Arkadaşlar ,
Yaklaşık 3 yıl kadar önce internet üzerinden Office 2016 pro lisansı (ömür boyu) almıştım. Tüm süreci objektif şekilde paylaşmak istiyorum.
Mail üzerinden lisans kodumu gönderdiler ve kurulum sonrasında telefon üzerinden aktifleştirme yapabilmek için gerekli adımları sağladılar ve sorunsuz bir şekilde yazılımı kullanmaya başladım. Format atana kadar da hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Bilgisayarımı değiştirdim ve yeniden yazılımı yüklediğimde aynı lisans anahtarını kullandım ve aldığım firma irtibata geçtim durumu anlattım. Microsoft telefon ile aktifleştirme yapmam gerektiğini, işe yaramazsada tekrar lisans almam gerektiğini ilettiler. Microsoft ile iletişime geçtim ve böyle bir lisans olmadığı bilgisini aldım yani lisansım iptal olmuş oldu.
Bu bilgileri paylaşmak isteyişimin nedenleri;
- Bu şekilde satılan lisansların çoğu tek kullanımlıktır, format sonrası yeniden satın alma gerektirir. (Bu bilgi bu tarz alışveriş sitelerinin çoğunda belirtilmiyor.) Bunun bilincinde olun yada özellikle format sonrası da kullanılabilir olan ürünleri satan site yada ürünlere yönelin.
- Sitelerinde bulunan youmlar yalnızca olumlu ve ilk alım sonrası yapılan yorumlar olduğunu farkında olun. İlgili siteye "tek kullanımlık lisanstır" bilgisi için yorum yaptım, tabi ki yayınlamadılar :)
ek aydınlatma için gücü nerden alabilirim?
BRC kiti komple söktürmek istiyorum
|
LPG sonrası ateşleme sistemini değiştircem yardım.
|
ROVER 25 için en uygun LPG sistemi.
|
3.gün hararet sorunu
|
|
cddeki resimleri kopyalayabiliyorum ama goruntuleyemiyorum?
|
|
Ekran Kartı karşılştırma Soruları [Uzmanlara]
|
Meslek: Makine Mühendisi
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.007
İkinci El Bölümü Mesajları: 341
Konularının görüntülenme sayısı: 38.856 (Bu ay: 459)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware