Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyah rengini aldım aranıza katıldım, çok güzel bu rengi :D, fakat formatlarken sd karttaki yüklü gelen müzikleri sildim yanlışlıkla, buraya adlarını yazabilirmisiniz aralarlarında güzel şeyler vardı
  • Galaxy ace yi satıp almaya değermi bunu sizce?
  • bol bol mesaj yazıyorsanız bu telefon alınabilir yoksa 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda telefondur. Cha cha kötü bir telefon değil ama android giriş telefonlarındandır. Beklentiniz yüksekse bu telefon doğru adres değil.Dediğim gibi bol bol mesaj yazarım,klavyeli telefon tam bana göre çok fazla programla işim olmaz diyorsanız hiç düşünmeden alın ancak ben çok program atarım onu bunu yüklerim derseniz cihazı fırlatır atarsınız. Ben bu modelde facebook,twitter,whatsapp,foursquare kullanıyorum oyun oynamıyorum ve bol bol mesaj atıyorum bu bana yetiyor şimdilik.Sizinde aşağı yukarı bu işler için kullanacaksanız alabilirsiniz. Şarjı da maksimum 1 gün gider kullanıma bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Galaxy ace yi satıp almaya değermi bunu sizce?

klayveli cihaz olarak çok iyi bir cihaz ancak sık mesaj atarsanız şarjı 1 günü zor çıkartır malesef şarj ve dahili hafıza konusu dışında güzel bir cihaz chacha
  • arkadaşlar almak isteyen varsa satıyorum , birkaç gün kullanıldı sadece . neden satıyorum derseniz ; büyük ekranlı telefonlara alışık olduğum ve windows phone 7.5lu telefon alacağım için satmaya karar verdim . windows phone 7.5lu telefonlada takas yapabilirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

arkadaşlar almak isteyen varsa satıyorum , birkaç gün kullanıldı sadece . neden satıyorum derseniz ; büyük ekranlı telefonlara alışık olduğum ve windows phone 7.5lu telefon alacağım için satmaya karar verdim . windows phone 7.5lu telefonlada takas yapabilirim .

ne kadara satiyorsunuz?
  • beyler bende aldım geçen gün eksi şeyleri size söyleyeyim
    bataryası fzla dayanmıor dert edermsnz bilemem
    çok karışık :D ama 2 güne çözersiniz
    başka bi eksik yön görmedim
    + olarak şunu sölyblrm
    tasarım şahane telefonun içeriği çok güzel
    bildrğm ışıgı çok güzel
    bir pcden farkı yok şu sıralar fiyatı dştü alınablr telefon
    10 üzerinden 8 verdim ben
  • birde kullananlara bişey sorucam tam mesela internete giriyorum kapatma tuşuna kapatyrm tam kapanmadgınıı fark edıyorum yoksa yanılıyormym tekrar internete girdğmde kaldgm sayfadn devam ediyo daha bir kaç pratik bilgi verirsnz cok mtlu olrm
  • 400 tlye veriyorum
  • quote:

400 tlye veriyorum

500TL zaten sıfırı...
    neyse
  • bu telefonun şarz süresi ortalama ne kadar?
  • az kullansam ancak şarjı en fazla 1.5 gün gitti, ebaydan 2350 mah batarya sipariş ettim performansını yazarım gelince, normalde hergün şarja takılıyor, bence bunun sebebi root olmaması, task killerle kapatıyorum programları bi bakıyorum tekrar bi düzine pro açık, ama dolma gibi pramaklar yoksa kullanımı çok güzel, ayrıyetten siyah acaip karizma bence :D
  • Bende 4 gün önce aldım fazla uğraşmama rağmen 2 gün dayandı sarjı ite kaka sarjı biraz problemli dokunmatği süper ama çözmesi biraz zaman alıcak pratik bişeyler bliorsanz söleyn arkdaşlar yoksa 1 yılda çözemem ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

quote:

400 tlye veriyorum

500TL zaten sıfırı...
    neyse

biliyorum , farklı birşey söylemiyorum ama sıfırdanda farksız diyorum . birkaçgün kullanıldı diyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisy

az kullansam ancak şarjı en fazla 1.5 gün gitti, ebaydan 2350 mah batarya sipariş ettim performansını yazarım gelince, normalde hergün şarja takılıyor, bence bunun sebebi root olmaması, task killerle kapatıyorum programları bi bakıyorum tekrar bi düzine pro açık, ama dolma gibi pramaklar yoksa kullanımı çok güzel, ayrıyetten siyah acaip karizma bence :D

Ebaydaki 2430mah lik pili ben aldım.. Orjinal bataryadan kullanım süresi açısından ciddi bir farkı yok..
    +2saat ekliyor diyebilirim.. ancak gündelik kullanıma adapte olabilmesi için yine cihazı gece şarja koyuyorsunuz..

Kendisi şuan cepte bekleyen yedek bir batarya işlevi görmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 10 Mayıs 2012; 4:08:03 >
  • öyleyse boşa para verdik valla
  • arkadaşlar cha cha nın versiyonunu yazabilirmisiniz.
    ben bir kaçtane rom buldum. benimki çinden geldi. ingilizce. türkçe yapmam için sizlerin versiyonuyla benim bulduğumun versiyonu aynımı ona bakmam gerek. teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzsun

arkadaşlar cha cha nın versiyonunu yazabilirmisiniz.
    ben bir kaçtane rom buldum. benimki çinden geldi. ingilizce. türkçe yapmam için sizlerin versiyonuyla benim bulduğumun versiyonu aynımı ona bakmam gerek. teşekkürler.....

Burdaki arkadaşlar garantiden çıkmasın diye tavsiyede bulunmadım ama eğer sizdeki cihazın garantisi yok anladığım kadarıyla, direk root edip Cyanogen Rom 'a geçmenizi öneririm. Türkçe dil seçeneği de var.

@hypocrisy
    Bu cihaz kullanıcısının kenarda duracak yedek bir bataryaya ihtiyacı var zaten, o sebepten boşa gitmiş diye düşünmeyin. Gönül isterdi ki kullanım süresi 2 güne çıksın ama, öyle olmayacak malesef.
  • arkada kapak yalama olcak desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisy

arkada kapak yalama olcak desene

Aynen.. O nedenle biraz sıkı yapmışlar ki zamanla insan gibi açılabilsin..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.