Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dv6 6030-et kullanıyorum bende ve ilk günden beridir sahibiyim. Şimdilerde Macbook'a geçmeyi planlıyorum, hazır geçecekken bu bilgisayarı da elden çıkartmayı düşünüyorum.

Sizce bu bilgisayara ne kadar para biçmeliyim? Bu konuda hiç bir bilgim olmadığından dolayı direk buraya yazma gereği duydum, sakın ola satıyorum filan sanmayın sadece ortalama bir fiyatın ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorum.
  • 650- 750 arasında okutabilirsin. 1000tl ye satabilirsen iyi bir fiyat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

SSD sonrası son durum...

vay değerler mükemmel. benim ekran kartıma neden 6.9 verdi bu win8 :(

ek

aynen bende onu sorcaktım benim ekran kartı puanım 6.9 burdaki nasıl 7.0 olmuş?

Bir de win 7 64 bit için en son ekran kartı driverı hangisi link atabilir misiniz?

• Birisi şarj aletinin modelini yazabilirmi bende ki bozuk olanı kaybettim şimdi bulamıyorum.
  • Bilgisayarin faninda bariz derece bir ses geliyordu ve oyunlarda isinma yapiyordu. Hp servisi aradim anlattim teknik servise alalim dediler
    Dün kargo geldi eve benim bilgisayar servisteyken kullanmam icin bir hp laptop yollamislar, benim laptopu da guzelce paketleyip goturduler. Gayet hizli isledi simdlik umarim onarim sureci de hizli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cwr
    son derece hızlılar. Fanı komple değiştirip verirler.
    @ImJuNNy
    Model:ppp016l-e
    modelno: pa-1121-42hh
    18.5v | 6,5a = 120w
  • Catalyst_13.6_Beta_UnifL.exe

sorunsuz çalışıyor beta2 olanda ekran ışığı sorunu var

(grid 2 oyununda tam ekran olmama sorunu giderilmiş.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

Catalyst_13.6_Beta_UnifL.exe

Sitede anlatıldğı gibi önceki driverları kaldırdım ve bu sürümü yükledim. İlk başta amd ekran sürücüsünü yüklemede hata verdi, 2. denemde başarılı bir şekilde yükledi. Ama bilgisayarı yeniden başlatınca mavi ekran hatası verdi. Yani sorunsuzca çalışmıyor. Şimdi yine amd dosyalarını kaldırdım ve malesef HP'nin sitesindeki driverları indiremiyorum çünkü hız resmen 1 kb/s oluyor ve sadece CCC'yi yükelemeye çalıştığımda da hata veriyor, galiba dosyaları kaldırırken tam olmadı. Ufukta recovery görünüyor, söyliyim dedim...

Arkadaşlar aranızda sp55092 sürücüsü olan ve paylaşabilecek birisi var mıdır? Sürücüyü acele güncelleme yapmam lazım ve HP sitesi malesef rezalet durumda. Sürücüyü indirmek istediğimde download hızı resmen 1 kb bile değil. Sabahtan beri uğraşıyorum şuan 350 bayt ile indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 15 Haziran 2013; 19:26:30 >

• Arkadaşlar ben orjinal işletim sistemini SSD'ye aktarmak istiyorum. Bunu yapabilmek mümkün müdür?

SSD 240 GB Sandisk Extreme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: himone

Sitede anlatıldğı gibi önceki driverları kaldırdım ve bu sürümü yükledim. İlk başta amd ekran sürücüsünü yüklemede hata verdi, 2. denemde başarılı bir şekilde yükledi. Ama bilgisayarı yeniden başlatınca mavi ekran hatası verdi. Yani sorunsuzca çalışmıyor. Şimdi yine amd dosyalarını kaldırdım ve malesef HP'nin sitesindeki driverları indiremiyorum çünkü hız resmen 1 kb/s oluyor ve sadece CCC'yi yükelemeye çalıştığımda da hata veriyor, galiba dosyaları kaldırırken tam olmadı. Ufukta recovery görünüyor, söyliyim dedim...

Arkadaşlar aranızda sp55092 sürücüsü olan ve paylaşabilecek birisi var mıdır? Sürücüyü acele güncelleme yapmam lazım ve HP sitesi malesef rezalet durumda. Sürücüyü indirmek istediğimde download hızı resmen 1 kb bile değil. Sabahtan beri uğraşıyorum şuan 350 bayt ile indiriyor.

Ben denedim şu an gayet iyi indiriyor. Hpnin sitesinde bazen ilk indirmeye başlandığında saçmalıyor hız açısından sonra düzeliyor. Ekran kartı driverını direkt şunu tıklayarak indirebilirsiniz:

• quote:

Orijinalden alıntı: himone

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

Catalyst_13.6_Beta_UnifL.exe

5 gündür sorunsuz kullanıyorum hatalı yerden indirmişsinizdir.
    https://66.225.241.55/owncloud/public.php?service=files&t=6dcf4a64d1750d23a1e5af428b519349&download
    buradan indirin 255.48 mb olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bilgisayarin faninda bariz derece bir ses geliyordu ve oyunlarda isinma yapiyordu. Hp servisi aradim anlattim teknik servise alalim dediler
    Dün kargo geldi eve benim bilgisayar servisteyken kullanmam icin bir hp laptop yollamislar, benim laptopu da guzelce paketleyip goturduler. Gayet hizli isledi simdlik umarim onarim sureci de hizli olur

hp teknik servise alınca yedek laptop mu veriyor?
    ücretsiz mi yoksa herkesede veriyolar mı?ücret karşılığında mı yoksa.benim bilgisayarında pili bozulmuş servise verince bilgisayarsız kalmayı göze alamadığımdan göndermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Bilgisayarin faninda bariz derece bir ses geliyordu ve oyunlarda isinma yapiyordu. Hp servisi aradim anlattim teknik servise alalim dediler

ücretsiz mi yoksa herkesede veriyolar mı?ücret karşılığında mı yoksa.benim bilgisayarında pili bozulmuş servise verince bilgisayarsız kalmayı göze alamadığımdan göndermedim.

