Şimdi Ara

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.968
Cevap
55
Favori
362.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dizi için birkaç alternatif final çekilmişti yanlış hatırlamıyorsam, onlardan biri olabilir bu.
  • Olum DİZİ BİTTİ yazısı ilk defa dikkatimi çekti,felaket duygulandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 sezonu da mümkünse 1080p olarak indirebileceğim, tüm sezonların ayrı ayrı da olsa indirebileceğim link var mı? Mümkünse GÖMÜLÜ OLARAK Türkçe alt yazı olmasın, ing. için bölümü önce TR altyazılı, ardından ing. alt yazılı izlemek istiyorum. Bu kalitede, hem tr. hem de ing. altyazı olarak istediğim zaman istediğim altyazıyı gömebileceğim bir yer var mı?

• FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Bsplayer yükle. Bölümü aç. Otomatik altyazı bul'dan ing veya tr altyazıyı indir, göm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Bsplayer yükle. Bölümü aç. Otomatik altyazı bul'dan ing veya tr altyazıyı indir, göm.

Hocam peki dizileri indirmek için torrent sitesi veya biliyorsanız başka güzel sorunsuz siteler var mı? Amacım tüm sezonları indirip istediğim zaman tr. istediğim zaman ing. altyazı ekleyip izlemek. Onun için ing ve tr altyazıyı ayrı indirip diziye istediğim zaman istediğimi eklemek istiyorum. 1080p veya 720p için site/torent öneriniz var mı? Sitede paylaşmak yasak mı bilmiyorum gerçi yasaksa özel mesaj atabilir misiniz? Bu işlerde yeniyim de teşekkürler :)

• FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    http://the.pirate.bay.org/
    http://kat.am/

* ilk sitede nokta olan yerleri at, .org dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 8 Ekim 2016; 17:32:53 >

• Dizi gerçekten "legen...wait for it..dary!"
  • Arkadaşlar ilk sezon 9.bolumdeyim öyle bağlama derecesinde etkilemedi nedense dizi beni evet güzel ve güldürüyor fakat bağlamadı hemen bir sonraki bölümü açayım durumu olmuyor başta olduğu için mi böyle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda o şekilde oluyor ama işler baya ilerliyor ya. Gerçekten 4. sezondan sonra baya farklılaşıyor. 4'ten 9'a kadar bölümü acaip hızlı bitirdim ve içimde bir boşluk var. Hızlı hızlı izleme. Bitince insan bi garip oluyor.
  • 1 ay kadar oluyor bitireli. Bitiminde ciddi ciddi çok hüzünlendim. Lil, Marsh, Teddy West Side, Robin ve tabii ki Barney hayatımın içinde birer karakter olmuşlardı adeta Günde 5-6 bölüm izlerdim. Özellikle yemek yerken. Şimdilerde iste boşluktayım Dizi bittiğinden yemek bile yiyesim gelmiyor
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    O boşluğu biraz biraz dolduracak diziler Friends, Couples ve The Big Bang Theory.

Ha birde senin gibi yemek yerken kısa diziler izlemeye bayılan biri şöyle bir liste yapmış:http://www.gerekeniyap.com/20-dakikalik-dizi-molasi/
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    Aslında Da Vinci's Demons izlemeye başladım. İlk iki sezon güzeldi ama üçüncü sezon çok sıktı ve devam edemedim. Bir de yemek yerken 50 dakikalık dizi uzun kaçıyor The Big Bang Theory aklımda aslında başlamayı düşünüyorum ona Verdiğiniz linke bir bakayım teşekkür ederim
  • Mineistan kullanıcısına yanıt
    Hocam 3x12 ye geldim feci bağladı yaa neşe kaynağım oldu resmen :) Barney efsane ama en çok Marshall a bayılıyorum hele anlık değişen ruh halleri beni öldürüyor awesome kelimesini duymak çok hoşuma gidiyor birçok dizi izledim bir cok diziye bağlandım etkisinde kaldım karakterle kendimi bagdastirdim ama ilk defa ailem gibi hissettiğim bi dizi oldu:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala bu dizi gibisini bulamadım. friends daha samimi ama 2.sezonda bıraktım. esprileri himym kadar iyi değil bence vurmayın.
  • eğlenceli diziydi.
  • Cok zevkli dizi tavsiye ederim :)

• 1.sezon 10. Bölüme kadar sarmamisti ama 11deki
    Robin in adamlığı beni bağladı.
    bitiririm yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

1.sezon 10. Bölüme kadar sarmamisti ama 11deki
    Robin in adamlığı beni bağladı.
    bitiririm yavaş yavaş

Kesinlikle yavaş yavaş izle. Şu günlerde keşke dizi hafızamdan silinse de, ilk zamanların keşfetme heyecanı ile tekrardan izleyebilsem.
  • Samed Bey kullanıcısına yanıt
    6. sezonu yarıladım bile
    marshall ın babasının cenazesinde aynı anda aglarken gülünce yavaşlamaya karar verdim.

Bitse bile yazın bir daha izlerim. Bu sefer altyazısız çünkü dizide aksanlar çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

6. sezonu yarıladım bile
    marshall ın babasının cenazesinde aynı anda aglarken gülünce yavaşlamaya karar verdim.

Bitse bile yazın bir daha izlerim. Bu sefer altyazısız çünkü dizide aksanlar çok iyi.

Vur dedik öldürmüşsün. Ben diziyi 1 kere bitirdim. Bitirdikten sonra arada bir eski bölümlerden açıp izlerim fakat alt yazı yok. Gerçekten de iyi anlayabiliyorum her şeyi, HIMYM İngilizce'yi dinleme ve anlama seviyeme büyük katkı yapmış dizilerden bir tanesi ayrıca ilk yabancı dizimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 18 Mart 2017; 17:20:22 >

• 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.