Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EzerchE

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

quote:

win8 kullanıyorum.hp coolsense + hp wireless assistant + bluetooth çalışmıyordu.inat ettim.10 larca driver denedim,en sonunda çalıştırdım hepsini.

coolsense nasıl çalıştırdın dostum?

benim wireless kart sorunluydu, hp inatla format atıp geri gönderdi, tabi bağlanma sorunları yeniden başladı, ben de ebayden HP Part numaralı Intel Centrino Wireless-N 1030 kart aldım, canavar gibi oldu alet :)

önce .netframework 3.5 tam sürüm yükledim.sonrada coolsense driver yükledim.birşey daha yaptim ama şuan hatirlamadım.neydi dersen, okadar çok uğraştımki karıştırdım.hatırlayınca yazarım.

:D walla hatırlayınca yaz çünkü dediklerini defalarca denedim :) kurulumda hata veriyor coolsense yüklenemiyor. en azından program ekle kaldırda yüklü olan hp program versiyonlarını söyle :) mesela support assistant versiyonu kaç?

şimdi hatırladım.hp support assistant ın eski sürümünü yükledim.öğrenme sekmesine tıkladım.orada altta coolsense sekmesine tıkladım program açıldı.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

• win8 makinede yüklü hp yazılımları;

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Arkadaşlar Crysis 3 oyununu Hp 6020 et 'de deneyen oldu mu ? Ben yükledim ancak tüm ayarlar minimumdayken bile fps çok düşük, kasıyor yani. Açıkcası böyle kötü bir performans beklemiyordum. Bilgisayara da format atalı çok oldu acaba sorun benim bilgisayarda mı diye düşünüyorum. Yükleyen var mı başka ?

edit: Laptopu alalı da 1.5 sene oldu hiç temizlenmedi acaba ondan olabilir mi ? Ama sıcaktan olsa daha bilgisayarı ilk açtıgımda açıyorum oyunu o zaman da düzgün çalışmıyor. Bir de geçen fandan tıkırtı sesleri geldi elimşe sertce 2 kere vurunca düzeldi bida da anormal bir ses çıkmadı Servise mi versem napsam

Muhtemelen senin notebookda bir sorun var. TV ye bağlayıp 1080p medium ayarlarda bile oynadım ancak fps 30 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. bi ara fraps ile screen alıp koyarım.

ısınma sorunu olabilir. kendin kompresör bulabilirsen iç kısmından dışarı doğru hava bas. bulamazsan servise. ancak servisler bu tür işlemlerde para talep edebiliyor.

• quote:

win8 makinede yüklü hp yazılımları;

Hocam win8 ile eski win7 ye nazaran aman aman bir performans artış hızı oldu mu ? Yani ciddi derecede notebook hızlandı, rahatladı mı ? Bende dv6 6020-et kullanıyorum,cihazda win7 64bit premium yüklü.

------------------------------------------------------------------------------

1)Veri kopyalama hızım,eski kullandığım crea core duo2 2.00ghz laptopa göre düşük.Acaba hdd 5400 rpm mi ? Cihazın içini açıp,baktığımda 500gb toshiba marka hdd takılıydı,rpm yazmıyordu veya göremedim.C sürücüsünden,D ye kopyalama yaparken,eski laptopuma göre bariz yavaş.Cihaza illa ssd takviyesi mi,yapmamız lazım ? ANKARA-JABİL YETKİLİ SERVİSİNE VERDİM,HDD TEST EDİP SORUN YOK DİYE GERİ VERDİLER.

2)Forumda veya facebookta yazı yazarken,bazen yazdıklarım geç geliyor.Yazıyorum,2-3 saniye sonra yazı ekrana çıkıyor,yazı geriden geliyor.Sizde de böyle mi ?

Şimdiden teşekkür ederim,cevabınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zebani

Valla hocam diğer sorunlar neysede bu sorun canımı sıktı. Bende mail attım ekran kartının sürekli hata vermesinden, harddiskteki sıkıntılara kadar herseyı yazdım servise teslim etmemi istediker. Internetten arıza formu açınca onlarda takip ediyorlar. Perşembe günü ankara onarım merkezine bırakacagim. Eğer memnun kalmazsam daha hp almam aldırmam. Allah nefes verdikce bu işin içinde olacağız kendileri zararlı çıkar.

Neden HP ALINMAZ !!!!

