Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
302.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satın aldığınız yerden faturanın bir kopyasını isteyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

Satın aldığınız yerden faturanın bir kopyasını isteyebilirsiniz.

Onuda denedim hepsiburada siparişlerime girdim eski tarihli 2011 temmuzda ve2011 eylülde aldığım ıvırzıvır şeyler görünüyor 2011 ağustosta aldığım hp6020st görünmüyor sanki hb. Durumu anlamış geçmiş siparişlerimden kaldırmış ürünü çok acayip değilmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tamburada

quote:

Orijinalden alıntı: gamingmaster

hp'nin dv6'sı bendede var. şu çift ekran kartlı olan...
    ya arkadaş ekran kartının güncellemesi yıllardır çıkmadı.
    var mı böyle bişey. normalde on kere güncellemesi lazım. ATİ HD 5650 benimki. bakıyorum bir sürü güncellemesi çıkmış
    HP beyefendinin dizüstü çift ekran kartlı ya, kalkıpta bir kez uyarlamamış kendine.
    indir kur derseniz, olmuyor.
    illa hp kendi driverını istiyor. milattan önceki sürümü yani
    var mı bir çözüm bilen?

Buradan güncel sürücüleri yükleyebilirsiniz.

http://leshcatlabs.net/category/unifl/

6770m için buradan güncelleştirme yaptım ekran parlaklığı gitti geri de düzeltemiyorum, internette yazan fix yöntemlerini de denedim işlemedi kaldım öyle :/

sürücüyü kaldırmaktan başka seçeneğim kalmadı sanırım

• Daha önceki sayfalarda yazmıştim. Aynı sitede parlaklık düzenleme programı var. Onu açıp AMD için F940 girince düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zebani

Daha önceki sayfalarda yazmıştim. Aynı sitede parlaklık düzenleme programı var. Onu açıp AMD için F940 girince düzeliyor.

Fix programinin error verdigini yazmistim hocam, kayit defterindeki degerleri degistirmeme ragmen

Sürücüyü kaldir dedim ilerleme bari yariya kadar geldiginde bilgisayar kapandi mavi ekran verdi saka gibi Sonra yarim saatte zor acildi simdilik bisey yok gibi bakalim

Orijinalden alıntı: akirici

Fan sorununu kendiniz çözmüşsünüz tebrikler. Şunu merak ettim, sizin fan arada çalışıp duruyormuydu yoksa bilgisayar açık olduğu sürede hiç mi çalışmıyordu. Ben bazen "90b" hatası alıyorum pc kapanıyor enter a basmazsam, bazen ise çalışıyor görünüyor arada sesi çıkıyor sonra duruyordu. Sadece fanın değişmesi çözüm olur mu meraktayım.

Teşekkür ederim arkadaşım cevapta geciktiğim için kusura bakma fırsat olmuyor.Fan değiştirme çözüm olabilir yanlış hatırlamıyorsam benim fan arızası sırasında bilgisayar açılışındada ona benzer bir ileti çıkıyor ve fan çalışmıyor yazıyordu.Benim fanda çalışmıyordu bilgisayarı söküp topladıktan sonra bir müddet çalıştı yine durdu.Bundan sonra zaten ben tekrar söktüm elektrik çıkışına baktım orada bir sorun olmadığını görünce fanda arıza olduğuna kanaat getirdim zaten fanada elektrik vermiştim oda çalışmamıştı.Bu şekilde çözüldü inşallah.Söylediğim gibi sizde fana elektrik verip çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir ve anakart çıkışınada bakabilirsiniz.

• Selam arkadaşlar yakın zamanda başıma gelen bir problemden bahsetmek istiyorum.

Bilgisayarım hiçbirşey yokken bir anda fanı ötmeye başladı ne olduğunu anlamadım, kapattım altına baktım bişi yok çalıştırdım düzeldi. Bir vakit sonra bu tekrar etti, birkaç kez daha yaşandı. çok sık olmadığı için toz falan kaçmıştır dedim ancak aradan birkaç hafta geçmedi ki bilgisayar fanı sustu. üflemiyor, açılışta uyarı veriyor fan ile ilgili. Ben kısmi işlerimi halletmek için gerektiğinde ikincil ekran kartı ile açıyorum ancak bilgisayarın bu sorunu nedir çözemedim.
    Diğer sorun bilgisayarın hard diski ile alakalı. bilgisayar kendi kendine restart attıktan sonra windows göçmeleri yaşıyor şaşırtıcı biçimde. Bende kendim format attım ancak sanırım hard diskte sorun var tekrar etti bu problem.

