Şimdi Ara

Hotmail'e veda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
4
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi hem hotmail sayfasından, hem outlook sayfasından denedim ve her ikisinden de giriş yapabildim. Sorun yok sanırım. Milyonlarca hesabı kapatacak değiller ya.

Outlook'tan giriş yaptığımda gelen e-posta'daki ilgili yerde şöyle yazıyor. Ben burdan yeni hesap almayı zorunluluk olarak anlamıyorum. Alın veya almayın, eski hesabı kullanabileceğimiz yazıyor resmen. Gmail gibi bütün platformlarda kullanılan bir e-posta hesabı için böyle yapmışlar sanırım.

quote:

Outlook ile yeni bir e-posta adresi alabilirsiniz. Kişileriniz ve önceki e-postalarınız hakkında endişelenmenize gerek yok, onlar sizde kalacak. Üstelik Hotmail adresinize gönderilen iletileri almaya devam edeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 1 Ağustos 2012; 11:28:57 >

• sadece adımla bir mail hesabı kapsaydım ne iyi olurdu
  • temiz bir adres oh be.çizgi nokta bilmem ne yok yalnız web messenger yok ya da açmak mı gerekiyor ne iş?
  • hayırlısı olsun bakalım hesap açmakta fayda var
  • Gmail varken boş ama isim soyisim kaptım bitane
  • Messenger desteği olmaması kötü olmuş. Ne güzel mail sayfasından bağlanabiliyorduk. Yeni hesap almasaydık, bişey olur muydu acaba?
  • hotmail hiç kullanmadım, ilk çıktığı zamanlardan beri gmail kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

sadece adımla bir mail hesabı kapsaydım ne iyi olurdu

sadece isim niye? isimsoyisim daha iyi değil mi?
  • outlook.com'a girdiğim anda direk hotmaili açtı. eski haline dönemiyorum yardım !?

işin kötüsü opera ile tam çalışmıyor. ah ulan ah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 1 Ağustos 2012; 11:47:53 >
  • Arkadaşlar!

Messenger kullanmak isteyenler veya yeni versiyonu beğenmeyenler, seçeneklerden eski hale geçiş yapabiliyor. Eskiden yeniye ve yeniden eskiye geçiş mümkün yani.
  • bi doğum tarihli bi plakalı isim soy isim .... adı kapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Ansiklopedi

Bazı arkadaşlar soruyordu: "Outlook geldi, Hotmail kapanıyor mu?" diye. Bu habere göre Hotmail'e elveda diyebiliriz.
    Bu yüzden, hemen siz de bu adresten e-posta adresinizi alın!

Popüler e-posta servisi Hotmail gidiyor, yerine Outlook geliyor.

Yazılım devi Microsoft, tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8'in lansmanından önce radikal adımlar atmaya devam ediyor. Microsoft'un popüler e-posta servisi Hotmail isim değiştiriyor, yerini Outlook.com'a bırakıyor.

Windows 8 ve Windows Phone sistemler bu servisi baz alırken, bazı ek özellikler de Outlook'a eklenmiş olacak. Örneğin Skype üzerinden konuşmak isteyen kullanıcılar, bunun için Outlook'u kullanabilecek. Outlook, Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal ağ servisleriyle de entegre bir şekilde çalışacak.

Bunun dışında kullanıcılar Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve SkyDrive servislerine de yine Outlook üzerinden erişebilecek.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21115749.asp

Yav he he.

Geçen Hürriyet internetin fişi çekilecek diye bir haber yaptı.Gittim yabancı sitelerden baktım işin aslını öğrendim.Bir an bir yetkim olsa ilk işim haber sitelerinin teknoloji bölümlerini kapatırım.Öyle bir şey mümkün olabilir mi o kadar e-mail alındı bugüne kadar.
    hotmail uzantılı maillerin kapatılması gibi bir durum söz konusu değil.Bu kişiler sanırım artık outlook.com üzerinden hesaplarına erişecekler(O da habere göre) olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

temiz bir adres oh be.çizgi nokta bilmem ne yok yalnız web messenger yok ya da açmak mı gerekiyor ne iş?

harbiden ne büyük zevkmiş bu _ lardan kurtuldum sonunda
  • hemen kapmışlar adımı soyadımı kim aldıysaa haram olsunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

hemen kapmışlar adımı soyadımı kim aldıysaa haram olsunn

Haber de hemen yayılmış. Kapışan kapışana.
  • Hotmail'i geliştiremedi de Outlook'u mu geliştirmiş. Kulağa ne kadar tuhaf geliyor bu ifade
    Aklıma şu Wolkswagen'le yaptıkları atışma geldi
  • Hotmail'i Outlook'a aktarma özelliği vardı o nasıl oluyordu?
  • ad soyad aldım bir tane oh
  • Biri de çıkıp dememiş ki acep benim hotmail hesabımı outlook'ta açabilir miyim diye...

Birader en fazla hotmail'in serverlarını kapatırlar gidip de email adreslerini silmezler yani.Fazladan fazladan email adresi almanıza gerek yok.Hotmail hesabınızı yine outlook üzerinden kurabilirsiniz.Zaten kaydolma bölümünde de şöyle bir yazı geçiyor.

"Zaten Hotmail, SkyDrive, Xbox LIVE kullanıyor musunuz veya Windows Phone'unuz var mı? Şimdi oturum aç"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.