Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.547
Cevap
23
Favori
1.081.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar Pavilion dv6148eu sahibiyim. Bluetooth ile ilgili yardım almak istiyorum. Laptop bluetooth ile cep telefonlarına gönderim yapabiliyorum. Fakat cepten laptopa gönderim yapamaıyorum. Bu sorunu bileniniz varmı acaba?

Şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ısınma sorunu hakkında şikayetçi olanlara bi önerim var.

daha doğrusu makinanın ısınması yere çok yapışık olmasından kaynaklanıyor. birde havalandırma delikleri yere doğru üfleyince bulunduğu ortamda ısınınca sürekli fan çalışması ve düşülemeyen sıcaklık olşuyor.

bence olay tamamen tasarım hatası. fanın olduğu yere bi kalem gibi bişi koyup makinanın fanını hafif yerden kaldırdığınızda ısınma sorunu çözülüyor. heleki makinayı diz üstünde kullanırken fanı kapatmıyorsanız hiç bir ısınma olmuyor.

bu nasıl giderilir bence bunun bios güncellemeyle filan çözüleceği yok. benim makina dv9730et içine et mişler gerçekten güzelim makinanın :)

onerdiginiz cozum bir nebze ise yaracaktir belki ama ben gene de sorunu cozecegine inanmiyorum cunku ben laptopumu (dv6000 6375ea)ozel fanli sehpada kullandigim halde isinma sorunu cok bariz duzeyde.eger sehpayi kullanmasam eminim cihaz yanip gidecek hele ki bu sicak havada. katildigim nokta evet HP nin bariz hatasi var ama dizayn ama bios her ne ise sorun bence bu cihazlarin tamamini toplayip paramizi iade etmeli belki de bu anlamda hukuki girisim baslatmamiz gerekli.ayipli malşi satip sonra bir takim bios guncellemeleriyle sorumluluktan kurtulma pesindeler baska bir aciklamasi olamaz.bir daha HP den bir urun almak mi tovbe!!!!!

• "bir sorum olacak arkadaşlar hp pavilion dv6000 serıes dv6700 aldım msn de görüntülü görüşme yapmaya çalışıyorum olmuyor msn dışında açıyorum kamerayı çalışıyor msn de çalışmıyor hp sitesine baktım 1-2 şey söylüyor uyguladım aynen gene olmadı ne yapabilirim teşekkürler"
    diye bir hafta önce yazmıştım kimse duymamış beni
    yokmu birşey söyleyecek olan
  • servisteki cihazım için onarımınız tamamlandı gelin alın dediler... ertesi gün hazırlandım geçici cihazdaki yedekleri alırken tekrar aradılar ve para iadesi yada yeni ürün talebim olmadığını sordular şaştım kaldım çaktırmadan böyle bir seçeneğim varsa tabikide isteyeceğimi söyledim neye istinaden verdiklerini sorduğumdada 30 iş gününden dolayı dediler.. servisten almadan ikincikez yeni kayıt açtırmıştım ikisinin toplamı 30 iş günü geçti ama adamlar ayıkmadan para iadesi istedim verdikleri cihazı 1800ytl den daha ucuza buldum geri kalan parada bana kalacakken HP nin yeni modellerini gördüm ve 2000 ytl ona bayılcam Hp Pavilion DV5-1040ET (FM532EA) çok güzel bir cihaz vatandada kampanya var bugün ayırtırdım ne kadar sorun çıkarsada HP den vazgeçemiyorum servisi o kadar uğraştırsada bir şekilde bir çözüme ulaştırıyolarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: freebirdseye

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

ısınma sorunu hakkında şikayetçi olanlara bi önerim var.

daha doğrusu makinanın ısınması yere çok yapışık olmasından kaynaklanıyor. birde havalandırma delikleri yere doğru üfleyince bulunduğu ortamda ısınınca sürekli fan çalışması ve düşülemeyen sıcaklık olşuyor.

