Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bu link olduğundan da emin değilim kafam karıştı açıkcası
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=18532
    nasıl kuruldugunu 182-183 uncu sayfalarda arkadasımız anlatmıs hemen kurunnn....
  • benimki 8400gs 256 ve sorunsuz calisiyor...
    karar senn sen bilirsin
  • kardes bende kafama gore ekran kartı uretmiyorumya modeli yazio zaten imzamda bi gir arastır google den 256 benimki...
    quote:

Orjinalden alıntı: M#8364;LİH--89

yalnız kardeş 8400 gs ler 256 değil 128 tabanlı bende ki hp pavilion kutunun üstünde yazıyo 128 olduğu
  • eyw kardes dogru soluyosun dalgındım galiba :D

ne yapmalıyım yardım edin...
  • arkadaşlar dv6650 et sahıbıyım bende ozellıklerını yazmama gerek yok az cok bılıyosunuz sadece 2gb olan ram i ben 4 gb a yukselttım ama vista hala kasıyor sızde vısta sorunu yasıyormusunuz? tum drıverlar yuklu tum guncellemeler war servıce pack 1 ide kurdum hatta sp1 ıle daha da sorunlu oluyor.. xp yı kuruyorum bazen ama oda kamera sorunu yaratıyor ara ara..

Orjinalden alıntı: TamEr52

Arkadaşlar dv 6810et kullanıcısıyım. bilgisayarı ilk aldığımda sabit diski bölmek istedim bişiler yaptım ama sabit disk şuan hp recovery dahil 100 gb görünüyor yani 60 gb havada kaldı ne yaptım ben yav bi fikri olan var mı

hardiski bölümüşsün büyük ihtimal ama sürücü olarak eklememişsin. bu nedenlewindows görmez. Denetim Masası yönetimsel araçlardan bilgisayar yönetimi depolamaya gel orda hardiskin tamamını görürüsün. O sildiğin 60 gb'ı ordan yeni bölüm olarak kaydettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 15 Ağustos 2008; 2:35:35 >

Orjinalden alıntı: baris347

hp pavilion bios guncellemesi ve sonuc windows acilmiyor :(

bios update ettikten sonra kapandi sonra power a bastim acilsin diye bios ekrani geldi windows norml acilsin dedim 15 dakika windows acmak icin ugresiyor sonra kapatiyor kendini restart atiyor ne restore yapbiliyorum ne recovery yapbiliyorum ,dvd 'den recovery bile baslarken bile hata veriyor start up fix bile hata veriyor anliyacaginiz bios ta takilip kaldim eger windows 'a kendimi bi kez atabilsem hemen biosu eski surume gecirecem ama hicbirsekilde windowsa gecemiyom SAFE MODE bile 10 dk sonra restart attiriyor kendine tekrar biosa geliyorum cildiracam ,bu durumda ne yapmam gerek tesekkurler yardimlar icin simdiden

anladığım vista donanım değişkliği zannetmiş olayı. Yapabileceğin başka bir işltim sistemi kurup tekrar eski biosa dönmek. İşletim sistemin değiştirmeden önce dvdlerinin çalıştığından emin ol.

Enkısa yol bence şu: Pardusun çalıştırabilir versiyonu var. cden çalışıyor. yüklemene gerek yok. Onu interntten indir ve çalıtır. Dha sonra biosu tekrar yükle. En fazla 5dk alır pardusu çalışması...
    Tabi bu dediğim eğer hp, linux içinde bios programı yayınladıysa olur.

• Böyle üç mesaj üstüste oluyor ama Şunuda söylemedn edemicem..

Bütün Hp pavilion serisi için başlık açılması ne kadar mantıklı? Arada kalan bir sürü cevaplanmamış soru var. Cevaplanmış olanlar bile araki bulasın.

Bunun yerine en azından hp dv9000 dv6000 serisi diye ayırsaydınız. herseri çin ayrı başlık acsaydınız..
    dv9000 kullnanalar buraya
    dv6000 kullananlar buraya.
    .....
    .....
    .....

