Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

recovry dvd den kurmaya başladınızda size seçenek soracaktık, baştan sıfırlayım mı yani , en baştan bütün dosyaları silerek kurar, ya da onarayım mı der sistem dosyalarını, bu seçenekle ile sizin dosylarınız silnmeden sadece işletim sisteminin dosyalarını günceller, tabii ilk önce bunu deneyin , size ÖNERİM ilk etapta çok önemli verilerinizi yedeklenemeniz, tabii diski ikide bölebilirsiniz partion magic ya da acronis true image ile size tavsiyem böldükten sonra acronis true image ile imajını almak ve daha rahat edeceğinizi düşünüyorum , çünkü recovryden kurduğunuzda dski ikiye bölseniz bile birleştiriyor, ben kendi yaptığımı söyleyim, xp home editiondı, xp pro kurdum kendin, driverlarını tanıttım hepsi iyi şimdi, sonra SWSETUP klasörü var C de onu mutlaka yedekleyin bir dvdye sonra bonus programları ve driverları SWSETUP klasöründen kurdum:)
    quote:

Orjinalden alıntı: cobilek

selam benim dv6246 ea m var fakat henüz format atmadıgımdan recover cd leriyle format nasıl bişey bilmiyorum. Bilgisayarı aldıgımda recover dvd lerini yaptım. Acaba ben bugun bilgisayarı bu recover dvd leriyle formatladıgımda bilgisayar recover dvd lerini yaptıgım zamanki hale mi geliyor yoksa nasıl oluyor kafam karıştı :) Yani ben bilgisayarımda silmek istemediğim şeyleri mutlaka formattan once yazdırmalı mıyım dvd ye falan? teşekkür ederim..

evet arkadaslar c de swsetup klasoru var yaklasık 1.50-gb bütün program ve driverlar orda mevcut indirmeye gerek bıle yok.....

• Masaüstü bilgisayarın 5+1 hoporler seti var HP dv6390 serisinin kulaklık çıkışına baglasam laptop'a zarar verirmi. yani ses giriş veya çıkışlarını yakarmı?

Orjinalden alıntı: veygun

Masaüstü bilgisayarın 5+1 hoporler seti var HP dv6390 serisinin kulaklık çıkışına baglasam laptop'a zarar verirmi. yani ses giriş veya çıkışlarını yakarmı?

bunu da ilk defa duyuyorum
    ne alakası var, bişey olmaz.
    sen tak, ama zati 5+1 alamıcaksın !!!
    yine de tak sen, hiç yoktan iyidir.

Orjinalden alıntı: besiktasivas

quote:

Orjinalden alıntı: Cagdas dv6196

I'M BAAACK !!!
    NAPOYŞUNUZ ???
    DÖNDÜM BEN TATİLDEN...
    TEKRAR SİZLERLEYİM...
    TEŞEKKÜR EDEN ARKADAŞLAR OLMUŞ, BENDE SİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDERİM...
    SİZLER İÇİN PAYLAŞIMLARDA BULUNMUŞTUM, YERİNE ULAŞMIŞ, NE GÜZEL...
    YİNE SORULAR SORULMUŞ, YAZMAYA ÇALIŞICAM, ŞİMDİ EVİME YERLEŞMEYE ÇALIŞICAM Bİ İKİ GÜN...

kardeş hoş geldin tekrar.Bende xp pro var recovery dvd yi nerodan aldım ama dvd ile başlamıyo bide bu makinalarda recovery tuşu yokmu yada recovery nin başka bir yolu ???( recoery için arkadaşlar F11 diyo ama basıyorum dııt dııt ötüyoo )

Öyle bi tuş yok
    Bak önce hemen bilgisayarın kendi programıyla bi recovery oluştuur
    sonra kalırsın öyleeeeceee... DEMEDİ DEME ...
    sonra takar 1.DVD'yi restart yaparsın, RECOVERY BAŞLAR....
    ben 2-3 kere yaptım recovery. nero'yu salla. önce orjinal..!
    budur.
    başka?

• quote:

Masaüstü bilgisayarın 5+1 hoporler seti var HP dv6390 serisinin kulaklık çıkışına baglasam laptop'a zarar verirmi. yani ses giriş veya çıkışlarını yakarmı?

valla ben kullanıyom 5+1 leptobumda canavar gibi ama üstündekılerde bana yetıyo cunkı ses kalıtesı mukemmel bence...

