Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu ramdan ekran kartının kullanma olayını iptal edemiyormuyuz?

Kendi kurduğum ekran kartı sürücüsünün linkini veriyorum kurabilirisin..

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzaf -- 18 Temmuz 2009; 17:02:57 >

SE Xperia™ Neo
  • tamam kardeş çok teşekkürler hallettim. ekran kartını ramdan kullandırmama konusunu bende bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
    Bu notebook un yeni kullanıcısı olarak izlenmimlerim çok güzel arkadaşlar deveyükü.com dan aldım 725 tlye hemen gönderdiler hepinize tavsiye ederim saygılar.
  • arkadaşlar bende bu notebook'u almayı düşünüyorum ama aklımda bi kaç soru var ben buna 2 gb ram eklicem bide 500lük harddisk takcam bunun garanti olayı nolur bozulursa falan garantiye gönderdiğimizde bi sorun çıkar mı sormak istedim bide bu ısınma sorunu nedir sistemi kapatacak kadr ısınıyor mu şimdidien herkese teşekkürler iyi günler arkadaşlar
  • bende 2 gb ekledim ama hp yi arayıp sordum başta herhangi bir zarar vermeden takarsanız garantiyi bozmuyor ram takmak.Ama harddisk değiştirirseniz garanti bozulur sanıyorum bunun bi üst modeli var 250 gblık ona bakın isterseniz.Isı sorununa gelince valla kendini ısıdan hiç kapatmadı tek sorunu kasa biraz fazla ısınıyor insan korkuyor bişey olur mu diye.Ama hp değiştirme garantisi verdi herhangi bi problemde.

Hp 630 A1D76EA İntel core i3 370m 2,40 ghz, 6 gb 1333 mhz ram, Intel hd 3000 ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

bende 2 gb ekledim ama hp yi arayıp sordum başta herhangi bir zarar vermeden takarsanız garantiyi bozmuyor ram takmak.Ama harddisk değiştirirseniz garanti bozulur sanıyorum bunun bi üst modeli var 250 gblık ona bakın isterseniz.Isı sorununa gelince valla kendini ısıdan hiç kapatmadı tek sorunu kasa biraz fazla ısınıyor insan korkuyor bişey olur mu diye.Ama hp değiştirme garantisi verdi herhangi bi problemde.

tmm arkdşm cvp için çok teşekkür ederim ya harddiski değiştirince inşallah garantisi gitmiyordur ya
  • hp destek merkezini arayıp sorabilirsin sormadan deiştirme sora garanti uçar falan :)
    hp destek : 0212 444 71 71

Hp 630 A1D76EA İntel core i3 370m 2,40 ghz, 6 gb 1333 mhz ram, Intel hd 3000 ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

hp destek merkezini arayıp sorabilirsin sormadan deiştirme sora garanti uçar falan :)
    hp destek : 0212 444 71 71

tmm arkadaşm saolasn
  • Merhaba Donanımhaber'in sıkı takipçisi olmama rağmen bu konu sayesinde forumun yeni üyesiyim.

Bu notebook'tan bende almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var;
    içerisinde gelen 160 GB hdd benim için pek yeterli değil haliyle daha büyük ve performans için
    7200 rpm hdd takmak istiyorum
    ör: 500 SEAGATE 2.5 7200 RPM SATA 16 MB CACHE
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=ST9500420AS

Can alıcı nokta; Sabit diski değiştirince garanti kapsamından çıkıyor mu?
    Ayrıca @hukumdar22, 1-3-3-3-11 hızlarında çalışan ram'i ilk defa duydum

• Parça değişimi her zaman için garantiyi devre dışı bırakır.

Değiştirilecekse bence bi teknik servisle konuşun. Belki onlar değişimi yapıp onaylayıp garanti şartlarına ekleyebilirler. (sanmıyorum açıkçası ama)
  • ben ram eklerken aramıştım zarar vermezseniz problem yok demişlerdi ekledim 2 gb.Harddisk değişimi bozar diye biliyorum ama yukarda bi numara vermiştim arayıp sorabilirsiniz.Bu arada makinanın altında ayrı ayrı birkaç kapak var ram ve sabit diskin ayrı.

• bu arada harddisk 300 tl civarı bunun iki üst modeli daha var compaq 615in ve 610un işlemci,ram ve harrddisk kapasiteleri daha yüksek onları da düşünebilirsiniz.
    şunlara bakın isterseniz,:
    http://www.hepsiburada.com/hp-compaq-610-intel-core-2-duo-t5870-2ghz-2gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-nx550ea-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750175
    320 gb yanlız dönüş hızı 5400 rpm
    http://www.hepsiburada.com/hp-compaq-615-amd-turion-dual-core-rm-74-2.2ghz-2gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-nx568ea/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750127
    bunların en önemli farkı chipseti bizim makinada hd3200 var bunlarda gma ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 20 Temmuz 2009; 19:03:08 >

• Arkadaşlar;
    Bu bilgisayarı esabilgisayar dan aldım. ama bin pişman oldum.
    Sitelerinde 2GB ram yazıyordu gelen makine 1 gb. almadan önce sordum özellikle 2 gb mı diye evet 2 gb dediler. sonrada yanlışlık olmuş dediler. 12 taksit işaretledim. 6 taksit yapmışlar. kargo bizden dediler bana ödettiler.

sakın ola bu firmadan alışveriş yapmayın SAKIN !!!
    "You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy,the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named Bush, Dick, and Colon. --Comedian Chris Rock
  • quote:

Orijinalden alıntı: istannbullu34

bende sparişi verdim 2 gb ram de aldım bakalım:)

ram i nerden kaca ve tam olarak hangi modeli aldın _? uyum sorunu yaşamasını istemiyorum da. bilgisayarı da sipariş etmedim daha .hizli aldan almayı dusunuyorum ne dersiniz guvenilir mi?

Bide bişi sorcam Bellek 800 MHZ miş ama ben 667 mhz 2 GB ram aldım takdığımda sorun teşkil eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak AKINCI -- 28 Temmuz 2009; 15:24:21 >

SE Xperia™ Neo
  • byzaf evet biosta çok fazla seçenek yok ama kullanışlı yinede bence...
    burak akıncı hayırlı olsun 667lik ram çalışmaz 800 mhz veya üstünü almanız gerekir...
    ruicosta hızlıal güvenilir bir site herhangi bir sorunda aradığında problemlerinide yanıtlıyorlar.spariş verdim ikinci akşam makina elimdeydi rahatça alabilirsin.ram olarakta kingston 667 mhz 2 gb aldım hızlıaldan herhangi bir sorun yaşamadım...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.