Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diabl0

quote:

Orijinalden alıntı: byspayn

quote:

Orijinalden alıntı: diabl0
    üstad bir sorum daha var hdd sürücüyü dvd taksam dvd kapağını söküp dvd dönüştürücünün kapağıyla değiştire biliyormuyuz. kasa düz değil ve kavisler var... bu arada hdd hitaci. 3.0 diskten 80mb kayıt yapıyor. sdd hız 5 katlanıcak desenizya:)

Sorunsuz takılabileceğini düşünmekteyim nitekim yapanlar olmuş sizin mesajınızın hemen altında belirtilmiş... Evet yaklaşık 5 kat hızlanıyor pc farkı anlamak çok kolay taktıktan sonra

sağol üstad. gecen bir hesaplama yaptım ssd ömrü 120 yılı buluyor. neden ömrü kısa dediklerini anlamadım.... birde okadar çok marka varki hangisi. kafama sandisk ekstrem yatıyor 128gb yatar sanırım ama hayla kararsızım.... yoksa az daha para verip ozz mu alsam birde kinston maksimum falan var çok kararsızım...

selam. sana alt linkteki team ssd yi tavsiye edebilirim hp dv 7 de kullanıyorum 1 yıl oldu sorunsuz artı masaüstü pc de de kullanıyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/team-xtreem-s3-120gb-sata3-ssd-tmssds3-120g/productDetails.aspx?productId=bd130991&categoryId=114814

• windows 8.1 ile beats control paneli hiç işe yaramamaya başladı sizdedemi böyle ?
  • ADVANCED BIOS NASIL AÇILIR ARKADAŞLAR YARDIM.
  • Advanced biostan intel ekran kartı kapatılınca, amdnin sitesinden ekran kartı güncellemelerini direk alabiliyoruz tarzı bi şey okudum. Doğru mu acaba?
  • Advanced Bios'u bende merak ediyorum, internette araştırıyorum Unlocked bios diye ama bir türlü bulamadım.
  • Advanced bios bana da lazım. Linux kullanıyorum ve bilgisayar çok fazla ısınıyor. ATİ'yi kapatmak için de advanced bios gerekli.

Ekrankartı güncel driver içinwww.guru3d.com takip edebilirsiniz.

Güncel driver için:
    Guru3D.com
    AMD Catalyst 13.11 BETA 9.2 (13.250.18.0 November 7) Download
    http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta_9_2_%2813_250_18_november_7%29_download,2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9636565 -- 10 Kasım 2013; 17:21:53 >

• Merhabalar sevgili kullanıcılar,

HP laptopum kilitlenmeler, mavi ekran hataları, görüntü kartı yanıt vermeyi kesti, oyun anında bilgisayar donarak kesintisiz dıtttttt sesi çıkarma sorunlarıyla bir kaç gündür sıkıntı çıkarmaya başladı ve artık neredeyse hiç kullanılamaz hale geldi..

Son çare format attım ve Hp nin sitesinden son driverların hepsini yükledim ama sonuç nafile.. Yeniden aynı sorunları vermeye devam ediyor..

Bu sorunlara sebep olan ne olabilir acaba? Ne yapmamı önerirsiniz?
  • eğer çok fazla yapıyorsa bad sector olabilir. olmadı ramleri testedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9636565

Advanced bios bana da lazım. Linux kullanıyorum ve bilgisayar çok fazla ısınıyor. ATİ'yi kapatmak için de advanced bios gerekli.

Ekrankartı güncel driver içinwww.guru3d.com takip edebilirsiniz.

Güncel driver için:http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta_9_2_%2813_250_18_november_7%29_download,2.html

Bende Ubuntu kuracağım ama driverlar sorun çıkarır mı emin olamadım, sizde bu konuda sorun çıkarttı mı?

6030-et modelim sizinkine yakın, değiştirilebilir grafik sorunu olmasından korkuyorum amd 6770m ve intel hd 3000 hep sorun çıkartıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Merhabalar sevgili kullanıcılar,

HP laptopum kilitlenmeler, mavi ekran hataları, görüntü kartı yanıt vermeyi kesti, oyun anında bilgisayar donarak kesintisiz dıtttttt sesi çıkarma sorunlarıyla bir kaç gündür sıkıntı çıkarmaya başladı ve artık neredeyse hiç kullanılamaz hale geldi..

Son çare format attım ve Hp nin sitesinden son driverların hepsini yükledim ama sonuç nafile.. Yeniden aynı sorunları vermeye devam ediyor..

Bilgisayar düne kadar normal çalışıyordu hatta bf4 tomb raider tarzı oyunları kasmadan kaldırıyordu ama ne hikmetse gittim hp'nin sitesine grafik sürücülerinden tut baştan aşağı her şeyi tekrardan güncelleyip catalyst control center'ı kurdum ve değiştirilebilir grafik olayını bozdum. Şu anda oyuna girdiğimde amd gpu'su devreye girmesi gerekirken intel çalışıyor ve 10 dakika sonra bilgisayar şak diye kapanıyor.

Çözümü şu anda formatta arıyorum, internette saatlerce araştırmama rağmen bir sonuca ulaşabilmiş değilim. Sizde bir kontrol edin çift grafik sürücüsü varsa değiştirilebilir grafik devreye girmiyor olabilir.

ek olarak elimde recovery cd'si yok, recovery olmadan nasıl format işini halledeceğim şu anda kara kara düşünüyorum, bilen biri varsa bu konuda yardım istiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 11 Kasım 2013; 23:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Merhabalar sevgili kullanıcılar,

Bilgisayar düne kadar normal çalışıyordu hatta bf4 tomb raider tarzı oyunları kasmadan kaldırıyordu ama ne hikmetse gittim hp'nin sitesine grafik sürücülerinden tut baştan aşağı her şeyi tekrardan güncelleyip catalyst control center'ı kurdum ve değiştirilebilir grafik olayını bozdum. Şu anda oyuna girdiğimde amd gpu'su devreye girmesi gerekirken intel çalışıyor ve 10 dakika sonra bilgisayar şak diye kapanıyor.

Çözümü şu anda formatta arıyorum, internette saatlerce araştırmama rağmen bir sonuca ulaşabilmiş değilim. Sizde bir kontrol edin çift grafik sürücüsü varsa değiştirilebilir grafik devreye girmiyor olabilir.

ek olarak elimde recovery cd'si yok, recovery olmadan nasıl format işini halledeceğim şu anda kara kara düşünüyorum, bilen biri varsa bu konuda yardım istiyorum. :)

Değiştirilebilir Ekran Devreye giriyor ama kanatime göre Harici AMD Ekran Kartı bozuldu herhalde..! Zaten 2011 yılından kalma Driver lara mahkumum, nedense HP benim bilgisayarım için 2 senedir bir türlü yeni Sürücüyü yayınlayamadı..! AMD nin sitesinden indirilecek Driverlar zaten işe yaramıyor.. Sistem bunları yüklemeye bile izin vermiyor..Ancak sizin gibi Default ayarları bozup, İntel ekran kartını baypass edip sadece AMD kartı kullanarak yapılabiliyor ki, bilgisayarın garantisini etkilememek için bu yola başvurmuyorum..

Bilgisayarının içindeki Recovery bölümünü silmen kötü olmuş.. Yardımsever bir arkadaşı bulup, internet ortamına yükletmen gerekiyor.. Olmadı HP ile iletişime geçip, onlardan iste..

• Advanced BIOS için talepte bulundum bakalım;
    www.bios-mods.com
    [REQUEST] HP dv6-6030et - unlock Advanced menu
    http://www.bios-mods.com/forum/Thread-REQUEST-HP-dv6-6030et-unlock-Advanced-menu

Ek olarak bir iki bios-mods'un sunduğu advanced menu servislerini deneyeceğim eğer olursa mesajımı editlerim.
  • arkadaşlar iyi günler, benim uzun bir aradan sonra şöyle bir problemim oldu. Geçenlerden klavyemi kafedeki garson pekmezi düşürdü ve haliyle içine kaçtı klavyenin temizlesemde bir laç tuş altında kaldı ve yapış yağış oldu. klavyenin tuşuna basınca içinde kalıyor ve temizlerken tuşlardan birinin içindeki plastik küçük tutaçaklardan birini kırdım şimdi o tuşun açıkta kaldı bunlara nası bir çözüm olabilr blen varmı? illa klavyemi değiştirmiyim ? orjinal klavye fiyatlarnı nedir ? 60 tlye falan internettet var ama orjinal olduklarını sanmıyorum. bir yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadarşlar, bu makinede BF4 veya Cod Ghost oynayabilen var mı?
  • fremanfedaykin kullanıcısına yanıt
    Orta ayarda full hd tv'ye bağlayarak 1080p çözünürlükte denedim, sorunsuz açılıyor. Daha yüksek ayarlarda açar mı bilmiyorum, denemedim.
  • Bu konunun en aşağısında Unlocked BIOS nasıl yapılır detaylı bir şekilde yazdım;
    http://forum.donanimhaber.com/m_83958261/tm.htm

Bende yeni Advanced BIOS sürümüne geçtim, artık fan değerlerini ve ısı derecelerini kendime göre ayarlayıp bilgisayarın sorunlarını rahatça çözebildim, bilginiz olsun diye haber vereyim dedim.
  • 9636565 9 kullanıcısına yanıt
    Sağolun orta ayarlarda işimi görür alıp oynayayım bari bende.
  • SSD nasıl takılıyor bu laptop'a? DVD sürücünün yerine mi oluyor DVD yi iptal mi ediyoruz? alt panelde başka yer yok çünkü.
  • içindeki 500gb diski söküp oraya ssd takıyoruz.
    optik sürücüyü çıkartıp dönüştürücü yardımı ile o yuvaya 500gb lık diski takıyoruz.
    bu sayede sata3 de ssd sata2 de 500gb disk kalıyor.
    en sonra ssd ye sistemi kurduktan sonra belgelerim downloads resimlerim masaüstü müziklerim gibi klasörleride harici diske taşırsanız ssd nin ömrünü uzatmış olursunuz
  • dönüştürücü dediğin nasıl birşey nereden alabilirim? DVD sürücüyü kullanmamız gerekirse nasıl yapacağız? ayrıca belgelerim müziklerim resimlerim vs.. bunlar SSD nin ömrünü neden kısaltıyor anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.