Hepsi bir arada güzel bişiy ama burda olmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdurrahimk -- 15 Ağustos 2008; 2:33:46 >
  • slm herkese 1 hafta önce tekno sa dan dv6950 satın aldım makinanın herşeyi iyi hoşda bu 8400m gs ekran kartı canımı sıktı ekran kartı konusunda biraz birikimim war ama buda masaüstü bilgisyarlar için geçerli acaba bu kartı kullananlar bana kartın verimi ve performansı hakkında bilgi verebilirmi

Orjinalden alıntı: okanreis

slm herkese 1 hafta önce tekno sa dan dv6950 satın aldım makinanın herşeyi iyi hoşda bu 8400m gs ekran kartı canımı sıktı ekran kartı konusunda biraz birikimim war ama buda masaüstü bilgisyarlar için geçerli acaba bu kartı kullananlar bana kartın verimi ve performansı hakkında bilgi verebilirmi

HP Pavilion notebookların dizaynları çok güzel ve performasnları gerçekten yüksektir.
    Birde aşağıdakileir okuyun....
    Arkadaşlar HP Pavilion DV serileri notebook almayın. Alırsanız çoğunuzun bu forum açılalıdan beri buraya yazılan sorunlarla karşılaşıp teknik servise gideceğiniz kesindir.

Teknik servise gidenlerin artık dönüşü yok.
    eğer teknik servise 1 defa giderseniz ürünü kısa sürede teslim almaya çalışın. teslim aldıktan sonra aynı sorunun en kısa sürede oluşmasını bekleyin ve tekrar servis.... 1 yıl içinde aynı parça 3 kez değişrise ürünü iade edip yeenisiyle değişim ya da FATURA TUTARINI talep edebilirsiniz.

Not eğer üürünü teknik servise kendiniz yollamazsanız mutlaka data dilme onayı verdiğinizi belirtiniz ki servis süresi uzamasın. ( bu durumda ya bilgileri yedekleyecksini ya da unutacaksınız)

Yukardakileri 1.5 yıllık pavillion DV6000 serisi bir notebook kullanarak 3 defa anakart değiştirerek yaşadım. ayrıca her sevise gidişimde ya birileri dv serisi notebokk getiiiriyor ya da teslim alıyordu.

Bu forma giren arkadaşlar muhtemelern pavillion aldıklarından eğer yolları teknik servise düşerse yukardaki tavsiyelerimi göz önüne alsınlar.

• merhaba

6172ea marka hp ye format attım
    sadece USB bus driverini bulamadım, aygıt yönetisicinde soru işaretli olarak duruyor ama usb ler çalışıyor

bu arada quickplay tuşlarına basınca ses geliyor ama winamp yada media playerden ses gelmiyor, oysa aygıt yöneticisinde yüklü görünüyor

ama denetim masasından ses özelliklerine bakınca yüklü görünmüyor
    gece gece başımıza iş açtık, attık fırmatı, bitti sayılır

şimdide yardımlarınız için tesekkurler
  • hocam bende dv6950 war artık iyice moralim bozuldu ekran kartı zaten yerlerde ama asıl konu ben bunu alalı daha 1 hafta oldu tekno SA ya iade edebilirmiyim yada deiştirebilirmiyim

Orjinalden alıntı: welly

merhaba

6172ea marka hp ye format attım
    sadece USB bus driverini bulamadım, aygıt yönetisicinde soru işaretli olarak duruyor ama usb ler çalışıyor

bu arada quickplay tuşlarına basınca ses geliyor ama winamp yada media playerden ses gelmiyor, oysa aygıt yöneticisinde yüklü görünüyor

ama denetim masasından ses özelliklerine bakınca yüklü görünmüyor
    gece gece başımıza iş açtık, attık fırmatı, bitti sayılır

şimdide yardımlarınız için tesekkurler

hpnin sitesinden UAA Bus driver diye arat çıkar. Zaten bunu yüklemezsen ses kartıda çalışmaz.

• ısınma sorunu hakkında şikayetçi olanlara bi önerim var.

daha doğrusu makinanın ısınması yere çok yapışık olmasından kaynaklanıyor. birde havalandırma delikleri yere doğru üfleyince bulunduğu ortamda ısınınca sürekli fan çalışması ve düşülemeyen sıcaklık olşuyor.

bence olay tamamen tasarım hatası. fanın olduğu yere bi kalem gibi bişi koyup makinanın fanını hafif yerden kaldırdığınızda ısınma sorunu çözülüyor. heleki makinayı diz üstünde kullanırken fanı kapatmıyorsanız hiç bir ısınma olmuyor.

bu nasıl giderilir bence bunun bios güncellemeyle filan çözüleceği yok. benim makina dv9730et içine et mişler gerçekten güzelim makinanın :)

HP Pavilion DV2580et 'in Rocevery DVD'lerini gönderebilirim.

benim laptop çalındı artık bi işime yaramaz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.