bence olay tamamen tasarım hatası. fanın olduğu yere bi kalem gibi bişi koyup makinanın fanını hafif yerden kaldırdığınızda ısınma sorunu çözülüyor. heleki makinayı diz üstünde kullanırken fanı kapatmıyorsanız hiç bir ısınma olmuyor.

bu nasıl giderilir bence bunun bios güncellemeyle filan çözüleceği yok. benim makina dv9730et içine et mişler gerçekten güzelim makinanın :)

onerdiginiz cozum bir nebze ise yaracaktir belki ama ben gene de sorunu cozecegine inanmiyorum cunku ben laptopumu (dv6000 6375ea)ozel fanli sehpada kullandigim halde isinma sorunu cok bariz duzeyde.eger sehpayi kullanmasam eminim cihaz yanip gidecek hele ki bu sicak havada. katildigim nokta evet HP nin bariz hatasi var ama dizayn ama bios her ne ise sorun bence bu cihazlarin tamamini toplayip paramizi iade etmeli belki de bu anlamda hukuki girisim baslatmamiz gerekli.ayipli malşi satip sonra bir takim bios guncellemeleriyle sorumluluktan kurtulma pesindeler baska bir aciklamasi olamaz.bir daha HP den bir urun almak mi tovbe!!!!!

2730 et kullanıyorum.. hepsiburdadan akasa fanlı tepsi aldım.. ısınma problemi kalmadı.. gerci zaten oyle aman aman bi ısınma soz konusu diildi ama tavsiye ederim..

• bilemiyorum ısınma sorunu bende bu şekilde sorun olmaktan çıkıyor. ama bariz hata var açıkçası ben iade etme seçeneğim varkende kullanmadım. ben çok memnunum 1300 e aldığım makina bence fiyat performans olarak çok iyi. belki daha iyi seçenekler vardır ama bence bu güzel.
  • bakıyorum son zamanlarda eski arkadaşlardan yazan yok :) çağdaş falan vardı nereye gitti bilmiyorum :((, özledim ya eski arkadaşları, ben de uzun zamandır konuya yazmıyorum , herkese iyi geceler, bu arada benim laptop son zamanlarda çok ısınmaya başladı , hp dv6097 ilk aldım ilk çıktğıında 2 yıllık şimdi ama aşırı ısınıyor bu aylarda oldukça sıcak :((

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

bakıyorum son zamanlarda eski arkadaşlardan yazan yok :) çağdaş falan vardı nereye gitti bilmiyorum :((, özledim ya eski arkadaşları, ben de uzun zamandır konuya yazmıyorum , herkese iyi geceler, bu arada benim laptop son zamanlarda çok ısınmaya başladı , hp dv6097 ilk aldım ilk çıktğıında 2 yıllık şimdi ama aşırı ısınıyor bu aylarda oldukça sıcak :((

Senin özlediğin adamların hepsi HP'sini iade etti...

