gelse onu deneyeceğim mutlaka.

4EXT recoverynin tanıtımınıda eklemiştim ana konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 3 Ekim 2011; 22:41:16 >
  • O bölümleri atlamışım
    Gereksiz programları silmek için terminal kodlarıyla uğraşmak istemiyorum.Zaten uğraşırken de sanırım doğru sırayla yapmadığım için failure aldım birkaç kere.
    Terminal yerine Titanium Backup'tan işe yaramayan programları işaretlemeden backup alsak olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

O bölümleri atlamışım
    Gereksiz programları silmek için terminal kodlarıyla uğraşmak istemiyorum.Zaten uğraşırken de sanırım doğru sırayla yapmadığım için failure aldım birkaç kere.
    Terminal yerine Titanium Backup'tan işe yaramayan programları işaretlemeden backup alsak olur mu acaba?

hangi programı seçtiğine dikkat ederek (çünkü sisteme gerekli bir programı seçersen stabilliği kaybedersin) istediğin programı titanium da freeze edersen çalışmaz hale gelir.
  • Titanium'da kaldırma seçeneği de varmış. İyi iyi
    MMS alamama problemi başladı şimdi de. Biraz bakındım ama çözüm bulamadım
  • yıllardır mms ile işim olmadı. APN Turkiye programını bi kullan belki düzelir.
  • apn turkey işe yaramadı.
    Mobil şebeke kapalıyken mms alınmıyor diye mesajlar gördüm nette. Ama mobil şebekeyi açınca da alamadım mms.
    MMS ayarları için Turkcell mesaj attım, bekliyoruz.
  • pea. tam olarak hangi versiyon rom? CM7 nightly mi yoksa RC1 mi?
  • arkadaşlar gold kartı eksiksiz yaptığım halde şu hatayı alıyorum:

CID incorrect!
    Update Fail!
    Press <POWER> to reboot.

yardımcı olun lütfen. 1 haftadır uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

apn turkey işe yaramadı.
    Mobil şebeke kapalıyken mms alınmıyor diye mesajlar gördüm nette. Ama mobil şebekeyi açınca da alamadım mms.
    MMS ayarları için Turkcell mesaj attım, bekliyoruz.

APN Turkey sadece internet ayarını yapıyor diye biliyorum. MMS için ayrı bir APN oluşturmak lazım. (Eğer oluşturmuşsa, bu mesajı okumamış farzet. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 5 Ekim 2011; 15:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemistanbullu

arkadaşlar gold kartı eksiksiz yaptığım halde şu hatayı alıyorum:

CID incorrect!
    Update Fail!
    Press <POWER> to reboot.

yardımcı olun lütfen. 1 haftadır uğraşıyorum.

Goldcardı yapamadığını gösteriyor o hata. Adım adım yazarsan belki goldcard yaparken nerde yanlış yaptığını buluruz.
  • @chemistanbullu
    Kart için olan değil de telefon için olan CID numarasını girmiş olabilirsin.
    CID numarasını doğru şekilde ters çevirmemiş olabilirsin.

@shadowtr
    internet ve mms için ayrı APN var , ayarları ne derece doğru bilmiyorum.

@aresmar
    1 Ekim'in gecelik sürümünü kullanıyorum.
    Bu arada güncellemek için yeni ROM'u yükleyip recovery'de sd'den yükle seçeneğini mi seçeceğiz her seferinde.ROM manager'ın ücretli versiyonunu mu bulayım?Yoksa daha kolay bir yolu var mı?
  • ben recovery kullanıyorum her zaman. Rom manager filan sevmem ben
  • Güzel bir şeyler eklesinler de güncelleyeyim bi ara
    Güncelleme yapınca ayarlar gidiyor mu acaba?

Bir de şu kameranın kalitesizliğine bir çözüm yok mu yahu Çok kötü çekiyor CM7'ye geçtiğimden beri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.