Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anemik

tek sıkıntım arada bir yavaşlaması o kadar.

birde bazen ; biri aradığı zaman telefonum çalıyor.ama 3-4 saniye sonra sesi kısılıyor.sanki hoparlörüne su kaçmış gibi. ama müzik dinlerken filan çok iyi cıkıyor ses.sadece telefon arama geldiğinde çalınca sesi arada gidiyor.

"telefonu titretince sesini kıs özelliğini "kapadım. neden olabilir sizce ? başka sıkıntısı olan warmı ? bence yazılımsal bi sorun war bende :S

NOT : Yeni özellik bulursanız burdan yazın.
    Benim bulduğum güzel bi özellik ;
    Telefon ekranının fotografını çekme : Üst kilit tuşuna bastıgınız anda Dokunmatik olan tuşların en solundaki tuşa basın ekranın fotosunu cekiyor.

Arkadaşım farkında değilsin ama o ses kısılması zaten telefonun özelliği :D Telefon masanın üstünde çalarken normal olarak çalıyor, eline aldığın zaman sesi kısılıyor. Aynı şekilde telefon kapalı biryerde ise örneğin çantada yada cepte sesi çok çıkıyor. Bu özellikleri kapatmak istersen kapatabilirsin.

• Onun farkindayim.daha once galaxy de kullandim.fakat bu ozelligi kapatsamda acsamds ne yaparsam yapayim hep kisiliyor ses.calmaya basliyor 3,4 saniye snra ses kisiliyor.masadaykende elimdeykende.
    Birde mesaj uyari sesini aciyorum.fakat mesaj gonderincede ses caliyor.sadece mesaj gelince calmasi icin ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun farkindayim.daha once galaxy de kullandim.fakat bu ozelligi kapatsamda acsamds ne yaparsam yapayim hep kisiliyor ses.calmaya basliyor 3,4 saniye snra ses kisiliyor.masadaykende elimdeykende.
    Birde mesaj uyari sesini aciyorum.fakat mesaj gonderincede ses caliyor.sadece mesaj gelince calmasi icin ne yapabilirim?

• Telefonun sürümünü güncellemediysen güncelle, faydası olabilir.
  • güncelledim.hep takip ediyorum o tarz şeyleri.ama ses kısılması ve mesaj bildirimi sorunları bi türlü çözemedim :S off
  • android kaça kadar yükseltiliyor şu anda ?

Samsun p1000 tabletim var bir iki aya kadar bu telefonu almayı düşünüyorum aslında, o yüzden oyun falan işim olmaz whatsapp twitter facebook belki. Şarjı bir gün rahat götüreceğini düşünüyorum.

En uygun fiyatı nerededir tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

android kaça kadar yükseltiliyor şu anda ?

Samsun p1000 tabletim var bir iki aya kadar bu telefonu almayı düşünüyorum aslında, o yüzden oyun falan işim olmaz whatsapp twitter facebook belki. Şarjı bir gün rahat götüreceğini düşünüyorum.

En uygun ve güvenilir hizlial.com da diye biliyorum ben .509 TL siyah rengi
  • satan olursa elimdeki psp3004 + ücret ile takas düşünüyorum
  • bu tele oyun yüklenmiyormu?asphalt 5 ,6 vs...........
  • arkadaşlar bu chachayı s-off yapan yada nasıl yapıldığını bilen varmı.... delirecem her yöntemi deniyorum olmuyor
  • onu bunu bırakın da teleofnun şarjı gitmiyor 3-4 saatten fazla arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameka

quote:

android kaça kadar yükseltiliyor şu anda ?

