Bildirim
Hoşlandığım kıza borç para verdım parayı gerı ısteyemıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kızdan para mı istenir laa. -
g.o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şunu bi başarsan bi kırsan bu durumu bundan sonra herkese yol verirsin ve seni üzenlere izin vermezsin -
hoşlanıyorsan para vermeyeceksin
para veriyorsan hoşlanmayacaksın . bunlar bir paradoks dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: rebelboy026
para veriyorsan hoşlanmayacaksın . bunlar bir paradoks dostum
kıza para verdığim zamanlar yenı tanışmış sayılırdık takıldığı yerlere, konuşmasına bakarak gerı vermezse başka turlu alırım dıe duşunmustum ama oda olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: VyS1994
quote:
Orijinalden alıntı: rebelboy026
para veriyorsan hoşlanmayacaksın . bunlar bir paradoks dostum
kıza para verdığim zamanlar yenı tanışmış sayılırdık takıldığı yerlere, konuşmasına bakarak gerı vermezse başka turlu alırım dıe duşunmustum ama oda olmadı
ne kadar verdin miktar olarak . hani başka türlü almanın karşılığını verebilecek bir miktarsa problem yok
-
60tl verdım benım gıbı unıversıte ögrencisi için nerdeyse 4 5 gunluk harçlık sayılır :) dıger turlu denedımde şuanlık başka turlu alma şanşım yok gıbı -
Çok vermişsin kardeş kıza söyle kredi çeksin. -
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Çok vermişsin kardeş kıza söyle kredi çeksin.
kardeş mıktarı önemsiz ben bu yaşıma kadar bundan daha buyuk paralar kaybettığım oldu sorun degıl almasamda, ama borçuna sadık olmayan ınsanlara gıcık oluyorum isterlerken canım tatlım kardeşım aldıktan sonra sankı benden para almamış +olarak kıza sinir olmaya başladım davranışlarına fılan ılışkıyı kescem onla barı gıderken paramı alırsam guzelce dostlarımla yerım onda kalıcagına. -
sende aynı miktarda borç iste unutmuşsa sende alır unutursun aklındaysa da yine en iyi yöntem bu olur -
Seninki yine iyi ben dünyanın en çirkin erkeğine 50 tl vermiştim geri isteyemedim. Sen yine hoşlandığın kıza vermişsin -
+1 -
ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. -
kızdan para mı istenir sen nası erkeksin -
quote:
Çok vermişsin kardeş kıza söyle kredi çeksin.quote:
Orijinalden alynty: raunk
Çok vermi?sin karde? kyza söyle kredi çeksin.
Gece gece bitirdin beni hocam.
-
Adama bak hayasız herif utanmadan konusunu açıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
İmza da iyi ekranı siliyorum elimle :D -
quote:
Çok vermişsin kardeş kıza söyle kredi çeksin.
Bir insan bir şey ısmarlayasım varsa 100 200 harcarım hiç umurumda olmaz. Ama borç olarak 5 tl verdiysem aynen geri alırım.
Bu güne kadar şahıstan hiç borç almadım ama 1 tl bile alsam aynen geri öderim Miktar önemsiz. -
60 TL madem senin bütçen için yüksek bir meblağ niye verdin ? kız da 1 ay olmuş hala geri ödemiyorsa karakterini ortaya koymuş zaten o yüzden parayı direkt isteyebilirsin.
Benzer içerikler
- açılmayan kumbaradan kağıt para nasıl çıkarılır
- kelimeleri unutmak ve bilsen de cümle kuramamak
- hastanede kulak delinir mi
- sessiz ortamda karın guruldaması çözümü
- rexapin kilo aldırır mı
- bim para sayma makinesi markası
- samsung projeksiyonlu telefon
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
- ince belli çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X