Valla ben taktım bi yanık kokusu gelmedi henuz şükür.
    philips mms 460 modeli 5+1. gümbür gümbür valla. sadece kulaklık çıkışına değil, diğer 2 jaka da takıyorum. Şöyle söyleyeyim. 5+1 sistemimin 3 jakını da laptopa takıyorum. dıptıs dıptıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin07 -- 18 Temmuz 2007; 23:56:28 >

• quote:

quickplay in driverı eğer SWSETUP klasörü duruyorsa. dediğim gibi yedeklediyseniz orada QLB VE QPW klasörlerini kurun , eğer olmuyorsa

http://liveupdate.cyberlink.com/b/a/r?PRODUCTNAME=QuickPlay&PRODUCTVERSION=2.1_QuickPlay%20for%20Windows&VERSIONTYPE=Standard&BU=CLT&MAJORVER=2&MINORVER=1&CHANNEL=OEM&BUILDNO=0.2811_2143&LANGUAGE=Trk&VENDORNAME=625&SR=HQP060103-06&OSREGION=&DEVICE=&TYPE=&BBProductId=67&BBProdVerId=255&BBProdVerTypeId=982&BBnChannel=1&BBnLangId=20&BBnOSRegion=-1&PATTERNID=9946&BB_ID=4475&URL=http%3A%2F%2Fwww.cyberlink.com%2Fcinema%2Fhp%2Fquickplay%2F2_1%2Fhp%2Fenu%2Fqp23_dl.jsp

bu linki kullanın
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

ORJİNAL İNGİLİZCE VARDI.YENİ VİSTA BUSİNESS TÜRKÇE KURMUŞTUM.ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE WEBCAM VE WLAN ÇÖZDÜM.BİRAZ FAZLA OLDUM AMA ŞİMDİ DE QUİCK PLAY ÇALIŞMIYOR.BUNUNDA MI DRİVERİ VAR.VARSA NERDEN BULABİLİRİM.YA DA NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM QUİCK PALAYİ.
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Hocam bu vista için mi?
    Xp için olanı var mıdır? Daha doğrusu ben de quickplay tamamen iptal. Fdiskden sonra bişi kalmadı doğal olarak.
    Şimdi ya bi sürü mb download edecem ya da başka bi çözüm arayacam.
    Link varsa sevinirim. Bu quickplay zımbırtısını da kullanmak istiyom canım.
    Saygılar

• bu verdiğim linkte bulabilirsiniz , bi bakın isterseniz, olmazsa size onla ilgili cd yollayabilirim quickplay ile ilgili driverları iki tane zaten tek cd yollarım ama ancak hafta sonu yollayabilirim sanırım ( işinize yarayacağını umuyorum ama bilmiyorum )
  • bu verdiğim linkte bulabilirsiniz , bi bakın isterseniz, olmazsa size onla ilgili cd yollayabilirim quickplay ile ilgili driverları iki tane zaten tek cd yollarım ama ancak hafta sonu yollayabilirim sanırım ( işinize yarayacağını umuyorum ama bilmiyorum )

İki tane driver var rapide upload edeyim oradan indirirsin:)

quote:

Orjinalden alıntı: besiktasivas

quote:

I'M BAAACK !!!
    NAPOYŞUNUZ ???
    DÖNDÜM BEN TATİLDEN...
    TEKRAR SİZLERLEYİM...
    TEŞEKKÜR EDEN ARKADAŞLAR OLMUŞ, BENDE SİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER EDERİM...
    SİZLER İÇİN PAYLAŞIMLARDA BULUNMUŞTUM, YERİNE ULAŞMIŞ, NE GÜZEL...
    YİNE SORULAR SORULMUŞ, YAZMAYA ÇALIŞICAM, ŞİMDİ EVİME YERLEŞMEYE ÇALIŞICAM Bİ İKİ GÜN...

kardeş hoş geldin tekrar.Bende xp pro var recovery dvd yi nerodan aldım ama dvd ile başlamıyo bide bu makinalarda recovery tuşu yokmu yada recovery nin başka bir yolu ???( recoery için arkadaşlar F11 diyo ama basıyorum dııt dııt ötüyoo )

Öyle bi tuş yok
    Bak önce hemen bilgisayarın kendi programıyla bi recovery oluştuur
    sonra kalırsın öyleeeeceee... DEMEDİ DEME ...
    sonra takar 1.DVD'yi restart yaparsın, RECOVERY BAŞLAR....
    ben 2-3 kere yaptım recovery. nero'yu salla. önce orjinal..!
    budur.
    başka?

eyvallah da ben bilmiyodum cahillik işte bi yerden okumuştum nero ile al diye.ona güvendik nero ile aldık sonrada öylece kaldık senin dediğin gibi.neyse başka yolu yok gibi servis ten almaktan başka zaten onada para veremem xp proyla yola devam ...