1)Fan temizliği için komple bütün kasayı sökmek gerekiyor.Kasa tasarımını yapan mühendisler geri kafalı.4 yıllık crea marka(adı,sanı duyulmamış) notebook un bile kasa arkasındaki tek kapaktan fanını temizleyebiliyorsun.

2)Estetik var,ama özellikle plastik malzeme kalitesi ASUS,IBM,FUJİTSU SİEMENS gibi markalarla kıyaslandığında 2 kat geride.

3)Klavyesi sıvı geçiriyor,sulu yemek dökmüştüm.Cihazın klavyesini açtığımda aşağıya aktığını ve sıvının anakarta doğru gittiğini gördüm.

4)Servisi rezalet ve aşırı kazıkçı.Teknik servis testleri başarısız,yanlış.Garantisi biten bir cihaza 110 TL ye format ücreti + 120 TL ye fan temizliği ücreti istiyor.

NEDEN ALINIR !!!!!!

1)SADECE BEATS AUDİO CHİPSETLİ SES KARTI

KONUYU OKUYUP HP ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR UZAK DURUN.CREA MARKA 1.200 TL LİK ADI,SANI DUYULMAMIŞ NOTEBOOK UM KLAVYESİ SU GEÇİRMEZ İKEN,2300 TL LİK HP PAVİLİON DV6 6020-ET GEÇİRİYOR!!! FAN TEMİZLENMESİ İÇİNDE KOMPLE A DAN Z YE KASA SÖKÜLECEK.

• arkadaslar bu laptop'un ıkıncı el ederi nedir sizce şuanda? Tertemiz kullanılmış orjinal recovery cdleride duruyor + hdd ve ram takıldı
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Crysis 3 oyununu Hp 6020 et 'de deneyen oldu mu ? Ben yükledim ancak tüm ayarlar minimumdayken bile fps çok düşük, kasıyor yani. Açıkcası böyle kötü bir performans beklemiyordum. Bilgisayara da format atalı çok oldu acaba sorun benim bilgisayarda mı diye düşünüyorum. Yükleyen var mı başka ?

edit: Laptopu alalı da 1.5 sene oldu hiç temizlenmedi acaba ondan olabilir mi ? Ama sıcaktan olsa daha bilgisayarı ilk açtıgımda açıyorum oyunu o zaman da düzgün çalışmıyor. Bir de geçen fandan tıkırtı sesleri geldi elimşe sertce 2 kere vurunca düzeldi bida da anormal bir ses çıkmadı Servise mi versem napsam

Muhtemelen senin notebookda bir sorun var. TV ye bağlayıp 1080p medium ayarlarda bile oynadım ancak fps 30 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. bi ara fraps ile screen alıp koyarım.

ısınma sorunu olabilir. kendin kompresör bulabilirsen iç kısmından dışarı doğru hava bas. bulamazsan servise. ancak servisler bu tür işlemlerde para talep edebiliyor.

Bilgisayara format attım AMD son driver'ları yükledim gayet hızlandı gibi ama Crysis 3'ü filtreler 1x'te tüm ayarlar medium'dayken bırakın akıcı oynamayı oynayamıyorum bile

Low'da ise fps düşük

kesin senin bilgisayarda sorun var derseniz servise vereceğim ? Oyundan çıkıp sıcaklığı kontrol ettiğimde 86 dereceyi gösteriyordu ama zamanında BF3 oynarken de 80li seviyelere geldiği oluyordu

edit: oyundan çıktıgımda hemen test aldım sonuç;

oyun esnasında kasmaya başladıgı zaman alt-tab yapıp baktım bir de

Fanımda bir sıkıntı var sanıırm hakkaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 16 Mart 2013; 5:28:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Hocam win8 ile eski win7 ye nazaran aman aman bir performans artış hızı oldu mu ? Yani ciddi derecede notebook hızlandı, rahatladı mı ? Bende dv6 6020-et kullanıyorum,cihazda win7 64bit premium yüklü.

1)Veri kopyalama hızım,eski kullandığım crea core duo2 2.00ghz laptopa göre düşük.Acaba hdd 5400 rpm mi ? Cihazın içini açıp,baktığımda 500gb toshiba marka hdd takılıydı,rpm yazmıyordu veya göremedim.C sürücüsünden,D ye kopyalama yaparken,eski laptopuma göre bariz yavaş.Cihaza illa ssd takviyesi mi,yapmamız lazım ? ANKARA-JABİL YETKİLİ SERVİSİNE VERDİM,HDD TEST EDİP SORUN YOK DİYE GERİ VERDİLER.

