Şimdi Ara

Hostel Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gerçekte böyle psikopatlar var mı bir insanı alıp da işkence yaparak öldürecek kadar? yani kurtulamıyorlar da bu delilerden. Ve neden Slovakya? Slovakyaya gitmem artık bedava götürseler

• valla ben 2 yi seyrettim güzeldi film 1 ide seyredecem bulabilirsem cd:)
  • Hostel 1 ' i Seyrettim Beğenmedim.
    Anlamsız Buldum .
    Ama filmde En çok sevdiğim sahneler hep o Sokak çocukları çetelerinin olduğu bölümler oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: australian

arkadaşlar gerçekte böyle psikopatlar var mı bir insanı alıp da işkence yaparak öldürecek kadar? yani kurtulamıyorlar da bu delilerden. Ve neden Slovakya? Slovakyaya gitmem artık bedava götürseler

Ben
  • harbi dogrumu onlar?
  • Öyle 1 Şey Olsa 1 Kere Tüm Dünya Ayaklanır O Film'de 1 Ton Ülkeden İnsanlar Öldürülüyor Elbet Enselenirler Öyle 1 Şey Yapsalar Adı Üstünde Film Yabancılar Öyle Herkese Benzemez Örnek Vereyim America'lı Bir Polis Mesela Bir Arabayı Durdurdu Durdurduğu Şahıs 2 Elinide Direksiyonda Tutmak Zorunda Eğer Tutmazsa Polis'in Sürücüyü Vurma Yetkisi Var Sen Ne Diyon Moruk Olayla Alakası Yok Ama Yinede Söylemek Geldi İçimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 7 Şubat 2009; 1:04:17 >
  • 2.Filmde tavana asılan kızın boynunun kesildiği sahne süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Kubar_

2.Filmde tavana asılan kızın boynunun kesildiği sahne süperdi

ses nasıdı ses sanki danayı boğazlıyorlar aynı yapmıslar abi yuh(+1)
  • 1 ve 2 yi seyrettim ama sadece 2.de adamın çavuşunu kestiği sahnede biraz şeyimsi oldum o kadar.
  • bursalı bi organ kaçakçısı doktor vardı, oda yurtdışında insanları öldürüp organlarını çalmaktan yakalanmıştı sanırım
  • Vahşet olarak güzel ama konu berbat.
  • Hangisini izledim bilmiyorum ama çocuğun ayak bileklerini jiletliyor beni bırak diyor çocuk.Çocuğu çözüyor git hadi diyor.
    Çocuk tam kalkıyor jiletlenen yerler açılıyor çocuk yere yapışıyor üf ya izledim etkisinden kurtulamadım 1 2 gün sürmüştü.
    Ama harbi tam piskopat işi ya.Benim izlediğimde çocuk kaçıyor işte adam diyor sen nasıl öldürüyorsun ben hızlıca diyor sen olsan nasıl öldürürsün hızlıca diyor falan.Çünkü o g.te kendiside geldi.Belki başkalarıda düşer diye hızlıca yap acı çekmesin anlamında söylüyor.Allahım ya sanki gerçekmiş gibi anlattım bende.
    Belkide böyle manyaklar vardır.Kızlar falan 10 numara nasıl etkiliyorlar ama.
  • Bende denemek isterim aslında.Sonuçta kendine güvenin artıyo.Bu arada birini öldürecek olursanız sakın gözlerine bakmayın yoksa yapamazsınız.Ciddiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Bende denemek isterim aslında.Sonuçta kendine güvenin artıyo.Bu arada birini öldürecek olursanız sakın gözlerine bakmayın yoksa yapamazsınız.Ciddiyim.

bak bu tavsiyeni unutmam işte

• quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Bende denemek isterim aslında.Sonuçta kendine güvenin artıyo.Bu arada birini öldürecek olursanız sakın gözlerine bakmayın yoksa yapamazsınız.Ciddiyim.

Arkadaş deneyimli...
  • @ Teknode

Sen Hostel 1 ' i Seyretmişsin

• kendinize güveniniz artıyomuş öldürünce. gidin boğaz köprüsünden aşağı atlayın eğer ölmezseniz kendinize güveniniz bir hayli artar. Öyle bir yere düşsem deli gibi ağlar ve bağırırdım tıpkı filmlerdeki gibi. Ben 5 ay kurtulamadım etksinden rüyama girip durdu
  • İlki daha etkileyiciydi. İkincisi Psikopattı. Kızın yüzüne makine giriyor. Çocuğun bacağından parça kopartıp yiyor. Birde adamın aleti kopardığı sahnede şok olmuştum. Hala düşündükçe içim garip olur.

Bu olay Rusya'da meydana gelmiş diyorlardı. Net hatırlayamıyorum.

Tavsiye ederim. İzleyin
  • İzlemeyin izlerseniz bu topice ve filmin yapımcılarının kulağını çınlatırsınız
  • insanın hayal gücüde bazı gerçeklerden etkilenerek oluşur.....böyle olaylar dünyada oluyor malesef tabi yer,mekan,taktikler farklılık gösterebilir...ben 2 filmide izlemiş biri olarak ikisinide beğenmedim.Quentin Tarantino dan daha iyi bir çaba beklerdim..tabiki işkence sahneleri başarılıydı özellikle 1 deki..mantık hatası göremedim filimde...önerim şu izlemeyenlere ,filmde fazla uğraşmadan,mantık hatası filan aramadan sadece işkence,kan görmek ve tedirginlik hissetmek isteyenler hostel 1 i izlesinler...2 ise çok vasattı verdiğiniz paraya yazık bence ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.