Şimdi Ara

Yeni Puma Ayakkabılar Ayaklarıma vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    42 numara giyiyorum uzun yıllardan beri. En son spor ayakkabılarım 42 bucuktu, zamanla onlar buyuk gelmeye başlamıştı.
    Bende yeni ayakkabıalrı yine 42 aldım. ayağıma tam oluyor. Ama gel gelelim daha 2 3 kere giymede ayaklarımın öçkelerine vurmaya başladı.
    Bugunde biraz yuruyuş yaptım, eve geldiğimde topuklar su toplamış acıyor. daha önce hiç bir ayakkabı ayağıma vurmadı.
    Ayakkabılar için ne yapmalıyım?
    Ayaklarım için ne yapmalıyım?

Yeni Puma Ayakkabılar Ayaklarıma vurdu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Puma Ayakkabılar Ayaklarına Vurursa Ne Yapmalısın?

Yeni bir çift Puma ayakkabı satın aldıktan sonra bunların ayaklarına vurduğunu fark edersen endişelenme. Bu yaygın bir sorundur ve çözülebilir.

Puma Ayakkabı Kalıpları Nasıl?

Puma ayakkabı kalıpları genellikle dardır. Ancak, bazı modeller daha geniş kalıplara sahip olabilir. Ayakkabının kalıbını öğrenmek için yorumları kontrol edebilir veya mağazada deneyebilirsin.

Puma Kalıpları Dar mı?

Evet, Puma kalıpları genellikle dardır. Bunun nedeni, sporcuların ayaklarını destekleyen sıkı bir uyum sağlamalarıdır. Ancak, bazı insanlar bu kalıbı rahat bulmayabilir.

Puma Ayakkabı Kalıpları Nasıl Genişletilir?

Puma ayakkabı kalıplarını genişletmek için birkaç yöntem vardır:

• Ayakkabı Kalıbı Kullan: Ayakkabı kalıbını ayakkabının içine yerleştir ve yavaşça genişletmeye başla. Kalıbı çok fazla genişletmemeye dikkat et.
    • Isı Yöntemi: Ayakkabıları birkaç dakika boyunca saç kurutma makinesi ile ısıt. Ardından, bir çift kalın çorap giy ve ayakkabıları birkaç saat giy. Isı, ayakkabının malzemesini esnetmeye yardımcı olacaktır.
    • Buz Yöntemi: Ayakkabıların içine su dolu bir poşet yerleştir ve gece boyunca dondur. Su dondukça genişleyecek ve ayakkabının kalıbını genişletecektir.

Puma Ayakkabı Kaç Numara Almalısın?

Ayakkabının kalıbına bağlı olarak normal numarandan yarım veya bir numara küçük veya büyük bir Puma ayakkabı alman gerekebilir. Ayakkabıyı mağazada denemek veya yorumları kontrol etmek en iyisidir.

Sonuç

Yeni Puma ayakkabıların ayaklarına vuruyorsa, bunları genişletmek için birkaç yöntem mevcut. Ayakkabının kalıbına bağlı olarak, normal numarandan daha büyük veya daha küçük bir çift alman gerekebilir. Bu ipuçlarını takip ederek, Puma ayakkabılarından rahat bir şekilde keyif alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayakkabıcılarda yumuşatıyorlar ayakkabıyı bi dene derim, olmadı değiştirebilirsin heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda

Ayakkabıcılarda yumuşatıyorlar ayakkabıyı bi dene derim, olmadı değiştirebilirsin heralde.

yarın ayakkabıcıya sorayım bunu bakalım. yumuşayacakmı.
  • Benim ayakkabımın bunun simsiyah olanından. Aynı problem benim sağ ayağıma da oldu. Bende eski ayakkabım yüzünden falan sanıyodum.
  • nike adidasın aksine pumanın kalıpları çok dar.. yarım yada 1 numara büyük almak gerekiyor.
    eğer çok yıpranmadıysa git değiştir
    ayakkabıcı nası bi yumuşatma yapıyor bilmiyorum ama genelde kösele türü içindir o tür işlemler bozar bunun kalıbını
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

nike adidasın aksine pumanın kalıpları çok dar.. yarım yada 1 numara büyük almak gerekiyor.
    eğer çok yıpranmadıysa git değiştir
    ayakkabıcı nası bi yumuşatma yapıyor bilmiyorum ama genelde kösele türü içindir o tür işlemler bozar bunun kalıbını

+1 normalde ben de 40 giyiyorum ama puma ayakkabı da 41 giyiyorum 43 veya 42.5 (varsa tabii ki) deneseydin bide
  • valla ben eskiden beri puma ayakkabı kullanan biri değilim ama kalıplar gayette normal bence. hatta nike ın kalıpları daha dar diyebilirim. ben normalde 43 giyiyorum,puma ayakkabılarımda 43 gayet rahatlar...

vurma olayına gelince,ayak önceden farklı bir markanın tabanına alışıksa bu ilk başlarda vurma,ayak tabanının çekmesi gibi sorunlar gösterir.ben öncede adidas kullanırdım ama şimdi puma kullanıyorum,ilk birkaç giymemde vurma sorunu bende de olmuştu ama ondan sonra hiç olmadı.ayak alıştı yani tabana..
  • valla topuklar su topladı. bu sıcak havada bot giyicem mecbuern. aynı ayakkabıalrı sanırım 3 5 gun giyemem.
    bugun aldığım mağazayı arcam. inşallah değiştirme şansımız olur.
  • adidasta kaç giyiyosunuz peki zannedersem adidasında kalıpları baya bir küçük.ben 46 2/3 giyiyorum.normalde ise 44 numara bende mi bir anormallik var acaba
  • ayakkabı tamırcılerı kalıba sokuyorlar bırazdaha genısletıyorlar ayakkabıyı aldıgınızda ayagınız ıcınde cok rahat edıyor
  • 2 çorapla giy bir kaç gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

2 çorapla giy bir kaç gün

mantıklı bir fikir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

adidasta kaç giyiyosunuz peki zannedersem adidasında kalıpları baya bir küçük.ben 46 2/3 giyiyorum.normalde ise 44 numara bende mi bir anormallik var acaba

adidasta 42 giyiyorum.
    özellikle denedim, 42 numara bir adidas ve bu puma tam oldu ayağıma.
    şimdi ayakkabıcıya gidicem bi öğreneyim durumu. inşallah bugun çözücem bu olayı.
  • ayakkabıcıya österdim, modelli bir ayakkabı oldugu için kalıba koyamayız dedi.
    netten araştırdım, buz dolabına koydum ayakkabıları.
    ama henuz denemedim. yarın öbürgün denicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.