|
Samsung'dan Apple'a gönderme: iPhone 14'ten yenilik beklemeyin

-
-
Bunu diyen Samsung S22'nin aynısı S23 çıkaracak :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 2 Eylül 2022; 17:16:14 >
-
Samsung yazılım desteği konusunda iyileştirme yaptı mı?
En son hatırladığım 1buçuk senede kesiyordu desteği…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dinime küfreden;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanımı, Güvenliği, Sadeliği, Zarif duruşu ile Apple 10-1 önde yalnız :))
4 yıl işletim sistemi, 5 yıl güvenlik güncellemesi yaptılar ancak amiral gemisi ve bazı yine orta üst seviye cihazların sanırım. Apple'da alt seviye cihaz olmadığı için bu alanda samsung iyi yaptı ancak yeni çıkacak S serisi de büyük yenilikler barındırmayacağı konuluyor, tasarım olarak da aynısı olacağı söyleniyordu ama bilmiyorum artık.
6 ayı görmeden yavaşlayan , arıza veren Samsung mu bunu söyleyen :)
4 sene temel güncelleme 5 sene güvenlik güncellemesi veriyor
Bunu 100 euroluk telefonlardamı gördün
Hayır S22 serisinde gördüm. Hiç bir zaman Apple ile yarışamadılar. 3 yıl önce alınmış iphone 11 bile donmuyor haya vermiyor. 6 aylık Samsung telefon sapıtıyor. Zaten fabrika hilesi inanılmaz fazla olan bir firmadır Samsung.
Yine alay konusu olacak samsung
Bizim evde note 4 hala çalışıyor ve bende 1 yıldır s20 fe kullanıyorum:)
Şanslısınız bence :) ama batarya konusunda bir şey diyemem Apple’dan çok önderler bu konuda.
100TL'lik Samsung kullanıp yada hiç kullanmadan ordan burdan okuyup yazdığın belli :) gülünç gösteriyorsunuz kendinizi yapmayın 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarım ile donanım aynı şey değil? :D S23 tasarımı benzer olacak sadece donanımı değil. Ki S23 serisi Samsung son 8 yılda çıkaracağı tek tasarımı benzer model olacak. Şimdiye kadar her model kendine özgü tasarım ile geldi. iPhone gibi her tasarim ile 5+ yıl devam etmiyor. Ki S23 Ultra'nın da form faktörü farklı yinede S22U gibi değil. Kamera tasarımı benzer sadece
Tasarım olarak aynı olacak sadece donanım konusunda pek bir bilgimiz yok. Sadece 200MP kamera yükseleceğini biliyoruz ki o bile tek başına iPhone son 3 yılda yaptığı yeniliklerin toplamından daha büyük
Hayır daha çok siz şanssızsınız. Yıllardır Samsung kullanıyorum ki çoğu yakınım da öyle. Hiç birimiz 10+ yıldır sorun görmedik.
Yıllarca samsung en son çıkan modellerini kullandım İphone a geçince dünya varmış dedim her modelinde gözle görülür yavaşlama oldu belli bir süre sonra
yenilikçi olabilirsiniz ama işe yarar hale getiren apple bırakın bu boş öykünmeleri samsung kardeş yine dönüp dolanıp apple ne yaparsa onu yapıcaksınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bunu diyen Samsung S22'nin aynısı S23 çıkaracak :D
|
Şarj aletini kutudan çıkartan Apple ile dalga geçip ertesi sene kendilerininde kutuya koymaması sonrası ciddiye alamıyorum bu şirketi :)
|
6 ayı görmeden yavaşlayan , arıza veren Samsung mu bunu söyleyen :)
|
100TL'lik Samsung kullanıp yada hiç kullanmadan ordan burdan okuyup yazdığın belli :) gülünç gösteriyorsunuz kendinizi yapmayın 😂 |
Siz Galaxy S3 zamanında kalmışsınız sanırım.
|
s3 mini'den başka telefon kullanın bi zahmet :D :D
|
bir de 20 kişi beğenmiş bu yorumu Allah akıl fikir versin :D en son 10 sene önce android telefon kullananların boş yorumları... |
Kullanımı, Güvenliği, Sadeliği, Zarif duruşu ile Apple 10-1 önde yalnız :))
|
Samsung u ve köylü kurnazlığını günahım kadar sevmem ama bir s9 plus kullanıcısı olarak herhangi bir yavaşlama görmedim yiğidi öldür hakkını ver.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X