Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istannbullu34

byzaf evet biosta çok fazla seçenek yok ama kullanışlı yinede bence...
    burak akıncı hayırlı olsun 667lik ram çalışmaz 800 mhz veya üstünü almanız gerekir...
    ruicosta hızlıal güvenilir bir site herhangi bir sorunda aradığında problemlerinide yanıtlıyorlar.spariş verdim ikinci akşam makina elimdeydi rahatça alabilirsin.ram olarakta kingston 667 mhz 2 gb aldım hızlıaldan herhangi bir sorun yaşamadım...

istanbullu34 kırımızı olarak belirtiğim yerde sende 667 mhz almışsın , herhangibir sorun yaşamamışsın, Ben de KINGSTON 2 GB 667 mhz aldım.Sorun yaşarnımırmı acaba,

Bu arada hızlıal'da stoklar tükendi NX557AEA kalmadı aşşağıdaki linkten uygun bir fiyata alabilirisiniz.

TeknoMarketim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak AKINCI -- 29 Temmuz 2009; 8:43:17 >

• Cevap yokmu beyler
  • quote:

byzaf evet biosta çok fazla seçenek yok ama kullanışlı yinede bence...
    burak akıncı hayırlı olsun 667lik ram çalışmaz 800 mhz veya üstünü almanız gerekir...
    ruicosta hızlıal güvenilir bir site herhangi bir sorunda aradığında problemlerinide yanıtlıyorlar.spariş verdim ikinci akşam makina elimdeydi rahatça alabilirsin.ram olarakta kingston 667 mhz 2 gb aldım hızlıaldan herhangi bir sorun yaşamadım...

teşekkürler önerin icin. dun 11 sıraları verdim siparisi dayanamayıp bugun 9 da elimdeydi bilgisayar. fan sorunu yok ses cıkartıyor demislerdi ilk oyle calıstı isletim ssistemi yukledikten sonra kalmadı. ramı biraz dusuk goruyor 768 gibi sanırım ekran kartı kendine alıyor. daha suruculeri yuklemedim onları indiriyorum. kimse degindi mi bilmiyorum ama tek hoparlor varbbilgisayarda ben mi goremedim. stereo dinleyemeyiz. sekli guzel bilgisayarın. tam incelemeler herseyi yukledkten sonra olacak:)

edit: ayrıca hızlı ala yeni abone olanlara %10indirim vardı 10 taksit 712 ye geldi canta da veriyorlar . stoga sabah girmisti bitmemisse alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruicosta -- 29 Temmuz 2009; 13:42:11 >

• yanılış yazmışım pardon 2gb kingston 800 mhzlık almıştım.Bildiğim kadarıyla 800 mhz destekliyse 800 mhznin altında ram takarsanız çalışmaz ama bizim makina 667 mi 800 mü tam bilemiyorum araştırmak lazım
    pc wizarddan baktığımda RAM max. Support : DDR2 (800 MHz) yazıyor 667 destekliyor olabilir ramler elinizdeyse deneyebilirsiniz bir zararı olmaz makinaya
  • Mrb Hp Compaq 615 NX557EA bilgisayarı aldım ama driverlerini bulamıyorum nası indirebilrim bana yardımcı olabilrismisiniz ?
  • İstanbullu34 verdiğin bilgiler için saol ben 667 mhz biliodum fakat 800 MHz geldi şu an içim rahat ürün elime geçti ve çok güzel fakat ben xp yi kuramıyorum.Mavi Ekran hatası verio istanbullu34 snn verdiğin driverları indirdim bios için fakat yine mavi ekran hatası verior.Bende Önce Windows 7 i yüklicem Bu Arada Ürün Bu Fiyata Süper Not:Benimkinin Modeli NX568EA
  • Herkese merhabalar; ürünü bu gün aldım. teknomarketten internet üzerinden çanta ile birlikte toplam 711 e mal oldu bana. buradan teknomarkete teşekkür ederim. Gelelim ürüne ürün son derece güzel ve şık klavyesi çok rahat kamerası çok başarılı, ekran kartı paylaşımlı olduğundan 760 küsür gözüküyor ram. 2 gb ram alındığında süper olur. vista puanları verilmiş sitede ayrıca yazma gereği görmedim ancak birşey merak ediyorum 2 gb ram ekleyince puanların durumu ne oluyor acaba? bu arada laptop ile ilgili bir sorunum var sanki laptopda tek hoperlor varmış gibi geldi solda var tek bir tane ama sağda yok? yoksa benim makine mi hatalı acil cevap verirseniz bu konu ile sevinirim. ileride daha detaylı bilgiler vereceğim. bu arada bir compaq 615 klubu kuralım
    saygılar