Ben teknik servise gondermek icin aradigimda ben hicbisey demeden adam soylemisti isterseniz gecici laptop temin edebiliriz size oyle bir hakkiniz var diye, bende ucretsizse neden olmasin dedim gonderdiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Ben teknik servise gondermek icin aradigimda ben hicbisey demeden adam soylemisti isterseniz gecici laptop temin edebiliriz size oyle bir hakkiniz var diye, bende ucretsizse neden olmasin dedim gonderdiler

oh oh cok iyi.benim bilgisayarı servise vermenin vakti geldi.

• Merhaba arkadaşlar bilgisayarı iki senedir sorunsuz kullanıyordum.Ama birkaç gün önce fan çalışmamaya başladı.Önce bir iki tekledi sonra durdu.
    Temiz bir kullanıcıyım öyle aşırı bir toz olacağını zannetmiyordum ama buna rağmen bir söküp temizleyeyim en azından kabloları kontrol eder aynı zamanda da termali değiştiririm dedim aynen böylede yaptım güzelce söktüm bütün parçaları,bios pilini falanda çıkardım fanın içini dışını temizledim,Ekran çipiyle işlemcinin kurumuş macunlarını da temizleyip yeniledim,birde adaptörle elektrik verdim fana,fan döndü.
    Sonuç itibariyle titiz ve uzun bir çalışmanın ardından cihazı topladım tekrar ve power tuşuna bastım herşey normal fanda çalışıyor.Bir derin nefes aldım iyi servisle falan uğraşmaya gerek kalmayacak diye(Bu arada garanti nisanda doldu).Isı derceler falan gayet bormal işlemci ve ekran çipi 45-50 bandında takılıyor.
    Birde oyun açayım dedim bakalım fan hızlanacakmı onuda yaptım hızıda arttı derken...stop hop başa döndük fan durdu oyunda açık cihaz 90lara doğru atağa geçti.Tabi acilen oyunu kapattım bilgisayarı kapattım böyle gitse ciddi sonuçlar doğabilirdi.Bu fanın derdi nedir çözemedim.
    Şimdi anlaşılacağı üzre sorum şu ki bu fanı ben değiştirsem acaba sorun hallolurmu artı bu fanı nerden bulacağım google da arattım marka ve modeli ebay da ve amazonda ve birkaç yabancı sitede çıktı.Türkiyede malesef yok veyahutta varmıdır varsa nerden bunu tedarik edebilirim? Öyle pahalı birşeyde değil ebayda 8dolar ama tabi Türkiyeye gümrük muhabbeti dolayısıyla alsamda gelirmi oda şüpheli.Bu arada ücretli Hp servise verme imkanım varmı sorunu çözemessem.Evet yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler diyor birkaçta resim ekliyorum...

• Merhaba aynı sorundan dolayı servise gönderdim. Fan normal çalışırken duruyordu. Hatta fan uzun süre çalıştıktan sonra duruyordu. Örneğin orthos programı ile işlemciyi ısıtayım 6. -7. dakkadan sonra fan duruyordu. Diğer arızalarıda yazarak servise gönderdim fan ve anakartı değiştirdiler. Sorun fan kaynaklı mı yoksa anakartta fana enerji sağlayan yerdemi onu çözerseniz sanırım daha net sonuç alırsınız.
  • quote:

Merhaba aynı sorundan dolayı servise gönderdim. Fan normal çalışırken duruyordu. Hatta fan uzun süre çalıştıktan sonra duruyordu. Örneğin orthos programı ile işlemciyi ısıtayım 6. -7. dakkadan sonra fan duruyordu. Diğer arızalarıda yazarak servise gönderdim fan ve anakartı değiştirdiler. Sorun fan kaynaklı mı yoksa anakartta fana enerji sağlayan yerdemi onu çözerseniz sanırım daha net sonuç alırsınız.

Servisten kac gunde geldi acaba ?

Benim servise vereli 2 hafta oldu henuz haber yok

• toplam 7 iş günü. Ankara servise verdim. Servis İstanbul'a göndermiş oradan sorun çözüşmüş ve Ankara Jabil'e tekrar gelmişti. Gidip elden teslim aldım ve 2 günde orada beklemiş. Mesaj gelmemişti çünkü.
    hergün çağrı merkezini arayıp bilgi isteyin. Çünkü laptopun 2 gün önce Jabil'e geldiğini arayınca öğrendim.
  • quote:

toplam 7 iş günü. Ankara servise verdim. Servis İstanbul'a göndermiş oradan sorun çözüşmüş ve Ankara Jabil'e tekrar gelmişti. Gidip elden teslim aldım ve 2 günde orada beklemiş. Mesaj gelmemişti çünkü.
    hergün çağrı merkezini arayıp bilgi isteyin. Çünkü laptopun 2 gün önce Jabil'e geldiğini arayınca öğrendim.

Benim laptop ankaraya gitti, 2 gün önce aramistim servis asamasinda demislerdi biraz oyalayici bir cevap verdiler gibime geldi ama bekliyoruz bakalim

• Sizinde garanti dolmuşmuydu vede nekadar bir meblaa tutar acaba(Eğer anakart tamir veya değişimi olursa)tabii afaki bir soru ama tahminen; onarıma vede hp teknik servis ücretli olarak bu hizmeti veriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhathan -- 23 Haziran 2013; 14:42:05 >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.