Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

geçen gün htc marka bir telefon gördüm, sağ üst köşesinde kırmızı ışık yanıp sönüyordu, sahibi; "cevapsız arama yada mesaj geldiği zaman yanıyor" dedi.

acaba bu telefonda da böyle bir özellik var mı?

Var.. yalandan basit bir led ışığı mevcut.
    Ama ancak bu kadar ucuza kaçılır..
  • Bazı telefonlarda beklemede ışığı sürekli yanıp söner. Ne işe yaradığını bilmem cihazda böyle bir ışığın sürekli yanıp sönmesi, farklılık yaratıyor.
    Nokia 5230xm, E71 ve E72 de beklemede ışığını sürekli yanar şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Mesaj veya cevapsız arama geldiğinde ise ışık flas gibi çakar şekilde yanıp sönüyor. Normalde yavaş yavaş parlaklaşıp,yavaş yavaş sönüyor.

Htcde de bu şekilde bu led ışığın sürekli yanıp sönmesini sağlayacak bir ayar var mıdır?
  • Gercekten sarji bu kadar az mi gidiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Gercekten sarji bu kadar az mi gidiyor ?

gerçekten çok az gidiyor. eğer 3g aktif whatsapp falan kullanıyorsan fiyasko. sabah 9 da çıkarttım 1 gibi %40 falan kalmıştı. Arkadaşın yanında taktım şarja full yaptım sonra havalimanına falan başka bir arkadaşı karşılamaya gittim. cafeye oturduk şarjım %10 falandı. Düşün...

Ama şu an wlan la internetteydim 1 saattir. Şarja taktım %100 gösteriyor. Demek ki sürekli 3g ye bağlanmamak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

gerçekten çok az gidiyor. eğer 3g aktif whatsapp falan kullanıyorsan fiyasko. sabah 9 da çıkarttım 1 gibi %40 falan kalmıştı. Arkadaşın yanında taktım şarja full yaptım sonra havalimanına falan başka bir arkadaşı karşılamaya gittim. cafeye oturduk şarjım %10 falandı. Düşün...

Ama şu an wlan la internetteydim 1 saattir. Şarja taktım %100 gösteriyor. Demek ki sürekli 3g ye bağlanmamak gerekiyor.

Hadi ya bizim hocada dun almista 550 lira vermis ondan soriyim dedim hic iyi degilmis ayfondan beter masallah yani

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya bizim hocada dun almista 550 lira vermis ondan soriyim dedim hic iyi degilmis ayfondan beter masallah yani

şu an çindne ya yedek batarya ya da diyorum taşınabilir şarj aleti alayım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu an çindne ya yedek batarya ya da diyorum taşınabilir şarj aleti alayım :)

Su hayatta ne zaman adam akilli kullanimda sarj az yiyecek guclu bir telefon cikicak merak ediyorum :)

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-chacha-batarya-polimer-gold-2430mah-japan-58563214

Arkadaşlar bu tür yüksek kapasiteli batarya kullanan var mı telefonunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-chacha-batarya-polimer-gold-2430mah-japan-58563214

Arkadaşlar bu tür yüksek kapasiteli batarya kullanan var mı telefonunda?

dostum daha önceki mesajlarda okduğumda en fazla 1 saat fark ettiği yazıyordu. 3g çok yiyior wlan yemiyor bile :)
  • 2 katı kapasite sadece 1 saat mi farkettiriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

2 katı kapasite sadece 1 saat mi farkettiriyor?

kolpa batarya ne bekliyorsun ki :)
  • hocam şimdi chacha mı wildfire mi diye sorsam hangisini tavsiye edersiniz wildfire kullanıyordum 1 seneden fazla oldu galiba tek sıkıntım wildfire yavaş geliyor bana mesela aramayı kabul ederken veya kapatırken belirgin şekilde ortaya çıkıyor veya oyunlarda da aynı şekilde ne önerirsiniz wildfire kalsın mı yoksa chacha daha mı iyidir ekranının küçük olması benim için sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum chacha da
  • ŞARZ SIKINTISI ÇEKEN ARKADAŞLAR HTC EVO 3D KULLANICISIYIM . CİHAZIN AYARLAR KISMINDAN KONUMU DEVRE DIŞI BIRAKIN . ŞARZ SÜRENİZ 3 DE 1 ORANINDA ARTACAK . BU ARADA BUNU KAPADIĞINIZDA HAVA DURUMU ÇALIŞMAYACAK AMA HAVA DURUMU AYARLARINDAN MANUEL OLARAK BULUNDUĞUNUZ ŞEHRİ GİRİP GÖRÜNTÜLEMEDEDE ONU SEÇERSENİZ HAVA DURUMU ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR . BİR ÇOK İNSAN KONUM SERVİSİNİ KAPATIYOR HAVA DURUMU ÇALIŞMIYOR DİYE YİNE AÇIYOR KONUM SERVİSİNİ BU DURUMDA CİHAZ SÜREKİLİ KONUMUNUZU YENİLEYİP BULDUGU İÇİN Kİ BUNU VERİ GÖNDEREREK YAPIYOR SİZİN ŞARZINIZ DAYANMIYOR . BENDE 2 TANE YEDEK BATARYA ALMIŞTIM YAZIK OLDU BATARYALARA VERDİĞİM PARAYA SUAN ÇOK RAHAT 16-17 SAAT KULLANIYORUM E POSTA SMS ÇOK KULLANDIĞIM HALDE DURUM BU . BU ARADA HYC CHA CHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EVO YU SATACAĞIM ÇÜNKÜ EKRAN İÇİNE TOZ ALIYOR KASADA AÇIKLIKLAR VAR ... CHA CHADA DURUM NEDİR EKRAN İÇİNE TOZ GİREBİLİRMİ BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN ARKADAŞLAR VARMI BU ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN

• quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

ŞARZ SIKINTISI ÇEKEN ARKADAŞLAR HTC EVO 3D KULLANICISIYIM . CİHAZIN AYARLAR KISMINDAN KONUMU DEVRE DIŞI BIRAKIN . ŞARZ SÜRENİZ 3 DE 1 ORANINDA ARTACAK . BU ARADA BUNU KAPADIĞINIZDA HAVA DURUMU ÇALIŞMAYACAK AMA HAVA DURUMU AYARLARINDAN MANUEL OLARAK BULUNDUĞUNUZ ŞEHRİ GİRİP GÖRÜNTÜLEMEDEDE ONU SEÇERSENİZ HAVA DURUMU ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR . BİR ÇOK İNSAN KONUM SERVİSİNİ KAPATIYOR HAVA DURUMU ÇALIŞMIYOR DİYE YİNE AÇIYOR KONUM SERVİSİNİ BU DURUMDA CİHAZ SÜREKİLİ KONUMUNUZU YENİLEYİP BULDUGU İÇİN Kİ BUNU VERİ GÖNDEREREK YAPIYOR SİZİN ŞARZINIZ DAYANMIYOR . BENDE 2 TANE YEDEK BATARYA ALMIŞTIM YAZIK OLDU BATARYALARA VERDİĞİM PARAYA SUAN ÇOK RAHAT 16-17 SAAT KULLANIYORUM E POSTA SMS ÇOK KULLANDIĞIM HALDE DURUM BU . BU ARADA HYC CHA CHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EVO YU SATACAĞIM ÇÜNKÜ EKRAN İÇİNE TOZ ALIYOR KASADA AÇIKLIKLAR VAR ... CHA CHADA DURUM NEDİR EKRAN İÇİNE TOZ GİREBİLİRMİ BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN ARKADAŞLAR VARMI BU ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN

Chacha öyle vitrinde durdugu gibi durmuyor haberiniz olsun..
    Satip ta buna gececekseniz 3kere dusunun derim.

Internet takviyeli gunluk bir kullanimda, extra sarja takmadan 16-17 saat hayaldir..

Bu baslikta oyle cok yildiz kaydi.. Chacha baskadir. Demedi demeyin.

• http://www.hepsisony.com/?urun-4314-Sony-CP-A2LS.html

sarj sıkıntımı bununla çözeceğim maalesef... en azından kafam rahat eder
  • quote:

http://www.hepsisony.com/?urun-4314-Sony-CP-A2LS.html

Aslinda benim de cihazlara birtane external battery destegi satin almam gerekiyor. Çin mali çakma aletlere 50-60tl verecegime bu alinabilir. Taksitte yapiyorlarmis.

Alternatifleri neler bu cihazin? Bundan daha iyi veya daha uygun hangi cozumlere rastladiniz?

• Pardon WHATSAPP özelliği var mı bu telefonda yani telefona WHATSAPP özelliği yüklenne biliyor mu?? Lütfen cevap verirseniz sevinirim çünkü TELEFOnu almayı düşünüyorum yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NergisKazmaz

Pardon WHATSAPP özelliği var mı bu telefonda yani telefona WHATSAPP özelliği yüklenne biliyor mu?? Lütfen cevap verirseniz sevinirim çünkü TELEFOnu almayı düşünüyorum yani...

Android İşletim Sistemi olduğundan, tabi ki Whatsapp vb. uygulamalar yükleyebiliyorsunuz. Bende kurulu, kullanıyorum.
  • Çok çok çok teşekkür ederim :)) kuzenim de HTC kullanıyor oda anlattı sizdende duydum o zamn alıyorum aldığımda yorumumu ederim :)) Tavsiyede edecğim arkdaşlarıma tabii :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

http://www.hepsisony.com/?urun-4314-Sony-CP-A2LS.html

Aslinda benim de cihazlara birtane external battery destegi satin almam gerekiyor. Çin mali çakma aletlere 50-60tl verecegime bu alinabilir. Taksitte yapiyorlarmis.

Alternatifleri neler bu cihazin? Bundan daha iyi veya daha uygun hangi cozumlere rastladiniz?

bu ürünü aldım 2. kullanımım. 4000 lik normal şartlarda ürünü 3.5 kez şarj etmesi lazım ama ben sürekli kullanarak şarjda tutuyorum. Çantadan bir usb kablosu sarkıyor düşünün :) Hem şarj ediyor hem de şarjı koruyor. Yani normalde yarım saate biter şarjım ama bunu kullanarak dolduruyorum. Ürün 4 ışık seviyeli. 2 ışık seviye bittiğinde şarjım %25 lerden %50 lere gelmişti. 3 saat kadar bir süre sürekli takılıydı. Whatsapp sürekli kullanımdaydı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.