Yeni seriler maşşallah baya sağlam HP çekidüzen vermiş baya

dv6172ea model bilgisayarıma dün hp nin update sitesinden f29 bios u yükledim.İşlemci sıcaklığım 50 C lerde geziniyor.F16 bios varken 38 C lerdeydi.Oyun da oynadığım yok bilgisayarıda havada kullanıyorum ama yanıyor. Bu sorun bios updateten sonra oldu biliyorum bios u update etmek isteyen arkadaşlara duyurulur.Ama esas sorun hdd.58 C den aşağı düşmüyo ve bilg. altına elimi değdiremiyorum sürekli böyle hdd de problem olabilir mi? sizde hdd sıcaklıkları nasıl?Vista kullanıyorum acaba işletim sistemi nin sıcaklığa etkisi olabilir mi ?Kolay gelsin...
  • Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi Hp Laptopların orjinalinde harddiskleri c ve d (recovery) olmak üzere iki bölüm olarak geliyor.Bende bunun kullanışsızlığından bir arkadaşıma bahsettim.Oda ubuntu işletim sistemi ile harddiski kolayca iki bölebileceğini söyledi.Bende onun sözüne güvenerek yapalım dedim.Maalesef işlem sonucunda benim c ve d deki tüm bilgilerim (windovs ve recovery'de dahil olmak üzere) tamamen silindi.ve tek bir harddisk bölümü oluştu.
    Recovery cd'leri yanımda olmadığından tekrar yükleme yapamadım ama bu pozisyona gelmişken harddiski ikiye bölüp c'ye xp pro kurduk.Tabi elimde driver cd'leri falan olmadığından hp.com dan uygun driverları indirdim.Fakat bu driverlarda işe yaramadı.
    Şimdi ne ekran kartı, ne ses ne kamera dogru dürüst wireless dışında çalışan bir şey yok.
    Tekrar bilgisayarımı eski haline nasıl getiririm lütfen yardım edin.

Yeni Bir sorunla dönüyorum dv6810et kullanıcısıyım. Bilgisayarımda mavi ekran gelip bir şey %100 olduktan sonra bilgisayar kendini resetliyordu ileyleyen zamanlarda bilgisayar her açıldığında yapmaya başladı bende yedekten geri yükledim. Bir sorun çıkmaz daha dediler 10 gün geçti şimdi ara sıra aynı sorunu vermeye başladı ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64
    • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB,
    Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
    Harddisk 160 GB
    DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    RAM 3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Ekran boyutu 15.4” WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği.
  • dv6296'dan kurtuldum recovery dvd ye ihtiyacı olan varmı gerçi başka seri nolu cihazda çalışmadığını söyleyenler var ama hiç denemedim
  • dv6810et kullanıcısıyım. Bilgisayarımda mavi ekran gelip bir şey %100 olduktan sonra bilgisayar kendini resetliyordu ileyleyen zamanlarda bilgisayar her açıldığında yapmaya başladı bende yedekten geri yükledim. Bir sorun çıkmaz daha dediler 10 gün geçti şimdi ara sıra aynı sorunu vermeye başladı ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64
    • , Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB,
    Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
    Harddisk 160 GB
    DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    RAM 3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Ekran boyutu 15.4” WXGA Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 Video adaptörü NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video RAM 256 MB atanan olmak üzere en çok 1535 MB toplam grafik belleği.
  • HP Pavilion DV6950ET - FN536EA Notebook xp driver lerına ıhtıyacım war nerden bulabılırm hp nın sıtesınde wıstanınkı war ama xpnın yok yardımcı olun lütfen

dv6146ea notebook uma 2 adet Kingston 2GB 667 Mhz Notebook ram i takabilir miyim ? Notebook herhangi bir sorun çıkarır mı ne tavsiye edersiniz ? Kendim takacağım ramleri servise gerek duymuyorum
  • arkadaslar ısınma sorunu içinse size nacizane bi önerim ben yaptım cok faydasını gördüm laptopun arkasına sigara paketi koyun veya herangi bi cisim arkadaki fan ve pc nin altındaki yuvalar cok rahat hava giriş cıkısı yapabildikelrinden ve hava sirkülasyonu daha iyi olduundan ısınma problemim ortadan kalktı belkide bundan önce boşuna 2 tane anakart yakmısımdır=)

Orjinalden alıntı: nboy

selam arkadaşlar

dv6146ea notebook uma 2 adet Kingston 2GB 667 Mhz Notebook ram i takabilir miyim ? Notebook herhangi bir sorun çıkarır mı ne tavsiye edersiniz ? Kendim takacağım ramleri servise gerek duymuyorum

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    ürün açıklamalarında maksimum 2 gb rami desteklemektedir diyo.. bu tek parça olarak mı maksimum 2 gb yoksa toplam olarak mı ? yani 2x2gb ram takabilir miyim ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.