Şimdi Ara

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.968
Cevap
53
Favori
363.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barney yeniden kiliseye gitsin.En sevdiğim sahnelerinden biridir Tanrı ile konuşması .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Barney yeniden kiliseye gitsin.En sevdiğim sahnelerinden biridir Tanrı ile konuşması .

Orda muhabbete god its me waduup diye girmesi bitirdiydi beni Şimdi sen söyleyince birden aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker148

quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Barney yeniden kiliseye gitsin.En sevdiğim sahnelerinden biridir Tanrı ile konuşması .

Orda muhabbete god its me waduup diye girmesi bitirdiydi beni Şimdi sen söyleyince birden aklıma geldi

MArshall'n postacı kız fantazisinde öpücük yollaması da iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Aslında dizide Ted'e kıyasla Barney'e yoğunlaşmalarını istiyorum.Hatta direk Barney Stinsen diye dizi çekilsin.Bu arada
    Binbaşı ... iyiydi.Ted'in sinemada filmdeki repliklerle aynı anda konuşması da güzeldi

Barney sıkıyor bence biryerden sonra.Suit up,suit up,suit up.Ted'e yoğunlaşınca bence daha güzel oluyor dizi. bknz: son bölüm. Çok güzel bir bölümdü bence.Barneyin suyunu çıkarmadan öyle sondaki gibi gösterince daha güzel oluyor.

bencede. ted daha çeşitliliği olan bir karakter olduğu için izlemek daha zevkli.barneye yoğunlaşmadan aradan çıkıp koparsın bizi o

Arkadaşlar yine aynı hataya düşüyorsunuz O karakterlerin hepsi bir bütün 1 tanesi bile eksilse bakın yokluğunu nasıl hissediyoruz , mumla arıyoruz. . . Daha öncede konuşulmuştu bu. . . Bu arada Barney son zamanlarda '' Siz benimle nasıl arkadaşlık yapıyosunu merak etmeye başladım '' gibi cümleler kurmaya başladı hadi hayırlısı Bu arada Ted'in bekarlığa veda partisi nasıl olucak acaba Öncekini unuttum sanrıım Bir 3-5 sene sonra gibi yeniden izlemek lazım komple olarak . Hatta ben çocuğumla ( umarım erkek olur :) ) beraber de izlemeyi düşünüyorum +14-15 olunca . . .

Edit : Sayfa başı

işin orasında hemfikiriz zaten.ama barneye bir ara çok yüklendi senaristler.hep barney ve kız kaldırma hikayeleri olunca dizi monoton bir hal almıştı ama şu sıralar gayet iyi

heh aynen arkadaşa katılıyorum.sürekli barney barney bayıyor artık

• 2 bölüm üst üste izledim . Normalde 2 sezondur diziyi yerden yere vururdum da bu 2 bölümü beğendim ben şahsen
  • Bir arkadaşım tavsiye etti, ilk 5 bölümü indirdim.
    Ben 40'ar dakika sanıyordum bölümleri meğersem 20'şer dakikaymış.
    Kısa olması güzel, The IT Crowd'da da mesela 20 dakikaydı her bölüm ve hiç sıkılmadan izliyordum.
    Umarım onun boşluğunu doldurur HIMYM.
  • hiç sevmedim bu bölümü...2 bölüm güzel gittiler ama..
  • Ted>Barney>Marshal>Robin>Stella>Tom>Ranjit>Don>Carl>Victoria>Meg(3. sezonlardan bir bölüm oynamıştı)>.....>Lily
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

Ted>Barney>Marshal>Robin>Stella>Tom>Ranjit>Don>Carl>Victoria>Meg(3. sezonlardan bir bölüm oynamıştı)>.....>Lily

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ

• quote:

Ted>Barney>Marshal>Robin>Stella>Tom>Ranjit>Don>Carl>Victoria>Meg(3. sezonlardan bir bölüm oynamıştı)>.....>Lily

Ted>Barney>Marshall>Lily>Robin>Ranjit>...............> Stella
    Ne iğrenç karakterdi o Stella olduğu bölümler çok sıkıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Ted>Barney>Marshall>Lily>Robin>Ranjit>...............> Stella
    Ne iğrenç karakterdi o Stella olduğu bölümler çok sıkıcıydı.

cidden ya güzelde değildi
  • How.I.Met.Your.Mother.S05E24.720p.HDTV.x264-DIMENSION
    How.I.Met.Your.Mother.S05E24.HDTV.XviD-LOL
  • How.I.Met.Your.Mother.S05E24.HDTV.XviD-LOL
  • altyazi cikmis bile :)
  • Çok eğlenceli bir sezon finaliydi :)

Doppelganger olayını gerçekten çok güzel bağladılar. Robin ile Don' ın ayrılması da iyi oldu diye düşünüyorum ben. Senaristler ters köşe yaptılar resmen iş teklifi konusunda, hiç beklemiyordum. Önümüzdeki sezonun dizi finali olması ihtimali çok yüksek artık. Çok fazla şey değişti, sonuca bağlanmaya çok yaklaştı çünkü.

6. sezonu merakla bekliyoruz (:
  • son sezona giriyoruz galiba. yanlız son 3 bölümdür falan eski tadı verdi yine himym bu yüzden mutluyum umarım gelecek sezonda yine aynı tadı alabilirm
  • O kadar güzel bir bölümdü ki hemen bitti gibi geldi bana. Tek tek beğendiğim kısımları yazmayacağım çünkü gerçekten bu bölüm ayrı bi hoşuma gitti. Hiçbir sahnede gülme eksik olmadı yüzümden.. 2.sezondaki nikahlı finalden sonra en iyisi buydu bence..
  • Güzel bir sezon finaliydi.
    Az daha Ted-Robin olayına dönecekti, iyi ki öpüşmediler.
  • Güzeldi cidden eğlenerek izledim. Hele Lily yok mu?
  • Dizinin adı "Dublörlerimizle nasıl tanıştık" olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.