Şimdi Ara

HP PAVILLION 'DA SORUN YAŞAYANLARRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP PAVILLION ALIP SORUN YAŞAYANLARIN SORUNLARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ HP PAV. 5198EA'YI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM NE OLUR CEVAPLAYIN:)

• 2 aylik phavilion kullanicisiyim.bundan oncede hp nx 7010 u 1.5 seneden fazla kullandim.
    hiçbir sorun ile karşilaşmadim.
    forumda bir arkadaşin phavilion unun on hoparlor kısmı pas tutmus.gorduum tek sorun o idi.
    talihsiz bir durum ancak bu bir istisna olarak gecer kanatimca.
    hp yi guven ile alabilirsiniz.
    hp,toshiba,sony,asus,dell vb.. gibi markalar genelde sorun yaşatmayan kaliteli urunler sunarlar
  • GERÇEKTEN MEMNUN OLANLAR DA OLMAYANLARDA YAZSIN SONRA ALIP BİR SÜPRİZLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM :)
  • hp pavilion dv5196 kullanıyorum.laptopumun özellikleri imzamda var..cihazı 2 aydır kullanıyorum.taş gibi..hiçbir sorun yok..cihazda şu anda quake4, fear , ve most wanted gibi oyunlar kurulu.bu oyunları hiç kasmadan full detaya yakın oynuyorum....sanırım senin alacağın model 2 gb ram var..hp'lerin tasarımları çok iyi.ilk önce göze hitap ediyor
  • HP Pavillion 5176 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şahsen.
  • benim eski laptopum nx9105 hp 3.5 sene oldu taş gibi hp,sony,toshiba,dell kalitesi tartışılmaz
  • imzamdaki notebook u kullanıyorum. 2 ay önce ilk aldığım makinada oyun oynarken bir süre sonra noktadan büyük, siyah dikdörtgen şekiller oluşmaya başladı, değiştirdim. sonraki 2 notebookumun altında kasada yamukluk vardı, bastırınca yerine yapışıyor, çekince yerinden esniyordu. onları da değiştirdim şimdikinden memnunum bi problem yok zaten modeli ve markayı de çok istediğimden hep gittim aynısını aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de notebook almayı düşünüyorum, detaylı ve uzun araştırmalarım sonucu HP de karar kıldım, param fazla olsa Sony alacaktım ama olmadı, çok kalite marka ve modeller var ama Türkiye'de bu sektörde en kaliteli servis ağı HP de olduğu için ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, HP den şaşmam
  • 2.5 aydır kullanıyyorum imzamdaki pc yi daha bi sorunn gomedim insallah bi sorunuda olmas
  • arkadaşım ben pavillion 5176 kullnıyorum bir aydır..hiç bir problemim yok..1299+kdv almıştım..sonynin fe11m modeli var şu an piyasada..5176 ile özellikleri aynı..hatta kamera da var..ve duo..5176 da amd turion var..
    sony düşünüyorsan fe11m al bence..tercih senin ..yalnız acele et her yerde yok satıyor..

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=6781&categoryId=5&ref=004.2

quote:

Orjinalden alıntı: Marjinal01

Ben de notebook almayı düşünüyorum, detaylı ve uzun araştırmalarım sonucu HP de karar kıldım, param fazla olsa Sony alacaktım ama olmadı, çok kalite marka ve modeller var ama Türkiye'de bu sektörde en kaliteli servis ağı HP de olduğu için ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, HP den şaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martart -- 29 Ağustos 2006; 20:40:16 >

• bende yaklasik iki aydir senin almayi dusundugun dv5198 i kullaniyorum. simdiye kadar herhangi bir sorun cikarmadi bana. Performans acisindan oldukca memnunum ve isi seviyeleri oldukca tatminkar. bundan once Hp nc6120 kullanip sonrasinda bir sure asus a6vm ve msi s262 gibi modelleri denemistim ama hicbiri hp tadini veremiyor. Kesinlikle tavsiye ederim pavilion dv5198 i.
  • Bende hp pavilion dv4266ea kullanıyorum.
    Oyunlarda ısınmadan dolayı pc kendini kapatıyodu ve hoparlör kısmı pas tutmuştu. Ben bu ikisi için servise verdim. Daha sonra servisin bana dediği anakart bozukmuş, hdd de bad sector oluşmuş, touchpad aşınmı vs... Bu parçaların siparişi verilmiş garantiden değiştirilecekmiş. Bi kaç arkadaşta daha bu sorunları gördüm. Yani iyisine denk gelirsen iyi ama kötüsüne denk gelirsende böyle başın ağrıyo. Hp servisinden şu ana kadar çok memnunum ama. Şikayetim dışındaki parçalarında arızasını tesbit edip yenisini sipariş etmişler. Onları es geçip sadece ısınma problemi ve pas konusunu çözüp notebook unuz hazırda diyebilirlerdi.
    Saygılar,
  • Yaklaşık 10 gündür HP Pavilion dv5198ea kullanıyorum. Bu benim ilk dizüstü bilgisayarım, o yüzden kıyaslama yapamayacağım. Tasarım zaten mükemmel, ekran kalitesi sony ayarında. 2 GB ram ne yapsan yetiyor, sınırlarını test edebilmem mümkün gözükmüyor.
    Ben 1999 $ + KDV'ye almıştım, einim 10 günde fiyatı düşmüştür ama bugün olsa yine bu modeli alırım.

Bu arada, eğer bu modeli alırsan yüklü programların tam listesini (versiyonlarıyla birlikte) verebilir misin? Ben formatlayıp XP Pro kurdum, şimdi nelerim eksik, neleri bulabilirim tam bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.