Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Arkadaşlar win 8 için Beats Audio Yönetim Paneli ni nasıl yüklerim ? ses çok az çıkmaya başladıda yardımcı olurmusunuz ?

maalesef win 8 de beats düzgün çalışmıyor hala uyumlu düzgün çalışan sürücüyü çıkaramadılar artı sizinki konudaki modelse henüz win 8 desteği yok sitesine baktım burda. bendeki dv 7 ve win8 desteği var ama beast düzgün çalışmıyor hala uyumlu çalışan çıkmadı

Bu_Blogda tüm sürücüler var. Sorunsuz beats win8 de çalışıyor ve 4 hoparlördende ses geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zebani

quote:

quote:

Arkadaşlar win 8 için Beats Audio Yönetim Paneli ni nasıl yüklerim ? ses çok az çıkmaya başladıda yardımcı olurmusunuz ?

maalesef win 8 de beats düzgün çalışmıyor hala uyumlu düzgün çalışan sürücüyü çıkaramadılar artı sizinki konudaki modelse henüz win 8 desteği yok sitesine baktımhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=tr&dlc=&lc=tr&product=5059874& burda. bendeki dv 7 ve win8 desteği var ama beast düzgün çalışmıyor hala uyumlu çalışan çıkmadı

Bu_Blogda tüm sürücüler var. Sorunsuz beats win8 de çalışıyor ve 4 hoparlördende ses geliyor.

sağol ama O blogdaki beast daha eski bizim konuda son sürümü var artı çalışıyor derken neyi kastettin? Bizdede ses geliyor ama eğer alt resimde gösterdiğim ayarları yukarı veya aşağıya sürünce ses farkediyorsa hemen onu kuralım eski olsada sürümü çünkü bu ayarlar hiç işe yaramıyor win 8 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Mart 2013; 0:41:36 >

• laptop servisten gelsin deneyeyim :D . Sonra geri ayar tutturamadığım için o ayarlar ile hiç oynamıyordum.
  • quote:

laptop servisten gelsin deneyeyim :D . Sonra geri ayar tutturamadığım için o ayarlar ile hiç oynamıyordum.

anladım ama biz çok uğraştık hiç işe yaramıyor maalesef win 8 de o ayarlar
  • quote:

quote:

quote:

maalesef win 8 de beats düzgün çalışmıyor hala uyumlu düzgün çalışan sürücüyü çıkaramadılar artı sizinki konudaki modelse henüz win 8 desteği yok sitesine baktımhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=tr&dlc=&lc=tr&product=5059874& burda. bendeki dv 7 ve win8 desteği var ama beast düzgün çalışmıyor hala uyumlu çalışan çıkmadı

aga burdaki linkteki ekran kartını kurunca istediğim zaman ekran kartını açıp kapayamıorm. ekran kartını şöyle açıp kapayabiliyorum:
    pcnin fişini takınca aktif çıkarınca deaktif oluyor.
    Bunu eskisi gibi cataclyst den yada başka bir şekilde açıp kapayabilceğim bir yöntem var mı? teşekkürler.

Sorunu çözdüm şöyle oldu:

Kendi sorumu kendim çözmüş oldum :D

önce son sürüm driverı olan bunu sp55092 kurdum. bunu kurunca sağ tıklayınca cataclyst çıkıyor fakat seçme ekranı gelmiyordu. yani ekran kartını yine açıp kapayamıyorduk.
    ardından üstüne bunu sp59850 kurunca düzelmiş oldu. win 7deki gibi ekran kartını açıp kapayabiliyoruz artık ekranda boş yere sağ tıklayınca. işinize yararsa ne mutlu bana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 21 Mart 2013; 2:06:27 >

• SSD almaya karar verdim, dvd yerine de hdd takıcam, ancak 2 çeşit dvd to hdd/ssd dönüştürücü var. biri 12.7 mm, diğeri 9 mm. bizimki 12.7 mm olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

SSD almaya karar verdim, dvd yerine de hdd takıcam, ancak 2 çeşit dvd to hdd/ssd dönüştürücü var. biri 12.7 mm, diğeri 9 mm. bizimki 12.7 mm olan mı?

Servise verdiğim Laptopı eksiksiz vida ile cuma günü teslim aldım.
    anakart/fan/dvd-rw değişmişler.

Bunun şerefine ssd almaya karar verdim ve aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. Salı günü elimde olurlar. optik disk sürücüsüne takılan kutuyu dener bilgi veririm.
    CORSAIR CSSD-N120GBGTX-BK Neutron GTX Series 2.5 120GB SSD

Dark StoreX X.Tray Optik Sürücü 2.5" HDD Sata Dönüştürücü (DK-AC-DSOSD)

• bu arada win 8 e geçenlere bir sorum olacak. Acaba sizde de güç tasarufu modunda şarjınız çabuk mu bitiyor? win 7 ye göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaZYGaMeR

bu arada win 8 e geçenlere bir sorum olacak. Acaba sizde de güç tasarufu modunda şarjınız çabuk mu bitiyor? win 7 ye göre?

bendeki dv7 ama evet win 8 fazla pil yiyor
  • quote:

quote:

SSD almaya karar verdim, dvd yerine de hdd takıcam, ancak 2 çeşit dvd to hdd/ssd dönüştürücü var. biri 12.7 mm, diğeri 9 mm. bizimki 12.7 mm olan mı?