Bilgisayarın hard diskinde ve fanında problem olduğunu düşünüyorum. bununla birlikte ekran kartımda da problem olabilir gibime geliyor.
    Bilgisayarı garantiye vereceğim tabii ki, ağustos faturalı olmasına rağmen ben seri numaradan baktığımda mayıs olduğu söylendi. şimdi bu işi halletmekle meşgulüm ancak ne yapacağımı da tam bilmiyorum
    olur ya hani garanti kapsamı içerisinde değildir, sizce ne yapmalıyım nereye göndermeliyim ? Kocaeli gebzedeyim şu anda. çalışıyorum istanbul tarafına geçişim zor ancak kesinlikle çözüm diyebileceğiniz bir yer mevcut ise anadolu yakasında giderim.

• Şu numarayı arayarak; 4440307; garanti sürenizin sistemde yanlış gözüktüğünü söyleyin. Sizden şu mail adresine; tuketici.hizmetleri@hpdestek.com; ürünün fatura ve garanti belgesini göndermenizi isteyecekler. Okunaklı bir şekilde fotoğrafını çekip gönderdikten 1 saat sonra aynı telefon numarasını arayarak 1 saat önce mail attığınızı söylediğinizde gerekli düzenlemeyi yapacaklardır.
  • Arkadaslar hangi catalyst sürümünü kullanıyorsunuz ? Ben suan 13.4 sürümünü 12.8 sürümünü 13.8 beta surumunu kurmayı denıyorum kuramıyorum yüklendi gözüküyor fakat yüklenmiyor hiç biri.Bana düzgün stabil calısıcak bir driver lazım yardımlarınzı bekliyorum

Orijinalden alıntı: Fromthesky

Arkadaslar hangi catalyst sürümünü kullanıyorsunuz ? Ben suan 13.4 sürümünü 12.8 sürümünü 13.8 beta surumunu kurmayı denıyorum kuramıyorum yüklendi gözüküyor fakat yüklenmiyor hiç biri.Bana düzgün stabil calısıcak bir driver lazım yardımlarınzı bekliyorum

Geçen ay Beta olan sürümüne yükseltme girişimim oldu, zannediyorsam 13.8 idi, laptop kendinden geçti resmen hemen geri yükleme yapıp eski sürüme döndüm. Belki ben bir yerde hata yaptım bilemiyorum ama denediğimde böyle bir sonuç aldım.
  • Leshcatlabs.net buradaki sürücü benimkine oldu güncelledim. Betasını yüklemeyin tavsiye etmem

• hangi sürümden bahsediyorsunuz hocam? Ben 13.4 sürümünü yükledım diğerleri beta diye fakat bunda da grafik kartı değişiminde problem var gibi gözüküyor sürekli uygulama kullandığı için geçirmiyor intel işlemciye.

muhtemelen tamir veya işte gerekli işlemler o tarihin sonrasına da sarkacaktır. Sizce garanti süresi doldu diyeyapılan tamirin yarım kalması gibi bir şey olabilir mi ?
  • Fan ilginç bi şekilde çalışmayı durdurdu. Oyundaydım, aniden durdu sonra laptopu kapatım bekledim biraz. Tekrar açtım fan çalışıyordu ama tekrar oyuna girince bir süre sonra yine durdu fan. Fan ömrünü mü tamamladı acaba bu sorunla karşılaşan var mı?
  • 6 Ağustos günü telefonla arıza kaydı açtırdım, bugün anakart, harddisk, ram ve klavyenin etrafını saran paneli değiştirip, fanları da temizleyerek göndermişler. Ancak ekran kartları arasında değişiklik yapamıyorum. Neden olabilir; bir fikri olan var mı?

6 Ağustos günü telefonla arıza kaydı açtırdım, bugün anakart, harddisk, ram ve klavyenin etrafını saran paneli değiştirip, fanları da temizleyerek göndermişler. Ancak ekran kartları arasında değişiklik yapamıyorum. Neden olabilir; bir fikri olan var mı?

Hocam hangi numaradan arıza kaydı bırakılıyor?

//Yalnış olan numarayı düzelttim. Ayrıca garanti süreniz devam ediyorsa e-posta ile de ulaşabilirsiniz.

CONSUMERPC_NOTEBOOK_TR@MAIL.SUPPORT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemlik_li_1302 -- 22 Ağustos 2013; 2:45:59 >

444 0 375

Bu numara Türk Telekom'un değil mi?

0212 444 0307 diye biliyorum HP.
  • arkadaşlar 6020et kullanan ve pc uyku moduna geçtikten sonra uyanamama sorunu yaşayan var mı? bende uzun zamandır bu problem mevcut. uyku moduna geçtikten sonra tekrar açmak istediğimde tüm ledler yanıyor fan çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor öyle kalıyor. format attım biosu güncelledim sıfırladım nafile. sinir etmeye başladı iyice
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.