• Teknomarketim güvenilir mi ? Bir de aşağıda verdiğim linkte daha ucuz bir fiyata elden sattığını iddia ediyorlar gidip almayı düşünüyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_32667709/mpage_1/key_//tm.htm#33365112
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybora34@gmail.com

Herkese merhabalar; ürünü bu gün aldım. teknomarketten internet üzerinden çanta ile birlikte toplam 711 e mal oldu bana. buradan teknomarkete teşekkür ederim. Gelelim ürüne ürün son derece güzel ve şık klavyesi çok rahat kamerası çok başarılı, ekran kartı paylaşımlı olduğundan 760 küsür gözüküyor ram. 2 gb ram alındığında süper olur. vista puanları verilmiş sitede ayrıca yazma gereği görmedim ancak birşey merak ediyorum 2 gb ram ekleyince puanların durumu ne oluyor acaba? bu arada laptop ile ilgili bir sorunum var sanki laptopda tek hoperlor varmış gibi geldi solda var tek bir tane ama sağda yok? yoksa benim makine mi hatalı acil cevap verirseniz bu konu ile sevinirim. ileride daha detaylı bilgiler vereceğim. bu arada bir compaq 615 klubu kuralım
    saygılar

evet bilgisayarda tek hoparlor var canımı sıkan tek donanimsal sorun o . ayrıca arkadaslara sorayım ben xp kurdum ve pencere altlarında ekranın sag ve sol ucuna uzayan bir cizgi var beyaz şerit seklinde bakınca dikkatli anlaşılıyor . yazılımsal sanıyorum sürücü yükledim ama sorun hallolmadı gibi .bi fikri olan var mı.

• bybora evet hoparlörler stereo değil mono tek yani:)
    1+2 gb yani 3 gb ram ile vista puanları:
    4.8,
    5.6,
    3.1,
    3.5
    ,5.2

burak akıncı xp için biostan satayı ide yapmanız gerekiyor ben denemedim ama xp yükliycekseniz biostan bulun derim...windows 7 ve vistada performansı çok iyi öneririm.
    lost 43 driverları linkten indirebilirsin
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=3958412&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3958411&submit.y=10&submit.x=10〈=tr&cc=tr
    buradan işletim sistemini seçip indirin hepsini
    ethernet kartının driverı yok onun adresi ve açıklaması:
    http://www.marvell.com/drivers/driverDisplay.do?driverId=101
    Linki tıklayıp I accepti işaretleyin ve download diyin
    İndirdikten sonra dosyaları rardan çıkartın.Nası yapıldığını bilmiyorsanız:winrarı bilgisayarınıza kurun indirdiğiniz dosyayı sağ tıklayıp buraya çıkart deyin
    Dosyalar çıktıktan sonra:
    1-)Bilgisayarıma (vista için Bilgisayar kısayolu) sağ tıklayın özellikler deyin.Soldan aygıt yöneticisini tıklayın.
    2-)Listede muhtemelen bilinmeyen aygıtlarda ağ denetleyicisi yada ethernet denetleyicisi yazar.Bulup çift tıklatın.Gelen ekranda sürücü sekmesine tıklayın ve sürücü güncelleştire tıklayın
    3-)Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara ya tıklayın.
    4-)Gelen ekranda bu konumda sürücü yazılımı ara der gözat'a tıklayın,verdiğim linkten indirdiğiniz klasörü bulun.
    5-)Klasörün adı Marvell Yukon Ethernet tir.Gelen klasör simgesine çift tıklayın. ve tamam deyip ileriyi seçin
    alanlara hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 29 Temmuz 2009; 18:38:25 >