Bunun şerefine ssd almaya karar verdim ve aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. Salı günü elimde olurlar. optik disk sürücüsüne takılan kutuyu dener bilgi veririm.

ben de şundan alacağım sanırım. çıkarılan dvd yi de değerlendirebiliyoruz;

• quote:

quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-DVD-Drive-External-USB-Case-Enclosure-HD-HDD-SSD-Adapter-Kit-Caddy/281007512967?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=018&category=158816&cmd=ViewItem

bu daha güzelmiş. Üzerindeki etiketler dark ile birebir aynı :)
    dark'ında cdrom kapağı çıkıyor. dün denedim hp nin kapakta çıkıyor. bu sayede kötü görüntü oluşmayacak.

• quote:

quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-DVD-Drive-External-USB-Case-Enclosure-HD-HDD-SSD-Adapter-Kit-Caddy/281007512967?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=018&category=158816&cmd=ViewItem

Merhaba linkte verdiğim optik sürücü ile neutron gtx i sisteme takıp win8 kurdum. 500gb olan diski gpt ye dönüştürebildim ama ssd yi dönüştüremedim. 3 kere kurulum yapmama rağmen mbr olarak kurdu. Performans olarak 500mb okuma ve 300mb yazma değerlerini ilk testte yakaladı. Şimdilik sorunsuz kullanmaktayım.
    Linkteki optik sürücü dönüştürücü cuk oturdu. Hp nin kapağıda sorunsuz takıldı görüntü kirliliği vs oluşmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba linkte verdiğim optik sürücü ile neutron gtx i sisteme takıp win8 kurdum. 500gb olan diski gpt ye dönüştürebildim ama ssd yi dönüştüremedim. 3 kere kurulum yapmama rağmen mbr olarak kurdu. Performans olarak 500mb okuma ve 300mb yazma değerlerini ilk testte yakaladı. Şimdilik sorunsuz kullanmaktayım.
    Linkteki optik sürücü dönüştürücü cuk oturdu. Hp nin kapağıda sorunsuz takıldı görüntü kirliliği vs oluşmadı.

Hayırlı olsun darısı başımıza artık :)

• Arkadaslar 6010et model bilgisayarim bugun kendi kendine kapandi suan hic bir sekilde acilmiyor.yarin servise goturmeyi dusunuyorum baktim garantisi 10 gun kalmis ancak aklima bir sey takildi olurda servis kullanicihatasi derse onarim yapmasalar bile benden servis ucreti talep ederler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kullanıcı hatası söz konusuysa size bildirip öyle onarmaları gerekmektedir. Yinede net bilgi için "444 0 307" yi arayabilirsiniz.
  • 6020st için Neutron GTX 240 GB almayı düşünüyorum, daha önce kullanan var mı? ne dersiniz?

Buradaki fiyat da gayet uygun geldi bana;
    www.webdenal.com
    Corsair Cssd-n240gbgtxb-bk 240 Gb Neutron Gtx Sata3 550/470mb/s
    http://www.webdenal.com/corsair-neutron-gtx-240-gb-sata_525483.html

• quote:

6020st için Neutron GTX 240 GB almayı düşünüyorum, daha önce kullanan var mı? ne dersiniz?

Toogle işlemci varmış çok iyiymiş. Depolamada bölümünde ki arkadaşlar beğeniyorlar. 120gb olanı aldım memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 1 Nisan 2013; 19:01:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

6020st için Neutron GTX 240 GB almayı düşünüyorum, daha önce kullanan var mı? ne dersiniz?

Toogle işlemci varmış çok iyiymiş. Depolamada bölümünde ki arkadaşlar beğeniyorlar. 120gb olanı aldım memnunum.

siparişi verdim yarın elimizde bakalım ...

• gpt olarak kurmayı denermisin. ben 2. diski gpt ye çevirdim ssd yi çevirmeme rağmen mbr olarak kurdu. ama gpt gibi hızlı geçiyor biosu :D 8 saniyede masaüstü hazır :D
  • quote:

gpt olarak kurmayı denermisin. ben 2. diski gpt ye çevirdim ssd yi çevirmeme rağmen mbr olarak kurdu. ama gpt gibi hızlı geçiyor biosu :D 8 saniyede masaüstü hazır :D

tamam yarın denerim bakalım nasıl olacak meraktayız :)
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.