Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Başkasından Hoşlanıyor - Benimde Başıma Geldi(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tipik durum benimde başıma geldi. Yaklaşık 1 senedir sevdiğim kız ilk başlarda başkasından hoşlanıyordu o kişi okuldan gidince "heh artık tamam" dedim ve bugun başka birisinden hoşlandığını öğrendim arkadaşımdan. (İki hoşlanma süresi epey uzun)

Okulda sınıfından dışarı çıkmıyor, okulda konuşamıyorum. Dışarıda bir kere görüştük, sinemaya gittik, kahve içtik, sohbet ettik o günü güzel geçtirdik karşılıklı.. O kadar. Daha başka buluşmadık. Aslında buluşma ayarladım 2 hafta sonra ama hep ben selam veriyodum msnde bi kerede onun vermesini bekledim, onun hatırlatmasını bekledim ama düşündüğünüz gibi :( ... Ondan hoşlandığımı hissettirdim konuşmalarımla oda aptal değil ya anladı ve gülümsedi, güldü. Karışık bişi..

Beklemekten başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 31 Aralık 2008; 15:51:47 >

• umrumda bile olmazdı o beni kaybeder salla sende gerçi bu dönemde sevmek ve aşık olmak başa bela haberin olsun 4 senemi aşık olarak kaybettiim allah kahretsin şimdi de o.. diyorum töbe töbe
    kızdan hoşlandığını sürekli belli et ve onun yanında olduğunu hissettir bi süre sonra ( odundur demiyorum ama odun bile olsa) senin ona değer verdiğini anlar. ve mantıklı bi insansa seninle ilgilenmeye başlar. hiç bi zaman kızı gözünde çok büyütme. SONUCA DEĞİL SÜRECE ODAKLAN. kızlar için sonuç önemli değildir. selam vermekten de gocunma.

yemeğe gidiyorum başka sorun olursa yanıtlayabilirim bu konuda kendimden son derece eminim
  • ben bi kıza sadece bi anlık hoşlanma ve bi arkadaşımla iddaya girerek teklif ettim ve hayatımda ilk kez red aldım sonra tabi kız gözümde büyüdü(çıktıgım var dedi bende zaten sadece senden hoşlanıyorum dedim ki bundan önce hiç bi muhabbetimiz yok )
    şimdi msnde felan görüşüyoruz canımlı cicimli öptümlü felan(içten oldugunu sanmıyorum) acaba diyorum denemek mi istiyor

bu arada ben şu güne kadar hiç bi kızın nazını çekmedim mesala karşı taraf çıktıgım felansa önce slm vermedim felan bunda tabi kendimizi ilk defa ezdirdik

sana benim tavsiyem slm vermeden gocunma kendini ezdir biraz(kıza karşı ama abartmadan)

Benim sana tavsiyem bir süre daha ilgilen ama kendinide şartlandırma

Olursa zaten zamanla olur olmazsada gelecek bizler için

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.