2)Forumda veya facebookta yazı yazarken,bazen yazdıklarım geç geliyor.Yazıyorum,2-3 saniye sonra yazı ekrana çıkıyor,yazı geriden geliyor.Sizde de böyle mi ?

1. Toshiba MK5061GSYN yazıyorsa 7200 rpm, usb 3.0 portu klavyenin solunda yanılmıyorsam oraya takın, usb 3.0 özelliği için de sürücüler yüklü olmalı sanırım, Renesas Electronics USB 3.0 Ana Denetleyici Sürücüsü->http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55102.exe

2. spyware, keylogger vs.. olabilir tam bir virüs taraması yapın bilgisayara, tarayıcıdaki add-onlara bakın program yüklerken arada sızmış olabilir birkaç birşey daha veya flash player güncellemesi gerekiyor olabilir. ilk akla gelen bunlar. sürekli olmuyorsa sorun etmeyin, windows update vs.. kastıran birşeyler de olabilir o esnada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri/ankara -- 16 Mart 2013; 6:14:49 >

• quote:

quote:

ben win8 e ssd nin hatırına geçtim.eğer ssd almasaydım win8 e geçmezdim.eski hdd bende toshiba 7200 rpm idi.bazen yazdıklarımın geç tepki vermesi gibi şeyler oluyordu.ama bu windowsun şişmesinden kaynaklı olabilir.makinesinde hız arttırmak isteyen mutlaka ssd almalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayseri/ankara

1. Toshiba MK5061GSYN yazıyorsa 7200 rpm, usb 3.0 portu klavyenin solunda yanılmıyorsam oraya takın, usb 3.0 özelliği için de sürücüler yüklü olmalı sanırım, Renesas Electronics USB 3.0 Ana Denetleyici Sürücüsü->http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55102.exe

2. spyware, keylogger vs.. olabilir tam bir virüs taraması yapın bilgisayara, tarayıcıdaki add-onlara bakın program yüklerken arada sızmış olabilir birkaç birşey daha veya flash player güncellemesi gerekiyor olabilir. ilk akla gelen bunlar. sürekli olmuyorsa sorun etmeyin, windows update vs.. kastıran birşeyler de olabilir o esnada.

Anladım,teşekkür ederim.Servis klavyeyi tam takamadığından arka paneli açtım.Klavyeyi tekrar taktım ama fabrika üretimi kalıbı sorunlu,sağ üst taraf gene boşta,çentiğinden çıkıyor.F3-f4-f5-f6 nın olduğu bölüme basınca klavye esniyor.

Bu arada bir şok daha yaşadım.SERVİS VİDALARIMI ÇALMIŞ Ne yapmalıyım,garantim mart sonunda bitiyor.Genel merkeze e-mail atsam mı ?

HDD nin üstündeki çaprazdaki vidalarını ve hdd nin kenarlarındaki 2 adet çaprazdaki vidasını + ralink wireless kartının bir adet vidasını çalmışlar.Servis ANKARA-JABİL-MALTEPE YETKİLİ SERVİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 16 Mart 2013; 15:26:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayseri/ankara

Anladım,teşekkür ederim.Servis klavyeyi tam takamadığından arka paneli açtım.Klavyeyi tekrar taktım ama fabrika üretimi kalıbı sorunlu,sağ üst taraf gene boşta,çentiğinden çıkıyor.F3-f4-f5-f6 nın olduğu bölüme basınca klavye esniyor.

Bu arada bir şok daha yaşadım.SERVİS VİDALARIMI ÇALMIŞ Ne yapmalıyım,garantim mart sonunda bitiyor.Genel merkeze e-mail atsam mı ?

HDD nin üstündeki çaprazdaki vidalarını ve hdd nin kenarlarındaki 2 adet çaprazdaki vidasını + ralink wireless kartının bir adet vidasını çalmışlar.Servis ANKARA-JABİL-MALTEPE YETKİLİ SERVİSİ

Geri takmayı unutmuşlardır. ama hoş bişey değil tabi. en fazla geri getirin takalım derler :)

• quote:

Geri takmayı unutmuşlardır. ama hoş bişey değil tabi. en fazla geri getirin takalım derler :)

Kesinlikle unutmadılar,bilerek yapıldı.Adamlar vida sıkıntısı çekiyorlar heralde

Neden dersen ben sadece klavye sorunum için vermiştim.Klavyeyi tutan tek bir vida var,onu açıp,yeni klavye takmaları yeterli.Adamlar hdd yi sökmüşler,sonra hdd nin yanlarında 2 adet vidayı daha.Hdd yi geç,wireless kartının bir vidası daha gitmiş.Benim şikayetim klavyeden,bunlardan değil !!!!!

