Şimdi Ara

HP Pavilion F1F09EA Notebook GT740 Ekran Kartlı 1240 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2GB paylaşımsız GT740 ekran kartı var

fiyat olarak gayet iyi model hp lerde artık ısınma sorunuda yok bence fiyat performans ürünü

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-15-n012st-f1f09ea-notebook-urun10925.html

HP Pavilion F1F09EA Notebook GT740 Ekran Kartlı 1240 TL

• dün kliksa da 1499'a satılan ürün değilmi bu?

EDIT : Aynı değilmiş. 15-N004ST modeli imiş kliksa'da ki.

Bunun Kasa falan aynı sanırım ama ram düşük hdd düşük freedos gibi eksikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 7 Mart 2014; 12:13:57 >
  • Tek çekimdeki fiyatı 1,298.24 TL

K.kartı ile taksitle alındığında 150-200 lira arası bi avantajı oluyor. Fiyatı sıcak sayılmasa bile içinizi ısıtacak cinsten. Alıp almama konusunda kararsız kaldım..
  • taksitte iş bozuyor..
  • pisdepodan satın almadan önce muhakkak arayın, sorun. ellerinde var mı diye.

reklam amaçlı yapıyorlar genelde. sonra kredi kartına iade ile uğraş, dur.
  • HP olması üründe sıcaklık bırakmıyor. Yoksa özellikler çok iyi.
  • Notebook takibindeyim şöyle güzel bir fırsat düşünemedim dün kliksa fırsatını da kaçırdık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kliksadan sonra hic yanasmam ha olsa 1000-1100 eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    siz hp ile ilgili nasıl bi sorun yaşadınız ? bu bilgisayarı alabilirim nasıl bi sorunla karşılaşma ihtimalim var ?
  • İşlemci iyi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen bilmeyen sallamis yine
    Ram 4 gb
    + freedos
    + taksit yok

Dun ki urun axess 150 puan + 1500 tl idi
    4 gb ram + win fiyatini hesaplayin.
    + 500 gb fazlasi var + taksit var dunki kliksaya gore cop+ cop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 7 Mart 2014; 15:09:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırsat bence yeni Pavilion serilerinde ısınma sorunu da yok. Notebook ihtiyacı olanlar değerlendirsin.
  • Ben şu an kullanıyorum dizlerim yanmasın diye mermerle kullanıyorum. Kesinlikle dizüstü dizinüstünde kullanılmaz. Kış aylarında odayı ılıtıyor. Kasanın kenarındaki krom kaplamalar 3 ay sonra kalktı 1 sene sonra kromlar komple kalktı. Ama daş gibi PC 3. senesinde oğlan üstüne atladı ortadan ikiye ayrıldı bantladım hala kullanıyorum. Pil bitince garanti yenisini veriyor şarj kablosunuda veriyor. Servise gitmenize gerek yok mail atınca gönderiyorlar.

Bendeki model HP Pavilion dv6 serisi

Kasası az kaliteli olsa bir de ısınmasa yine HP alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 7 Mart 2014; 17:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

siz hp ile ilgili nasıl bi sorun yaşadınız ? bu bilgisayarı alabilirim nasıl bi sorunla karşılaşma ihtimalim var ?

İmzama bakın lütfen.
  • İ5 ve GT 740. Benzer özelliklere sahip casperlerden bile ucuz. Gerçekten bu modelde bir sikinti mi var yoksa sicak firsatin babasi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.