En uygun ve güvenilir hizlial.com da diye biliyorum ben .509 TL siyah rengi

Forumdaki hizli al ile ilgili basliklarda pek de guvenilir bir site olmadigi goruluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada.com da 499 a düşmüş ilgilenenlere duyurulur
  • beyler dealextreme den batarya ve batarya şarj edici alıcam hangisini alayım ? acil lazım :)
  • quote:

beyler dealextreme den batarya ve batarya şarj edici alıcam hangisini alayım ? acil lazım :)

Dealextreme den almayin.
    Aldiysaniz da hemen musteri hizmetlerine mail atip, stokta bulunup bulunmadigini sorun.

Dealextreme fanatigiydim. Ancak 2 hafta bekleyip defalarca, stokta yokmus meger, napalim? Paranizi iade edelim mi? Seklinde defalarca olay yasadim.

Satin alirken stokta gorunmesine kanmayin. Siz beni dinleyin.

Henuz almadiysaniz, ebaydaki saglam kullanicilari tavsiye ederim. Konusun saticilarla, internation formtta takip numarasi verip vermediklerini sorun. Bazilari sahte takip no veriyor, ptt de filan gorulmuyorlar.. ebaydaki saticilarin postaya verme sureleri daha hizli.

Dikkat ettiyseniz urun tavsiyesi yapmiyorum. Cunku yedek bataryalarin mAh degeri hep yalan.. 2350 mah pil aldim. Orjinalinden bi farki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

beyler dealextreme den batarya ve batarya şarj edici alıcam hangisini alayım ? acil lazım :)

Dealextreme den almayin.
    Aldiysaniz da hemen musteri hizmetlerine mail atip, stokta bulunup bulunmadigini sorun.

Dealextreme fanatigiydim. Ancak 2 hafta bekleyip defalarca, stokta yokmus meger, napalim? Paranizi iade edelim mi? Seklinde defalarca olay yasadim.

Henuz almadiysaniz, ebaydaki saglam kullanicilari tavsiye ederim. Konusun saticilarla, internation formtta takip numarasi verip vermediklerini sorun. Bazilari sahte takip no veriyor, ptt de filan gorulmuyorlar.. ebaydaki saticilarin postaya verme sureleri daha hizli.

Dikkat ettiyseniz urun tavsiyesi yapmiyorum. Cunku yedek bataryalarin mAh degeri hep yalan.. 2350 mah pil aldim. Orjinalinden bi farki yok.

hocam bana pil lazım çünkü yolda kalıyorum sürekli bıktım artık. dealextremeden çok alışveriş yaptım oradan sorarım stokta varsa alırım o zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

Dealextreme den almayin.

hocam bana pil lazım çünkü yolda kalıyorum sürekli bıktım artık. dealextremeden çok alışveriş yaptım oradan sorarım stokta varsa alırım o zaman.

Aynen bende de fazla mAh değeri önemli değildi, sadece yedek batarya olsun istedim.
    Herhangi bir tanesi sizin işinizi görecektir. Aman diyeyim tedarik yalanına kanıp 1-2 hafta bekletilmeyin. Sık sık stok durumunu sorun.

• onu bunu bırakında telefona kayıtlı numaraları sim kartına taşıyamıyorum :D taşınıyor fakat tek tek elle taşımak gerekiyor. bunu toplu halde nasıl yaparım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemik

onu bunu bırakında telefona kayıtlı numaraları sim kartına taşıyamıyorum :D taşınıyor fakat tek tek elle taşımak gerekiyor. bunu toplu halde nasıl yaparım ??

android markette programlar var. onları dene derim.
    ama devamlı wifi ağına yada 3g bağlı isen. isimleri sim kartına taşımaktansa google hesabına aktarman daha yararlı olur. yarın bir gün telefonu değiştirmek zorunda kalırsan mevcut isimleri google hesabından yeni telefona aktarman daha uygun olur. bende google hesabına tek tek aktardım. yarım günümü aldı
  • geçen gün htc marka bir telefon gördüm, sağ üst köşesinde kırmızı ışık yanıp sönüyordu, sahibi; "cevapsız arama yada mesaj geldiği zaman yanıyor" dedi.

acaba bu telefonda da böyle bir özellik var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.