• tşk ederim istanbullu34.. driverlere indirdim yanlız benim bir sorunum daha var..ilk önce vista yükledim ama performansı çok kötü geldi çok kasıyodu.xp yükledim ilk önce kurulumda sorun çıkmadı ama 5 dk sonra tekrar açtığımda pc yi hata veriyor.onarılmaz sistem hatası diyor..
  • teknomarketim kesinlikle güvenilir gayet ilgili ve saygılı insanlar. spot cihaz değil arena bilgisayar yazıyor kutuda 2 yıl garantili sorun yaşamazsınız. Diğer verdiğiniz link için pek birşey diyemeyeceğim.
    Benim bilgisayar ilk geldiği haliyle şu an vista puanları şöyle: işlemci:4.8 ram:3.9 grafikler:3.1 oyun grafikleri:3.6 sabit disk:5.3 ilginç benim veriler sizinkinden yüksek gözüküyor?
    mono hopelör bence iğrenç bir durum ya bu bilgisayarın en büyük handikapı gibi duruyor neden böyle birşey yaptıklarını da çok merak ettim doğrusu?
    O beyaz çizgi bende de var ama üst tarafta sadece ekran tam siyah olduğunda çok az belli oluyor.
    Bu arada ne zaman kuruyoruz klubumüzü istannbullu34
  • atinin sitesinden driver indirmistim, diger arkadaslar da ordan mı indirdi . yanlıs urun icin mi indirdim bilemiyorum. biri link verebilr mi arkadaslar driver icin?
  • ruicotahttp://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ye girin
    işletim sistemini seçtikten sonra yanda çıkan seçeneklerden integrated/motherboard ı seçin en son sağda çıkan modllerden hd 3200 ü seçin. çıkan driverlardan 50 60 mb lık bi tane var onu indirip kurun
    bybora ram dışında 0.1 lik ufak oynamalar var oluyor arada ben testleri yaparken kurcalıyorum makinayı ondan olabilir puan farkları.
    Windows 7 64 bit yükledim bu arada güzel baya:) Kuralım klübü ayıpsınız:)
    LOST43 ben denemedim ama biostan harddiski sata dan ide ye getirmeniz gerekiyor yoksa xp hata verir sürekli eğer olmuyorsa vista veya windows 7 yükleyin derim

• Ya arkadaşlar ben laptop'a xp kurdum sata ayarlarını yapıp sonra tüm driverleri kurdum(ses driverleri dahil).Fakat şu an ses yok laptop'danda ses açmaya çalıştığımda ekranda hiçbir görüntü çıkmıyor xp olduğundanmı kaynaklanır yoksa sizin başınızada böle bişi geldimi?Akşama Windows 7 yüklicem bakalaım aynı sorun yine olcakmı?
  • sanırım asıl fark oyunlarda belli olur ben bir kaç oyun yükledim bilgisayara gece bakıp ona göre yorumlarımı yazacağım benim öteki makine de 2 gb tek vardı onu taktım şimdi sadece 2 gb ram oldu. Performans gerçekten gözle görülür şekilde arttı. Daha önce çok laptop kullandım ibm lenovo sony toshiba asus hp pavillion serisi fakat bu makine gerçekten fiyatına göre çok kaliteli özellikle acerlere göre tercih edilmesi gereken bir model. işlemci olarak genelde amd kullanmaya özen gösteririm. bu makinede dizinde kullandığında yanma sıcaklık kesinlikle yok amd diye ısınır dizde falan diye düşünmeyin. Bu arada daha önce hiçbir laptopda rastlamadığım bir özellik var bu makinede normalde laptoplar alt taraftan havayı alır yandan veya arkadan verir. Bu makine dizde oluşabilecek hava alma engelini ortadan kaldırmak için esc tuşunun olduğu bölgeden hava alıyor o bölge ve klavye o yüzden her zaman çok serin oluyor. bu makineyi kesinlikle tavsiye ederim. izlenimlerimi her gün aktarmaya çalışacağım. klubu kuralım gerçekten artık ciddi bir kullanıcı sayısı olduğunu düşünüyorum

• Haklısın Arkadaşım Çoğu kişi ATI 3200HD kötülese bile ben oyunlar high ayarlarda kasmadan oynuyorum 4gb ram ile bu makina gerçekten çok super bu arada ses sorununu da giderdim.Herkeze önerebileceğim bir laptop Donanımı bu fiyata Süper bişi bende bugün kulübü kurcaktım fakat vazgeçtim.Çünkü önceden hiç klüp kurmadım.
  • ses sorununu nasıl giderdiniz acaba bilgi verebilirmisiniz
  • gta4 ü low ayarlarda oynayabiliyorum bu arada...
  • quote:

bende 2 gb ekledim ama hp yi arayıp sordum başta herhangi bir zarar vermeden takarsanız garantiyi bozmuyor ram takmak.Ama harddisk değiştirirseniz garanti bozulur sanıyorum bunun bi üst modeli var 250 gblık ona bakın isterseniz.Isı sorununa gelince valla kendini ısıdan hiç kapatmadı tek sorunu kasa biraz fazla ısınıyor insan korkuyor bişey olur mu diye.Ama hp değiştirme garantisi verdi herhangi bi problemde.

hacı ben de ram almayı düşünüyorum da
    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ram/kingston-2-gb-ddr2-800-mhz-notebook-ram_30.009.1164.0059.htm bunu alacaagım . çalışır degil mi bu ram. ayrıca garanti için sorun olmaz dedin ama bunlar yarın obur gun bişey demesinler:) vatan bilgisayara gittim sordum ram alcaktım garantiyi bozabilir dediler kıllandım ben de. tırsıyorum biraz bu konuda.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.