• quote:

Orjinalden alıntı: metin07

quote:

Valla ben taktım bi yanık kokusu gelmedi henuz şükür.
    philips mms 460 modeli 5+1. gümbür gümbür valla. sadece kulaklık çıkışına değil, diğer 2 jaka da takıyorum. Şöyle söyleyeyim. 5+1 sistemimin 3 jakını da laptopa takıyorum. dıptıs dıptıs

metin yahu, mikrafon jackınla neden kolon taktın yaa, hayret bişeysin walla
    hahahahahaha
    devam pavilioncular, devam, yeni şeyler denemeye devam !!!
    çok güzel

• Mikrofon çıkışına takınca bişey olmadı mı

http://r a p i d s h a r e.com/files/43692641/QuickPlay.rar.html
    quote:

Orjinalden alıntı: metin07

quote:

quickplay in driverı eğer SWSETUP klasörü duruyorsa. dediğim gibi yedeklediyseniz orada QLB VE QPW klasörlerini kurun , eğer olmuyorsa

http://liveupdate.cyberlink.com/b/a/r?PRODUCTNAME=QuickPlay&PRODUCTVERSION=2.1_QuickPlay%20for%20Windows&VERSIONTYPE=Standard&BU=CLT&MAJORVER=2&MINORVER=1&CHANNEL=OEM&BUILDNO=0.2811_2143&LANGUAGE=Trk&VENDORNAME=625&SR=HQP060103-06&OSREGION=&DEVICE=&TYPE=&BBProductId=67&BBProdVerId=255&BBProdVerTypeId=982&BBnChannel=1&BBnLangId=20&BBnOSRegion=-1&PATTERNID=9946&BB_ID=4475&URL=http%3A%2F%2Fwww.cyberlink.com%2Fcinema%2Fhp%2Fquickplay%2F2_1%2Fhp%2Fenu%2Fqp23_dl.jsp

bu linki kullanın
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

ORJİNAL İNGİLİZCE VARDI.YENİ VİSTA BUSİNESS TÜRKÇE KURMUŞTUM.ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN SAYENİZDE WEBCAM VE WLAN ÇÖZDÜM.BİRAZ FAZLA OLDUM AMA ŞİMDİ DE QUİCK PLAY ÇALIŞMIYOR.BUNUNDA MI DRİVERİ VAR.VARSA NERDEN BULABİLİRİM.YA DA NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM QUİCK PALAYİ.
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Hocam bu vista için mi?
    Xp için olanı var mıdır? Daha doğrusu ben de quickplay tamamen iptal. Fdiskden sonra bişi kalmadı doğal olarak.
    Şimdi ya bi sürü mb download edecem ya da başka bi çözüm arayacam.
    Link varsa sevinirim. Bu quickplay zımbırtısını da kullanmak istiyom canım.
    Saygılar

• quote:

Merhabalar QuickPlay ile ilgii driverları aşağıdaki adresten indirebilirsiniz , driverları koydum;) tabi aradaki boslukları kaldırın link için :)

http://r a p i d s h a r e.com/files/43692641/QuickPlay.rar.html

kardeş çok saolasın yaaa şimdi tam oldu işte quick playda geldi eskisinden farkı olmadı ..
  • arkadaslarr ben 6390 ea aldım ..söyle bir sorun varki c sürücümde yer sürekli azalıyor .mum gibi eriyo şerefsizim..günde ortalama 2-3 gbyt yer gidiyo hiç bir sey yapmadan bu nasıl oluyo anlamadım.sanırsam temp dosyalarından ama onların boyutuda okadar büyük değil..el yardım lütfen

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ...!!!
  • bide söyle bir sorun daha var ilk aldığım bilgisayarda quickplay windows acılmadanda calısıyodu..onda sorun cıkınca bana 6390 ea verdiler bunda vista var ve quick play yada dvd tuslarına basınca önce vista acılıyo sonra quick play acılıyo..bu bir sorun mu yoksa normal bi vaka mı?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.