Şimdi Ara

HTC den SONY'e Geçenler Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim gibi bir çok Htc kullanıcısının Sony' e geçmesi için sebepleriniz tavsiyeleriniz nedenleriniz neyse kısa kısa belirtirseniz çok bizim gibi arada kalanlara çok yardımcı olursunuz .
    Mesela ben One M7 den Xperia Z2 ye geçmek istiyorum ama çok kararsızım. Oyunla 4k ile işim olmaz batarya süresi benim için önemlidir.

Şimdiden yardımlarınızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipee -- 18 Haziran 2014; 14:55:38 >

• Hocam sarj konusunda z2 iyidir . Ben z1 kullanıyorum sarj ömrü gerçekten güzel Sony bunu bozmadan devam etmiş.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/05/19/xperia-z2-uzun-pil-omrunun-yaninda-uzun-surede-sarj-oluyor
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir. Aklım bir genelde z2 de ama g3 ve m8 de zorlamıyor değil beni..
    Sensenin mükemmeliğinden sonra nasıl olur bilmiyorum başka bir arayüzüne geçmek..
  • z2 in arayüzü gerçekten güzel
  • Çevremde htc kullanıp z ,z1,z2 almış insanlar var emin ol sony kullanan başka markalara pek bakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 18 Haziran 2014; 17:54:06 >
  • HTC Desire Hd kullanıcısıyım xperia Z Ultra ya geçtim kolay kolay başka markaya geçeceğimi sanmıyorum şarj konusunda çok iyi ve menü akıcılığı da cabası gerçekten Sony markası Android cihazlarında emin adımlarla ilerliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende Desire x ten z1e geçtim. Memnunum hız cok iyi ancak sarzı tatmin edici degil. 3g yada 4g açıkken su gibi pil tükeniyor. (tükmenistanda 4g mevcut)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.