• quote:

quote:

quote:

Bilgisayara format attım AMD son driver'ları yükledim gayet hızlandı gibi ama Crysis 3'ü filtreler 1x'te tüm ayarlar medium'dayken bırakın akıcı oynamayı oynayamıyorum bile

Low'da ise fps düşük

kesin senin bilgisayarda sorun var derseniz servise vereceğim ? Oyundan çıkıp sıcaklığı kontrol ettiğimde 86 dereceyi gösteriyordu ama zamanında BF3 oynarken de 80li seviyelere geldiği oluyordu

edit: oyundan çıktıgımda hemen test aldım sonuç;

oyun esnasında kasmaya başladıgı zaman alt-tab yapıp baktım bir de

Fanımda bir sıkıntı var sanıırm hakkaten

Arkadaşlar ne diyorsunuz servise mi göndereyim kendim bişeyler yapabilirmiyim ?

• quote:

quote:

Kesinlikle unutmadılar,bilerek yapıldı.Adamlar vida sıkıntısı çekiyorlar heralde

Neden dersen ben sadece klavye sorunum için vermiştim.Klavyeyi tutan tek bir vida var,onu açıp,yeni klavye takmaları yeterli.Adamlar hdd yi sökmüşler,sonra hdd nin yanlarında 2 adet vidayı daha.Hdd yi geç,wireless kartının bir vidası daha gitmiş.Benim şikayetim klavyeden,bunlardan değil !!!!!

hocam desene benim vidalarda gitti :D bende jabil'e vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zebani

hocam desene benim vidalarda gitti :D bende jabil'e vermiştim.

Siz niye servise vermiştiniz ? Garantisi hala devam ediyor mu ?

Gitmiştir büyük ihtimal,arkadan açıp,bakın.Çok kolay açılıyor,batarya çıkarmak için olan kolu sola doğru,çekin.Tık diye bir ses gelecek ve o küçük kapak kendini dışarı atıyor.Sonra kenarlarından hafif zorlayarak,çentiklerinden çıkarın.Hiçbir yardımcı alet kullanmadan,çıkarabiliyorum.Yalnız küçük kapağı çıkarmadan önce batarya,elektriği kesip,statik elektrik ihtimaline karşı 5 sn kadar açma tuşuna basılı tutun.
  • cpu ve anakart sıcaklığı ~20dk 70 derece ve üstü sıcaklıkta kaldığı zaman fan duruyordu. 90dereceyi falan geçiyordu sıcaklık. 10dk kapalı tuttuktan sonra çalışmaya başlıyor fan....
    2. sorun 6770m yanıt vermeyi kesti hatası
    3. dvd-rw nin yazdığı cd ler hep arızalı oluyordu çözülmesede olur diye not bıraktım.

fan durması ile ilgili video çektmiştim onuda ekledim. Perşembe sabah verdim. Umarım fan sorunumu çözerler. Çünkü soğuk lehime benziyor olay. fanı değiştirirlerse çözülmeyebilir.
    edit: garantisi haziranda bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 16 Mart 2013; 19:36:33 >
  • Iyice cıvıttı jabil Allah sonumuzu hayır etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar win 8 için Beats Audio Yönetim Paneli ni nasıl yüklerim ? ses çok az çıkmaya başladıda yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Arkadaşlar win 8 için Beats Audio Yönetim Paneli ni nasıl yüklerim ? ses çok az çıkmaya başladıda yardımcı olurmusunuz ?

maalesef win 8 de beats düzgün çalışmıyor hala uyumlu düzgün çalışan sürücüyü çıkaramadılar artı sizinki konudaki modelse henüz win 8 desteği yok sitesine baktım burda. bendeki dv 7 ve win8 desteği var ama beast düzgün çalışmıyor hala uyumlu çalışan çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mart 2013; 7:27:46 >

• win 8 de ekran kartı için amd 6770m e uygun bi switchable yapılabilir bir driver mevcut mu?
    sp59850 yi kurarken kurulum ortasında oturum açma ekranına dönüyor. ve kurulmamış oluyor. bu konuda ne yapabilirim.
    beats özelliği de yok şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 20 Mart 2013; 20:10:17 >
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.