Şimdi Ara

Hotmail'e veda! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
4
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android telefon aldigimdan beri gmail kullaniyorum gerisi yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

donanimhaber@outlook.com bende; gün bey isterse anlaşabiliriz

• forumdonanimhaber@outlook.com bende.gun bey makul bir fiyata bırakırım
  • Hizmete (veya hizmetle bağlantılı ağlara) zarar veremez, bunları devre dışı bırakamaz, aşırı yükleyemez veya bozamazsınız; hizmeti veya herhangi bir parçasını tekrar satamaz veya tekrar dağıtamazsınız; hizmeti değiştirmek, yeniden yönlendirmek ya da erişmek veya bu etkinlikleri gerçekleştirmeye çalışmak için yetkisiz herhangi bir yöntem kullanamazsınız;

Lütfen sanatçıların, mucitlerin ve yaratıcıların haklarına saygı gösterin. İçerik telif hakkıyla korunuyor olabilir. İçerikte görünen kişilerin resimlerinin kullanımı denetleme hakları olabilir. Hizmette başkalarının telif haklarının, diğer fikri mülkiyet haklarının veya gizlilik haklarının ihlaline neden olacak şekilde içerik paylaşırsanız, bu sözleşmeyi ihlal etmiş olursunuz.

içerik ve hizmwt koşulları na göre zararlı çıkabilirsiniz telif hakkı ihlali

• Ben hesabıma her girişimde yeni arayüzle açılıyor. Halbuki ben eski arayüzde kalmasını istiyorum. Bunun bir ayarı yok mu? Ayrıca, yeni arayüzde online olan msn arkadaşlarım bile görünmüyor. Aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • Hotmail hesabımla ilgili acil yardıma ihtiyacım var. Mail hesabımı açtığımda sağ üstte normalde profil resmi çıkıyor ve ona basınca oturumu kapat vs. çıkıyor.Son 1-2 gündür bu profil resmi çıkmıyor ve oturumu kapatamıyorum.
    Ekranın sağ üstündeki çarpıya basarak kapattığımda daha sonra oturum aça tıkladığımda benim mail adresim açılıyor. İşyeri olduğu için ben dışarıda ya da başka yerdeyken birisi mail adresine girmek istediğinde benim mailim açılıyor kapanmadığı
    için. Nasıl düzeltebilirim bu durumu. Google chrome dan açıyorum. Silip yeniden yükledim ama hiçbir şey değişmedi.
  • Hotmail alınabiliyor hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıragen kullanıcısına yanıt
    Gecmisi silerseniz sorun cozulur diye dusunuyorum (sifreleri de silecek sekilde)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P A N

Hotmail alınabiliyor hala

Ne demek istediniz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Gecmisi silerseniz sorun cozulur diye dusunuyorum (sifreleri de silecek sekilde)

Denerim inşallah çözülür. Mail adresimi kullanamıyorum çünkü. Yarın dener bilgi veririm.
  • Geçmişi sildim düzeldi.Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.